Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Antikvariát: -časopisy -esoterika / mystika -cenné papíry -fotografie/film -divadlo/ tanec/ hudba

Knihařství: -knihařské práce. Zhotovování: -vazby knih, časopisů, brožur, sbírek zákonů, diplomových a vědeckých prací -luxusní kožená vazba -vazba a zpracování technické dokumentace -potahovaná kartonáž (krabice, kazety) -termotisk a ražba (maturitní stužky, klíčenky, peněženky) -pasparty včetně zasklení -dotisk ...

Prieskum trhu Reklamná a propagačná činnosť Nákup a predaj výpočtovej techniky Činnosť organizačných a ekonomických poradcov Sprostredkovateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti Poradenská činnosť v oblasti obchodu a služieb v rozsahu voľnej živnosti Sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností (realitná činnosť) Kúpa tovaru za ...

E-shop - dřevěné hračky - výtvarné, vzdělávací a ekologické hračky - puzzle - hry - knihy.

Společnost PLANstudio s.r.o. je členem Kartografické společnosti České republiky, jež má hlavní zájem o rozvoj kartografické vědy, techniky a kartografických technologií. Vydáváme mapy a atlasy, plány měst a turistické i cykloturistické mapy.

Polygrafický průmysl. Tiskárna, knihárna. Tisk na zakázku: -tiskopisy, formuláře, brožury, vizitky -ofsetový tisk.zdravotní tiskopisy/recepty, hospodářské tiskopisy -zakázkové tiskopisy -velkoplošný tisk -polep vozidel, reklamní polepy Knihtisk, knižní vazby, diplomky, bakalářky

Výroba, prodej: -samolepící etikety -bezpečnostní značky -jazyková kolečka Nakladatelství.

E-shop, internetové knihkupectví - knihy zaměřené na historii a military - časopisy.

Tvorba výukových programů - výukový software - soubory pracovních listů pro školy. E-shop - CD a DVD výukových programů.

Internetový obchod, e-shop: - knihy - beletrie.

Prodej, distribuce - diplomy - učebnice - pracovní sešity - pomůcky do školy.

Antikvariát a starožitnosti. E-shop - staré knihy a časopisy - nové i straré gramodesky - obrazy.

Knihkupectví, prodej, e-shop: - knihy - učebnice

Kopírovací centrum: -černobílé, barevné kopírování. -kroužková vazba. -laminování.

Velkoobchod, prodej: -knihy -nabídka kroužkových vazeb, kompletací kalendářů, autoatlasů a reklamních tiskovin, bigování, velkoformátového řezu, teplem smrštitelného balení.

E-shop, internetový obchod: - přírodní doplňky stravy - nápoje - přírodní kosmetika - esoterika - knihy - ekologická drogerie - přístroje pro zdraví.

Knihařství a písařství - výroba knih, zápisníků, trháčků, přání.

Kamila Bělecká provozuje internetový obchod Komiksbox. E-shop s komiksy: - sci-ci - dětské - fantasy - thriller - krimi - superhrdinové - humorné - akční - erotické - manga - magazíny - historické atd.

E-shop - internetové knihkupectví: - alternativní medicína - esoterika - duchovní teorie