Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Prodej: - kosmetika Oriflame

Internetový obchod, e-shop: - zdravá výživa - potravinové doplňky - byliny - koupelové soli.

Výroba a prodej ekologické čisticí, desinfekční a mycí prostředky - eshop. Nabídka pro profesionální použití a domácnost. Prodáváme a distribuujeme tyto produkty: - přípravky na mytí oken, nádobí, podlah, praní prádla - osvěžovače vzduchu - kosmetické přípravky - autokosmetiku - přípravky na hubení lezoucího hmyzu. Čistící ...

Výroba čisticí a mycí prostředky: - tekuté prací prostředky - průmyslové čistící prostředky - avivážní a apretační prostředky - abrazivní čisticí prostředky - tekutá mýdla - autokosmetika - mazlavé mýdlo - mycí pasty - dezinfekční prostředky - tekutá hnojiva.

Stěžejním program společnosti ANIKA - ČR s.r.o. je vývoj a výroba vlastních kosmetických produktů, ale i kosmetiky pro jiné subjekty pod jejich názvem. Náš výrobní program zahrnuje gely, krémy, masti či emulze plněné do rozprašovačů, dávkovačů, lahviček, kelímků nebo tub. Vývoj kosmetických přípravků zajistíme včetně schvalovacího řízení. Sídlíme ...

Distribuce, e-shop: - minerální dekorativní kosmetika Lily Lolo.

E-shop - drogerie - prací prášky, aviváže - kosmetika

Prodej, e-shop: - drogerie - barvy, laky - hračky - papírnictví

Supermarket, prodej: -potraviny -drogerie -zelenina -prádlo -elektro -domácí potřeby.

Megamarket, supermarket KAUFLAND. Prodej: -potraviny -elektronika -elektrospotřebiče -domácí potřeby -obuv -drogerie -textil, oděvy, konfekce -hračky -zahradnické potřeby.

DIGOSS s.r.o. je výhradně českou společností, která nabízí komplexní úklidové služby a dodávku hygienického materiálu v Praze a Středočeské kraji. Jsme jedni z prvních, kdo začal v České republice úspěšně používat moderní barevné metody úklidu.

E-shop, internetový obchod - dekorativní kosmetika - pleťová kosmetika - rtěnky, řasenky - kosmetické pomůcky.

Velkoobchod, maloobchod: - drogistické zboží.

Velkoobchodní prodej školních, kancelářských, hygienických potřeb, obalového materiálu a dalšího sortimentu, provozuje společnost PROVITA s.r.o. Náš široký zboží uspokojí i náročného zákazníka. Z naši produktů Vám můžeme nabídnout psací potřeby, bloky, papíry, tiskopisy, školní tašky, rýsovací potřeby, obalové materiály, jednorázové nádobí nebo ...

Import, distribuce výrobků společnosti LiceGuard LLC - šampony proti vším - repelenty proti vším - sady pro vyčesávání vlasů.

Výroba, prodej, e-shop: - vlasová a tělová kosmetika - potravinové doplňky

Společnost Vratislav Zbraněk provozuje internetový obchod nabízející široký sortiment školních, kancelářských, výtvarných potřeb, tonerů a papírenského zboží. V našem e-shopu najdete také různé balící materiály, drogistické zboží i vybavení na párty. Vše můžete objednat z pohodlí Vašeho domova, většinu objednávek expedujeme do 24-48 hodin. Sídlíme ...

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Výroba: - papírové hygienické výrobky - toaletní papír.

Internetový obchod s přírodní kosmetikou, drogerií, potravinovými a výživovými doplňky stravy a rukodělnými výrobky. Naturis - návrat člověka k přírodě. Distribuce produktů značek NOBILIS TILIA, MISSIVA a OKG.

prodáváme suroviny na výrobu mýdel, svíček, koupelových solí. Najdete u nás například mýdlovou hmotu, barvy, vůně, kokosový olej, bambucké máslo a drogerii do domácností, mycí prostředky, prací prášky.. Pod značkou Markmodern.cz prodáváme velice elegantní designové dámské kabelky a peněženky.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.