Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Zakázková výroba a opravy - zlaté a stříbrné šperky snubní prsteny

HALADA Avion Ostrava, s.r.o. provozuje zlatnictví a prodává kvalitní a luxusní prsteny, náušnice, náramky, přívěšky, náhrdelníky a mnoho dalšího.

Zakázková výroba a oprava šperků ze zlata a stříbra.

Naší specializací je výkup zlata, stříbra v Praze, středních Čechách, výroba Au a Ag litých polotovarů, zpracování a příprava 3D grafických návrhů šperků, výroba šperků na zakázku, prodej investičních slitků značky Argor Heraus.

Prodej - keramika - malované sklo - obrazy - kresby - šperky - dekorační předměty

Společnost ANJA BAGS s.r.o. provozuje e-shop Demix, kde zakoupíte dámské kabelky, pánské tašky, roušky, dezinfekce, batohy, doplňky, oblečení (i dětské), kosmetiku a šperky. Sortiment tvoří výrobky známých značek 4U CAVALDI, VUCH, Gregorio, Green Wood, Sanchez, David Jones, Disney, Ellise a další.

Klenotnictví AVENTO Jewellery s.r.o. prodává stříbrné šperky a šperky z chirurgické oceli.

Internetový prodej bižuterie, vlasových a módních doplňků

Prodej snubních prstenů, náušnic, řetízků, přívěsků, náramků, zakázková výroba, opravy a výkup zlata i stříbra. Kamenná prodejna na trhu více než 10 let.

Prodej, e-shop: - textilní galanterie - látky - kreativní potřeby - korálky - bytový textil, dekorace - bižuterie

RENATO zajišťuje prodej šperků a hodinek, v kamenné prodejně i na internetu.

Internetový obchod s originálními šperky z vystřelených nábojnic s antialergenní úpravou a osázením broušenými kameny Swarowski. Koupíte u nás náušnice, přívěsky na krk a řemínky, prsteny, vlasové doplňky, brože a knoflíky.

Prodej: - značkové parfémy - péče o pleť z Mrtvého moře - šperky z Nového Zélandu - dekorativní a tělová kosmetika

Brigita Černá provozuje zlatnictví a prodává různé šperky, hodinky a hodiny.

Zlatnictví, hodinářství: - švýcarské hodinky - snubní prsteny - diamantové šperky.

Naše firma Zlatnictví Moravec se zabývá originální výrobou snubních prstenů a zlatých šperků na zakázku z doneseného materiálu i bez něj. Opravujeme zlaté předměty a také vykupujeme zlato. Provozujeme zlatnictví se zlatými šperky které: - prodáváme - vyrábíme - vykupujeme - opravujeme Provádění originální výroby (ne sériové) za použití ...

Výroba šperků a umělecké předměty z drátu.

Obráběčství -Reklamní a grafické práce -Obchodní činnost : koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Výroba razítek a ručních tiskáren zlatnictví a klenotnictví

Internetový obchod a kamenná prodejna zabývající se prodejem šperků s originál křišťály Swarovski elements. V nabídce naleznete více než 4000 kusů šperků, náušnic, náhrdelníků, prstenů a přívěšků s kameny Swarovski. Všechno zboží skladem, doručení do 24 hodin.

Zlatnictví a svatební salon ADONIS vám zajistí svatby na klíč nejen ve Frenštátě, v Kopřivnici i Rožnově, ale také v přilehlém okolí - postaráme se o svatební obřad, hostinu, snubní prsteny či kompletní květinovou výzdobu a to včetně svatebního oblečení pro snoubence a svatební hosty. Vyberete si u nás krásné svatební nebo společenské šaty a ...