Na cesty náramkové sportovní či elegantní hodinky, naopak v domácnostech anebo kancelářích skvěle poslouží nástěnné či stolní digitální i ručičkové hodiny. Správné hodinářství vždy nabízí jak prodej, tak servis všech typů malých hodinek i velkých hodin.

Prodej pánských a dámských hodinek světových značek jako jsou seiko, citizen a dalších. Dále hodinky malých microbrendů, které nejsou na trhu v ČR. Nabízíme nástěnné hodiny, budíky a bytové vůně do interiérů od značky Locherber Miláno. Servis hodinek

ELEKTROČAS s. r. o - bývalý PRAGOTRON. Vývoj, výroba, montáž, prodej, velkoobchod, maloobchod, záruční i pozáruční servis - ze sítě krajských středisek - HODINY: - venkovní, fasádní, pouliční, městské, nádražní, veřejné, nárožní, exteriérové, vývěsní-replika kapesních, s otáčející se reklamou, reklamní, věžní, na zakázku, zakázkové, s ...

Hodinářství -Opravy a údržba sportovních potřeb -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej

E-shop a kamenná prodejna. Prodáváme výrobky značky Apple - iPhone, iPad, macbooks, sluchátka, chytré hodinky a další příslušenství. Provádíme servis těchto zařízení a prodej náhradních dílů. po dobu opravy iPhone Vám zapůjčíme náhradní iPhone zdarma.

Radiová technika. Výroba: -bižuterie. Provozovna: -Ladova 166, Jablonec nad Nisou, tel.:483305417 -Průběžná 10, Jablonec nad Nisou, tel.:483317913.

Venkovní a věžní hodiny, fasádní a zakázkové hodiny, školní zvonění, ovládání zvonů.

Zlatnictví. Klenotnictví. Maloobchod, prodej: -šperky - zlato, bílé zlato a stříbro -hodinářské zboží, hodiny, hodinky -doplňkový prodej bižuterie a dárkového zboží. Výroba: -šperky i z vlastního materiálu. Služby: -klenotnické a hodinářské opravy -čištění šperků ultrazvukem. Výkup: -zlato, stříbro.

Hodinářství opravy - starožitné hodinyprodej - hodiny - hodinky

V našem zlatnictví pracujeme se zlatem, stříbrem, drahými kameny, perlami a také s obecnými kovy. Naše dílna je spíše rodinného typu, a proto mohu vyjít vstříc každému požadavku a přání, nabízím konzultace i vypracování návrhů šperků pro jakoukoliv příležitost. Samozřejmostí je výroba sériových šperků a opravy. Veškeré námi nabízené šperky s ...

Maloobchod, prodej: -šperky - zlato, stříbro, ocel, perly, brilianty -hodinky.

Velkoobchod: -xerografický a tabelační papír. Maloobchod, prodej: -široký sortiment papírenského zboží -veškeré kancelářské a školní potřeby -kalkulačky, databanky, diáře CASIO, KARCE -elektronické překladače, angličtina -řezačky papíru a skartovací stroje DAHLE, GEHA, FELLOWES -elektronické popisovače štítků CASIO -mobilní ...

Naše firma sídlící v Třebíči se zabývá prodejem a opravami hodin, hodinek, budíků a barometrů. Nabízíme také šperky z chirurgické oceli a upomínkové rytí. Naše činnost: - hodinářství - prodej, opravy (hodiny, budíky, hodinky) - prodej šperků z chirurgické oceli - upomínkové rytí a další. Najdete nás v Třebíči na Karlově náměstí 29/23.

Zlatnictví, klenotnictví. Maloobchod, prodej, oprava, výroba: - zlaté, stříbrné - nerezové šperky značek Morellato, Swarovski a Brosway.

Internetový obchod, eshop, prodej: - dámské hodinky české značky La Giovanna.

-Specializovaný maloobchod

Prodej dámských a pánských hodinek. Ocelové, zlaté, stříbrné šperky. Opravy, výroba šperků.

Opravy, renovace: - hodiny. Starožitnosti. Maloobchod s použitým zbožím provozovaný v prodejnách. Opravy hodin, hodinek a klenotů.

Největší magazín o náramkových hodinkách

Prodej: - cyklistické potřeby Prodej, opravy: - hodinek, klenotů a šperků

Zlatnictví: Prodej zlatých a stříbrných šperků a značkových hodinek. Výroba zlatých šperků na zakázku z doneseného materiálu. Opravy hodinek.

Firma provozuje zlatnictví a klenotnictví v Brně a prodává zlaté, stříbrné a ocelové šperky. Také se zaměřuje na prodej a opravy hodin, hodinek a budíků Casio, Seico, JVD a jiných výrobců.

U nás najdete stylové pánské i dámské dřevěné hodinky a dřevěné motýlky do společnosti ve vysoké kvalitě za dobrou cenu. Inspirujte se krásou a nakupujte bez obav. Máme moderní sklad s okamžitou expedicí s dopravou zdarma. Síť výdejních míst po celé ČR s doručením dřevěných hodinek do druhého dne. Podívejte se na pánské dřevěné hodinky na dámské ...