Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Maloobchod, e-shop: -učebnice -pracovní sešity -zdravotnická literatura.

Gabriela Šemrincová se zaměřuje na prodej knih, učebnic, slovníků, her a literatury pro děti a mnoho dalšího.

Knihařství a paspartování - knižní vazba - vazba diplomových prací a jiné knihařské výrobky.

Mgr. Ivo Koudela, Ph.D. se zabývá literaturou a tématikou týkající se masožravých rostlin.

Nakladatelství Barbara vydává knížky ve 3 edicích: edice Krokusy - česká soudobá poezie edice Jeřabiny - dětská literatura edice Čimango - beletrie Webové stránky: www.nakladatelstvi-barbara.cz Knížky možno zakoupit přímo u nakladatelství - přes webové stránky, kde je k dispozici e-shop - přes e-mail ...

Václav Novák se zaměřuje na lisování oleje a na prodej lněných, makových a řepkových olejů, kuchařek a dárkových balení.

Výkup a prodej: - knihy, pohlednice, fotografie, grafika, mapy, plakáty, LP, sběratelský materiál. On-line prodej, zásilková služba, denní aktualizace e-shopu.

Firma Služby Havlický poskytuje v okrese Opava kvalitní a specializované sklenářské služby. U nás naleznete tyto sklenářské služby: - od pondělí do soboty - 6 dní v týdnu - výroba a montáž skleněných dveří, zástěn, stříšek - zasklívání oken, dveří, výloh, markýz, teras, střešních oken - výměny poškozeného skla v plastových oknech a ...

Reklamní služby Tiskové služby Knihařské práce

Nakladatelství, prodej, e-shop: - publikace o hradech a zámcích.

Knihkupectvíprodej - knihy - publikace PRO podnikatele - účetní tiskopisy Prodej - audio kazety

Paspartování Vazba - knihy - časopisy - diplomové práce - sbírky zákonů

Antikvariát. Nákup a prodej nových, použitých i starších knih všech žánrů (beletrie, odborná literatura, učebnice, noty, pohlednice).

Zakázková ruční výroba jedinečných a originálních produktů, jako jsou kalendáře, dárkové tašky, knížky pro děti i dospělé.

Společnost Surbanz s.r.o. nabízí na svém e-shopu knihy a další publikace k prodeji.

Knihkupectví, kavárna. Maloobchod, prodej, e-shop: -knihy - káva, čaj, alkoholické a nealkoholické nápoje, koktejly, moučníky

Služby: -knihtisk, slepotisk, ofsetový a digitální tisk -grafická úprava tiskovin a kopírování -vydavatelská činnost, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce.

Prodej, e-shop: - masážní lávové kameny - oleje - masážní mušle - knihy

Knihařské práce - ruční výroba, (vazba knih, klasická vazba diplomových prací, zhotovování kronik a dalších výrobků z lepenky, opravy starých knih) Paspartování a rámování obrazů

Rodinné knihkupectví v centru Olomouce se zaměřením na prodej knih pro nejmenší děti a mládež. V sortimentu najdete knihy se silným příběhem, reedice, s výtvarným zpracováním. Pravidelné předčítání knih.

Monika Kutláková provozuje internetový obchod s oblečením, obuví, hračkami, školními potřebami, zdravou výživou, knihami a párty zbožím.

NEOVĚŘENO. Galerie antikvariát V MODRÉM Antikvariát, výkup, prodej: -knihy, pohlednice, grafika. Galerie.