Perly ze skla Lenka Bierová

Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

E-shop: - šperky z chirurgické oceli.

Zakázkové zlatnictví: - prodej zlata, stříbra a bižuterie - výroba šperků na zakázku - veškeré opravy šperků, drobné opravy na počkání - restaurování šperků.

Výroba, prodej: -snubní prsteny. Prodej, oprava: -zlaté šperky. Maloobchod, prodej: -hodinky.

Služby: -kosmetické. E-shop: - korálky a komponenty pro ruční tvorbu.

Výroba a velkoobchod se šperky. Stříbrné a ocelové šperky. Velký výběr šperků: stříbrné náušnice, stříbrné prsteny, stříbrné přívěsky, šperky Swarovsky, korálky Pandora, náramky Pandora.

Hodinářství Opravy a prodej: - hodinářského zboží - zlatého zboží.

Internetový prodej české bižuterie a šperků vyrobených se Swarovski Elements. Náhrdelníky, náramky, náušnice, přívěsky z českého skla. Online obchod s trendovou bižuterie a doplňky za dostupné ceny.

Zlatnictví: -prodej: -zlaté a stříbrné šperky -brilianty -prodej a oprava: -hodinky -ruční výroba -renovace starožitných šperků.

Zlatnictví a hodinářství Prodej: -hodinářské zboží hodinky GROVANY, CASIO, CITIZEN, MEORIS -klenoty -šperky -snubní prsteny. Dárková služba. Opravy: -šperky -hodinky -hodinové strojky. Výroba na zakázku. Výkup: -zlato, stříbro. Poradenská služba: -zlatnictví a hodinářství -odhady.

E-shop, prodej: - šperky z chirurgické oceli.

Galerie, prodej: - obrazy - keramika - sklo - šperky

Prodej, maloobchod: -zlato -stříbro -drahokamy

Výroba, prodej: - bižuterie. Produkty: - náramky, náhrdelníky, náušnice - růžence - dárkové předměty z dřevěných a skleněných korálků - korálky - přívěsek na mobil - rolničky - saténové šňůrky.