Perly ze skla Lenka Bierová

Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Prodej: -zlaté a stříbrné šperky, drahé kameny -výroba i podle návrhu zákazníka -hodinky dámské, pánské Služby: -servis zlatnického a hodinářského zboží.

Klenotnictví. Maloobchod, prodej: - zlaté a stříbrné šperky - snubní prsteny - zhotovení šperků na zakázku - výkup zlatých zlomků - karlovarský porcelán - dárkové zboží - hodiny, budíky. Oprava: - hodinky, hodiny - šperky.

Zlatnictví: -hodiny -zlato -šperky.

Výtvarný ateliér, služby: - šperky z polodrahokamů - osobní obrazy - čakrové svíce - poradenství v oblasti rozvoje osobnosti.

Maloobchod, e-shop: Prodej kvalitních pánských a dámských hodinek, hodin, budíků, kukaček, meteostanic, designových hodin, aj. Značky: Asso, Casio, Edifice, Sheen, Pro-Trek, G-Shock, Baby-G, Citizen, Doxa, Hönes, JVD, Loser, Sunday Rose, Lacerta, Len-Nox, Police, Prim, Rotax, Secco, Zeno-Watch BASEL. Mezi naše služby patří servis ...

Služby: - výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

V našem zlatnictví se specializujeme na prodej, opravy a servis zlatých, stříbrných i ocelových šperků a klenotů a sídlíme v Třebíči. Zakoupíte u nás kvalitní výrobky různých značek. Ať už sháníte zásnubní nebo snubní prsteny, nebo jakýkoliv šperk k jiné příležitosti, vše najdete u nás. Svou činností pomáháme dělat radost našim zákazníkům v ...

Zlatnictví GOLD, prodejna otevřena v roce 1992, Nabízíme široký sortiment zlatých i stříbrných šperků. Naše šperky jsou pro každou ženu, která se chce líbit, ale také se odlišit, mít na sobě něco mimořádného. Nabízíme šperky v různých cenách, aby byly dostupné všem ženám. Šperky nacházejí své uplatnění během celého roku - v začátku roku ...

Prodej, výkup: - investiční zlato a stříbro.

Společnost Pštrosi.com vede svůj e-shop: -prachovky z pštrosího peří -náušnice s pštrosím peří -pštrosí vejce.

Výroba: -kabelky, peněženky, pouzdra, pochvy na nože, vše pouze z pravé kůže. -kožené řemínky, měšce, kapsičky používáme kůži vepřovici, náhrdelníky, kulaté řemínky -kovové keltské symboly a draci, naušnice, kříže, znamení horoskopu, zvířátka, zbraně, helmice -miniatury historické zbraně.

Nabízíme široký sortiment drahých kamenů. Sbírkové minerály a polodrahokamy z ČR a ze světa. Investiční drahokamy - Tanzanity, Vltavíny, Turmalíny, Zlato, Diamanty, Tsavority, Spinely, Rubíny, Smaragdy.

Salon: - svatební šaty a doplňky - bolerka, rukavičky, skleničky - podvazky, obuv, oznámení - bižuterie, spodní prádlo apod.

Výroba náramků z kamenů a minerálů.

Prodej - šperky smalt, drátkování a různé techniky s korálky Výroba - šperky smalt, drátkování a různé techniky s korálky

Prodej, e-shop: - šperky z chirurgické ocel (prsteny, naušnice, řetízky, náramky, náhrdelníky, piercing) - šperky z wolframu, titanu a stříbra - rytí do prstenů, náramků a destiček z chirurgické oceli na počkání - zboží vždy skladem, připravené k dodání do druhého dne.

Výroba a prodej kroužků, komponentů pro výrobu šperků.

Umělecké kovářství. Kovářská výroba. Řemeslnné zpracování výrobků ze železa, nerezové oceli, mosazi a mědi. Výroba: - brány, ploty, zábradlí - dveřní i okenní kování, panty, kliky, mříže - vývěsní štíty, nápisy a čísla - osvětlovací tělesa, lampy a svícny - krbové příslušenství - krbové zástěny, dvířka, nářadí a koše na dřevo - ...

Zpracování produktů s obsahem zlata, stříbra nebo palladia do formy slitku ryzího kovu. Zpracujeme zlaté a stříbrné šperky, zubní zlato, stříbrné předměty a příbory a další.

Prodej, e-shop: -piercing do pupíku, piercing do obočí -piercingové náušnice -special piercing -roztahováky, tunely -prsteny, prstýnky, šperky z chirurgické oceli -přívěsky, náušnice, řetízky, náramky.

Výroba, maloobchod: -bižuterie -korálky pro výrobu bižuterie -korálky, návlekový materiál, nářadí -kurzy korálkování.

Maloobchod, prodej: - vodní dýmky, příslušenství - tabáky - dárková keramiky -svíčky - ubrusy, skleněnky - Madony, keramické vázy - kované věci - kzvonky, svícny, šperky - dekorace, šperkovnice - fotorámečky, vitráže - magnetky - solné lampy - na svíčku nebo na elektřinu.

7 Angelic Eyes s.r.o. provozuje zlatnictví, kde zakoupíte ocelové, stříbrné, ale i zlaté snubní a zásnubní prsteny. Dále ocelové náušnice a jiné šperky z katalogu.

Naše firma sídlící v Třebíči se zabývá prodejem a opravami hodin, hodinek, budíků a barometrů. Nabízíme také šperky z chirurgické oceli a upomínkové rytí. Naše činnost: - hodinářství - prodej, opravy (hodiny, budíky, hodinky) - prodej šperků z chirurgické oceli - upomínkové rytí a další. Najdete nás v Třebíči na Karlově náměstí 29/23.