Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Internetový prodej parfémů a kosmetiky: - YODEYMA parfémy - doplňky stravy - kosmetika (mýdla, péče o ruce, péče o tělo a vlasy, solární kosmetika, tělové peelingy) - ústní hygiena - svíčky v plechu.

Solárium Kadeřnictví Masáže kosmetika Manikúra a pedikúra Prodej parfémů a kosmetiky: - YODEYMA parfémy - doplňky stravy - kosmetika (mýdla, péče o ruce, péče o tělo a vlasy, solární kosmetika, tělové peelingy) - ústní hygiena - svíčky v plechu.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -kancelářské potřeby -papír -psací potřeby -školní potřeby -drogerie -kancelářský nábytek -tiskárny, tonery, cartridge.

Společnost BK Kosmetika, s.r.o. provozuje kosmetický salon: - kosmetika - masáže - kadeřnictví - manikúra, pedikúra

Maloobchod, prodej: - zubní kartáček - zubní pasta - rovnátka - dentální hygiena.

Medisun profi s.r.o. vyrábí a vyvíjí: - spotřební materiály - hygienický program - ucelený program lékařského mobiliáře pro operační sály, přípravny a laboratoře - přístroje pro gastroenterologii, endoskopii - desinfektory - vyplachovače ložních mís - lékařská kosmetika - ochranné pomůcky a další. Poskytujeme záruční i pozáruční servis, ...

Společnost ROSOMAC, s.r.o. zajišťuje výrobu stavebních hmot. Suché maltové směsi KERATMEL: -tmely na lepení obkladů a dlažeb (dlažby) -tmely na spárování obkladů a dlažeb -tmely na tenkovrstvé zdění pórobetonu -vodotěsný tmel -adhezní můstek a další doplňkový sortiment. Suché stínicí barytové směsi X-RAX STOP: -barytová omítka ...

Biolka, s.r.o. provozuje internetový prodej na svém e-shopu: - čaje - bylinky - koření - přírodní kosmetika - doplňky stravy - éterické oleje

prodej, e-shop: -drogerie -kosmetika.

Prodej, e-shop: - zdravá výživa - mléčné výrobky - džemy - cerálie - pečivo - čaj - drogerie - doplňky stravy

Internetový obchod, e-shop: - drogerie, kosmetika - dámské, pánské, dětské oděvy - módní doplňky - sportovní potřeby.

Prodej: - opalovací kosmetika - solária - trubice a zářiče HERAEUS, NEW TECHNOLOGY, AUVL - náhradní díly. Servis, demontáž, montáž, stěhování solárií. Školení provozovatelů solárií.

HYGOSERVIS a.s. realizuje prodej hygienického programu a kancelářských potřeb.: -ručníky v roli -skládané ručníky -průmyslové utěrky -netkané textilie, ubrousky -zásobníky, nádoby na odpad -zásobník na toaletní papír -zásobníky na ručníky -nádoby na odpad -dávkovače mýdla -osvěžovače ...

Líšeňské domácí potřeby, s.r.o. prodává: - drogerii - domácí potřeby

Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti. Trafika. Prodej: - tiskoviny - noviny, časopisy - tabákové výrobky - alkoholické i nealkoholické nápoje - smíšené zboží - drogistické zboží, drogerie.

Výroba, prodej, e-shop: -dermokosmetické přípravky značky SynCare. -biokosmetika -diagnostické přístroje pro kosmetické salóny, lékárenství a zdravotnictví. Služby: -kosmetické semináře a školení -školicí kosmetické salony a ambulance.

Výroba, prodej, e-shop, eshop: -ekologické výrobky -ekodrogerie -ekotašky - prostěradla, ručníky, povlečení z biobavlny.

Výroba, distribuce: - bylinné přípravky, léčiva - čaje, sirupy - masti.

bioapetit, s.r.o. prodává zdravou výživu: -Pí-produkty -výdejníky vody -BIO Potraviny -potraviny -potravinové doplňky -čaje -bylinky -koření -včelí produkty -kosmetika -éterické oleje -ekodrogerie -knihy a časopisy -dárkové předměty -Impalla klub.

Velkoobchod: -papírenské, kancelářské zboží. Velkoobchod, maloobchod, prodej, doprava a dodávka zboží: -papíry xerografické a psací (Multi Copy, Real Copy, Comuniqué...) -tabelační papír pro tiskárny VT -poštovní obálky -tašky, doručenky -faxové, pauzovací papíry -pořadače, rychlovazače -obalový materiál -lepidla, lepící pásky a ...

Fika partner s.r.o. zajišťuje: - kompletní sortiment kosmetiky i drogerie, vlastních výrobků DARSI, SANDEX, FIKA a řada privátních značek - aviváže, koncentráty, tekutá mýdla, čističe, sava, universaly, čističe odpadů, prací prášky a gely, Leona na nádobí, sprchové gely, pěny do koupele vlasové šampóny, technické ...

Distribuce, prodej: - profesionální vlasová kosmetika zanačky z.one concept.