Papíry, diáře, obálky, lepidla, desky, pořadače, propisky, zvýrazňovače, spisové desky, rozdružovače a mnoho dalšího – to vše jsou kancelářské potřeby nezbytné v každé správně vybavené pracovně a kanceláři. Pomohou vám usnadnit vaši kancelářskou práci.

Prodej: - Vázací stroje - Laminátory - Skartovací stroje - Řezačky - Skládačky dopisů - Flipcharty

Výroba a distribuce lepících pásek a specialit pro lepení: - lepíky pro vlepování do časopisů a reklam bez poškození materiálu - lepíky DOT FIX.

Prodej a výroba etiket s čárovými kódy a potřeb pro dodavatele zboží do obchodních řetězců.

Import, velkoobchod, prodej kancelářských a psacích potřeb. Zastoupení firem: -MITSUBISCHI -PENSIL-UNI -EAGLE.

Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

Firma se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem bytových doplňků, dekorativních předmětů, hraček a školních potřeb.

Dovoz a prodej školních a kancelářských potřeb. Sortiment: - barvy vodové - bloky, notesy - drátěný program - drátky, spony, klipy - fotoalba, tašky dárkové - korekční potřeby - kružidla - kuličková pera - lepící pásky - lepidla - mikrotužky - náplně.

Dovoz a distribuce kancelářských potřeb..

Výroba, prodej: - kapsové pořadače. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kapsové pořadače - vozíky pro kapsy - koše - výsuvy - přenosné kufry - kontejnery - lístkovnice - archivační spony Nakladatelství: - slovníky - knihy

E-shop: - obalový materiál - drogerie - kancelářské potřeby

Potisk samolepících pásek a ohraničujících (nelepivých) pásek. Potištěné samolepící pásky: - uzavřou Vaše zboží nedostupnou pečetí, na které bude neoprávněné vniknutí do obalu ihned dobře rozpoznatelné - na páskách může být například vytištěno důležité upozornění, nebo pokyny pro odběratele - pásky jsou vhodné pro reklamu, jsou z ...

Velkoobchod: - kancelářské potřeby - obalový materiál.

Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby. Mateřská společnost.

Velkoobchod, e-shop: -obalový materiál. -sáčky, tašky, fólie, balící papír. -dortové krabice, plastové nádobí. -kancelářské potřeby. -úklidové potřeby, drogerie.

Velkoobchod s kancelářskými potřebami: - HEYDA kreativní, výtvarné a potřeby pro hobby práce jako děrovačky papíru s motivy -BRUNNEN diáře, bloky, barevné papíry a obálky -MULTIFORM držáky a stojany na prospekty.

Prodej, e-shop: - originální inkoustové kazety do inkoustových tiskáren a faxů - originální tonerové kazety do laserových tiskáren a faxů - originální tonerové kazety do kopírovacích strojů - válce, pásky, diskety, orig. papíry a fólie, CD-R a jiné - neoriginální kazety do kopírovacích strojů Služby: - kopírování - tisk - ...

Velkoobchod, prodej, eshop -kacelářské potřeby

Dovoz a distribuce kancelářských potřeb. APLI: - univerzální etikety. Tarifold, 3L - organiz .a vizualizač.prostř.. Rapid: - sešívačky, sešívání - děrovačky, děrování, Spoko: - psací a školní potřeby.

Velkoobchod s papírem: -papír pro uměleckou a technickou tvorbu: Zaměření na spotřební materiály pro architekturu: -pauzovacího a plotrového papíru výtvarníkům -tiskárnám -grafickým studiím -reklamním agenturám.

Prodej kancelářských, školních a domácích potřeb.

Velkoformátové laminování Kapsové laminování Vazba dokumentu - Kroužková, drátěná, hřebenová, spirálová.

Výhradní dovozce materiálů Tecco: - největší sortiment tiskových materiálů pro inkoustový tisk -papíry, folie, vinyly, plátna, akvarely, samolepicí materiály, vodostálé, pro venkovní použití, nehořlavé papíry... - od A4 až po role šíře 137 cm.

Lyreco je největším prodejcem kancelářských potřeb v Evropě a jedním z největších prodejců na světě.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika: -tiskárny EPSON, HEWLETT PACKARD, CANON, MINOLTA -monitory ADI*, EISO, BELINEA -kopírky CANON, MINOLTA -faxy CANON -mobilní telefony T-Mobile, GSM* včetně aktivace -záložní zdroje 400W-10kW včetně oživování, servis. -spotřební materiály: ...