Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Dodávka, prodej, e-shop - zvlhčené dezinfekční ubrousky - zvlhčené hygienické ubrousky - zvlhčené čistící a úklidové ubrousky - návlekové automaty.

Slevovar.cz, e-shop, prodej: - levné zboží se zárukou - autopříslušenství - papírenské zboží - drogerie - baterky, svítilny, žárovky - hračky - úklidová technika......atd.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tělové zábaly - BodyWraps.

E-shop: - čistící prostředky - tekuté mýdlo - prací prostředky

Společnost AGENS - Ing. Josef Dědič se zabývá prodejem dezinfekčních, čistících a mycích prostředků pro domácnost, zdravotnictví, sociální služby, manikůru, pedikůru, kadeřnictví, sauny, solaria.

Distribuce kosmetických přípravků pocházejících z přírodních zdrojů. Produkty: - Péče o pleť VITAL JUST - Řada TEA TREE s manukou a rosalinou - Koupelové esence - Bylinné koupele a sprchové gely - Řada pro péči o nohy - Přípravky se solí z Mrtvého moře - Produkty s protěží alpskou - Řada proti celulitidě - Péče o ...

Certifikované studio Oriflame: - prodej kosmetiky Oriflame.

Dodávka, prodej: - produkty pro kosmetickou a estetickou medicínu (chemické peelingy, mezoterapie, biorevitalizace, profesionální peptidová kosmetika a další)

Internetový obchod, e-shop: - doplňky stravy, vitamíny - přírodní kosmetika.

Prodej: - produkty Atemfrisch (zubní pasty, kartáček, ústní roztoky...)

Prodej, e-shop: - zboží z Portugalska - olivový olej - víno - mýdlo - keramika - výrobky z korku.

Prodej, e-shop - drogerie - úklidové potřeby - dezinfekce. Kancelář - adresa: Brdičkova 1878, 155 00 Praha 5 - Lužiny.

E-shop - parfémy - parfémové vody - parfémové oleje.

Dopřejte Vaší pleti a vlasům stejný luxus jako v profesionálním kaadeřnictví nebo kosmetice. S prvním salónním boutiquem od centra krásy BeautyShape to není nic těžkého. Navštivte naše stránky a zůčastněte se výhodných cenových i dárkových akcí.

dovozci a distributoři brazilského keratinu Cadiveu Brasil Cacau Dopřejte Vaší pleti a vlasům stejný luxus jako v profesionálním kaadeřnictví nebo kosmetice. S prvním salónním boutiquem od centra krásy BeautyShape to není nic těžkého. Navštivte naše stránky a zůčastněte se výhodných cenových i dárkových akcí.

Prodej bylinek, čajů, vitamínových a minerálních doplňků stravy, výrobky z ovčí vlny, (přikrývky, polštáře, oblečení, doplňky...), přírodní kosmetiky.

Diskontní prodej, velkoobchodní sklad, distribuce, export, import: -drogerie a značková kosmetika.

Kadeřnický salon Santal provádí profesionální péči nejen o Vaše vlasy. Nabízíme služby dámského, pánského i dětského kadeřnictví, kosmetické ošetření pleti, pedikúru, manikúru, masáže a najdete u nás také collagenové solárium. Sídlíme na Praze 8, ulice Ronkova. Kadeřnictví, kadeřnické služby: - dámské - pánské - dětské - stříhání ...

Prodej: - líčidla (divadelní, filmová) - maskérské pomůcky - vlásenkářské pomůcky - vousy - paruky Výroba: - paruky

Prodej, e-shop - aromaterapie - esenciální oleje - mýdla, šampony - Bachovy esence.

Distribuce: - dermatokosmetika - přípravky pro dermatologii.