Drogerie nabízí široký sortiment dekorativní kosmetiky jako makeup, řasenky, pudry. Dále vlasovou kosmetiku jako šampóny či kondicionéry, nebo drogistické zboží, mezi které patří krémy, odličovací přípravky, hygienické zboží nebo úklidové přípravky.

Petr Ehrenberger se zaměřuje na servis, montáž a opravy kuchyňských spotřebičů, na prodej gastrotechnologií a mycích prostředků.

Petr Wurm se zaměřuje na nákup a prodej hygienických, kosmetických a toaletních výrobků.

POTRAVINY ESO s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin a smíšeného zboží.

Prodej - smíšené zboží

Prodej - drogistické zboží Zahradnictví

Nábízíme značkové parfémy za neuvěřitelně nízké ceny!

Maloobchodní prodej: -drogerie, tel.č.:566623523 -parfumerie, tel.č.:566621089. Velkoobchod, maloobchod: -domácí elektrospotřebiče -tel.:566620350 -pračky -ledničky -mrazničky -sporáky -žehličky. Domácí potřeby: -tel.:566627432.

Prodej: - racionální a bezlepková strava - zdravotní prádlo - masážní potřeby a biokosmetika.

DONCO CZ s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej přírodní kosmetiky a likérů z oslího mléka.

- osobní ochranné pomůcky - Pracovní oděvy - Pracovní obuv - Pracovní rukavice - Úklidová chemie a čistící drogerie - Dezinfekce - Hygienický papír - Dále zajišťujeme výšivky a potisky firemním logem dle přání zákazníka

Prodej, maloobchod: -gramodesky -audio+videokazety -cd -dárkové zboží -keramika -bižuterie -kosmetika.

Kamenná prodejna, e-shop: - zdravá výživa - čaje - léčivá kosmetika.

Výroba pilařská. Impregnace dřeva. Zpracování - dřevní kulatina. Maloobchodní prodejna Střítež 48: - smíšené zboží: - potraviny - průmyslové zboží - drogistické zboží, drogerie.

Maloobchod, prodej: - smíšeného zboží: - potraviny - nápoje - tabákové výrobky - drogistické zboží - průmyslové zboží.

Velkoobchod: -osobní ochranné pracovní prostředky, oděvy, obuv, rukavice -ochranné brýle, štíty, kukly -ochranné přilby -chrániče sluchu -respirátory, ochranné masky -kartáčnické zboží -čistící a dezinfekční prostředky. Servis: -bezpečnosti a hygieny práce.

Výroba a distribuce: - drogistické zboží - kosmetika a parfémy

Prodej, obchodní zastoupení: - dermatokosmetika značky Laboratoires Renophase

Prodej, e-shop: - masážní lávové kameny - oleje - masážní mušle - knihy

ARGANIA.CZ - arganový olej pro Vaše zdraví a krásu 100% čistý, přírodní, zastudena lisovaný, panenský arganový olej. Maloobchodní i velkoobchodní prodej. Dovoz přímo z Maroka. Arganový olej je známý pro svoje kosmetické, léčivé a vyživovací vlastnosti. Má vynikající účinky jako ochrana pleti před stárnutím (tzv. anti-aging efekt), hydratuje ...

Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.

Hypermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny, čerstvé potraviny, ryby -textil, konfekce, módní doplňky -obuv -drogerie, kosmetika

Naše společnost se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej ochranných pracovních oděvů, obuvi a pracovních pomůcek a mycích a čistících prostředků. V sortimentu máme ochranné oděvy do náročných podmínek, nepromokavé pracovní oděvy nebo zimní pracovní oděvy pro muže i ženy. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru zaručující profesionální a ...