Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Maloobchod, prodej, e-shop: -potravinové doplňky -kosmetika

E-shop: - solné lampy a solné produkty - kosmetika - čaje - zelené potraviny - koření

Velkoobchod, e-shop: - cukrovinky - koření - víno - káva, čaj - drogistické zboží.

Výroba a prodej: -kosmetika z přírodních zdrojů -zubní pasty s extrakty z léčivých rostlin a obsahem karlovarské vřídelní soli -koupelové soli -šampony a sprchové přípravky dle zadání -krémy k ošetření těla, rukou a nohou -ochranné pracovní krémy a čistící přípravky -respirátory - filtrační polomasky k ochraně dýchacích ...

Provozujeme obchody a e-shop s přírodní kosmetikou a drobným dárkovým zbožím.

Dodáváme přístroje pro wellness, lázně, estetická a kosmetická centra. Jsme výhradní dodavatelé multifunkčních vanových boxů. Dále v naší nabídce naleznete lékařské, estetické a kosmetické přístroje a vysoce účinnou lékařskou kosmetiku. www.rovitespa.eu

Solná jeskyně. Pro klienty možnost posezení v nekuřácké kavárně s kapacitou pro 14 osob. Internetový prodej solných produktů, kosmetiky z Mrtvého moře, čajů, košíků a dárkového zboží. Prodej: -solné lampy.

E-shop: -hasící spreje -autochemie -čistící prostředky pro domácnost -kosmeticka (mýdla, tělová mléka) -opravné spreje na pneumatiky vozidel a motocyklů -čistící spreje klimatizačních systémů -župany -osušky -dávkovače mýdla -obouvací lžíce -napichovátka.

Prodej: -kosmetika -kosmetické výrobky Jeunesse -kosmetická péče o tělo, vlasy, pleť -dermo kosmetika -čistící produkty -bahenní kosmetika -léčivé a výživné masky -ošetřující masky -denní, noční, oční, antistresové krémy -tělová kosmetika -vlasová kosmetika.

Služby: -poskytování odborných kurzů -rekvalifikační kurzy -přednášky Internetový prodej, e-shop: -bylinné preparáty -kosmetika

Úklid kanceláří a hal, čisticí práce, úklidové služby stroji COMAC a TASKI - čištění koberců - mytí oken, výloh - strojní mytí podlah. Prodej: - dezinfekční a úklidové prostředky ECOLAB a TORK -dezinfekce Incidur, papírové ručníky, mýdla.

Výroba: -kosmetika SANI PRO Prodej: -široký sortiment spotřební chemie SANI PRO - drogerie - čistící a dezinfekční prostředky - tekutá mýdla - vonné oleje k vytírání podlah - sanitární prostředky, zařízení, sklo.

Velkoobchod, e-shop: - kosmetika - drogerie - keramika - hračky - dětské pleny - vlhčené ubrousky - ložní soupravy - zdravotnické náplasti - prací prostředky - zahradní hnojivo - dekorativní svíčky - školní potřeby.

Velkoobchod: - snídaňový sortiment, - hotelová kosmetika.

Internetový prodej, e-shop bylinných polštářků, čajů, keramického zboží, knih, svíček, kosmetiky a potravinových doplňků.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop - kosmetické přípravky a nástroje na pedikúru a manikúru.

Výroba, e-shop: - rašelinové produkty pro rehabilitace i lázeňství - výrobky pro wellness, fyzioterapii a rehabilitace - masážní oleje - zábalová terapie - cvičební pomůcky - lahátka

Veškeré úklidové a čistící práce: -čištění koberců -mytí oken a skleněných ploch -úklid domácností -kompletní čištění žaluzií, čalouněného nábytku -mytí křišťálových lustrů -čištění interiérů a exteriérů aut -denní úklidy budov a chodeb -voskování podlah -krystalizace mramoru -mytí, lakování a pastování parket -speciální ...

Výroba, prodej, e-shop hotelových doplňků a kosmetiky - doplňky hotelových pokojů - ubrousky, rozety - menu karty - bagážní vozíky - koupelnové a WC doplňky - hotelový textil, ručníky, župany - mýdla, šampony, sprchové gely - kosmetika hračky pro děti.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.