Perly ze skla Lenka Bierová

Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Butik. Maloobchod, prodej: -dámská modelová móda, oblečení, oděvy -doplňky -bižuterie. Půjčovna: -společenské šaty, oděvy.

Maloobchod, prodej: -příčesy, paruky, vlasové doplňky -čepice, klobouky, klopáky, pirátky, šátky, šály -rukavice pro ženy, děti, ale i muže -Jablonecká bižuterie -kosmetika.

Kompletní služby v zlatnickém a hodinářském oboru. Prodej, maloobchod: -zlato, stříbro (šperky) -snubní prsteny -hodiny, hodinky CANDINO, ROAMER, MOERIS, PIERRE HELVET -repliky zbraní. Výroba, oprava: -zlaté předměty, zlatnická zakázková výroba (snubní prsteny) -ručně řezané dřevěné hodiny. Oprava, servis: -zlatnické ...

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: -zlato, stříbro.

Prodej, e-shop se pštrosím peřím. Prachovky, péřové náušnice, pštrosí vejce, péřové vějíře, péřové boa.

Zlatník - návrh a výroba a opravy šperků, snubních prstenů, naušnic.

Zlatnictví, hodinářství. Prodej zlata, stříbra, chir. ocel, hodinek, hodin, budíků, meteostanic. Veškeré zlatnické a hodinářské opravy.

Jolana Havlíčková provozuje zlatnictví a klenotnictví.

Zakázková výroba a opravy - zlaté a stříbrné šperky snubní prsteny

Zakázková výroba a oprava šperků ze zlata a stříbra.

Internetový prodej bižuterie, vlasových a módních doplňků

Prodej snubních prstenů, náušnic, řetízků, přívěsků, náramků, zakázková výroba, opravy a výkup zlata i stříbra. Kamenná prodejna na trhu více než 10 let.

Internetový obchod s originálními šperky z vystřelených nábojnic s antialergenní úpravou a osázením broušenými kameny Swarowski. Koupíte u nás náušnice, přívěsky na krk a řemínky, prsteny, vlasové doplňky, brože a knoflíky.

Brigita Černá provozuje zlatnictví a prodává různé šperky, hodinky a hodiny.

Obráběčství -Reklamní a grafické práce -Obchodní činnost : koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Výroba razítek a ručních tiskáren zlatnictví a klenotnictví

Prodej: -šperků, -hodinek zn. Festina, Lotus, Meoris, Casio.

Att Investments CZ SE se zaměřuje na prodej zlata, drahých kovů, šperků, medailí a exkluzivních hodinek pro ochranu peněz před inflací.

Výroba: Dárkové předměty -malované hedvábí, trička -solné svícny, lampy -drátované mísy -drátované spodní prádlo -bytové doplňky Šperky -autorský šperk -výroba bižuterie na zakázku -kamenná bižuterie -kameny podle znamení -minerály, nerosty, drahé kameny -tvořivý materiál Výtvarné kurzy -techniky výroby bižuterie, malování na ...

Zlatnictví. Maloobchodní prodej: - klenoty.

Helena Buzková se zaměřuje na výrobu a prodej dekorativní a užitkové keramiky a porcelánových šperků.