Knihkupectví Hana Vávrová, Rychnov nad Kněžnou

Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

vazby knih, dokumentů, časopisů, sbírek zákonů, diplomových prací; šití a lepení brožur; opravy knih; paspartování; výroba desek a krabiček

Knihařské práce. Vazačství.

Nakladatelství: -vydávání učebnic, skript a cizojazyčné literatury.

Knihkupectví. Papírnictví. Nakladatelství Maloobchod, prodej: -veškerý sortiment knih, malé dřevěné loutky, papírnictví, nakladatelství - knihy z regionu Český ráj - obrazové publikace s cizojazyč. rezumé, nástěnné kalendáře Český ráj, Velký český betlém s motivy Čes. ráje - vystřihovací - 8 archů, pohledy, novoročenky.

Knihkupectví. Antikvariát: -výkup a prodej knih ve všech jazycích (zejména německé) i z pozůstalosti -turistické průvodce, mapy -popsané i nepopsané pohledy -plakáty do roku 1950 -časopisy -gramodesky -grafika -ex libris -bibliofilie -staré tisky a kuriosa Maloobchod: -beletrie -odborná a technická literatura ...

Maloobchod, prodej: - knihy - publikace - pohledy - literatura

Zajištění komplexní reklamy a vydání tiskovin, brožur, letáků, časopisů, knih.

Internetový knihkupectví pro odbornou literaturu z oblasti práva, ekonomie a medicíny. Doplňkový sortiment tvoří tisíce antikvárních titulů všech žánrů.

Nakladatelství: - učebnice - elektronické učebnice - výukové CD

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy.

Knihkupectví, antikvariát, prodej: - knihy, knih Prodejna u Jizery: Palackého 440 Turnov

Antikvariát. Starožitnictví.

Vydávání publikací se zaměřením na oblast jógy, duchovních nauk a alternativní medicíny.

Nakladatelství učebnice, učební pomůceky, výukový SW Sídlo Praha: 141 00 Praha 4 Nad Pahorkem 403/24 tel.: 272760329;272760335 fax: 272773010.

Naše firma se zabývá: -Mapové podklady a databáze: -vektorové mapy -rastrové mapy -tištěné mapy -Softwarová řešení -Gis a vektorizace -Digitální kartografii -Plány měst s čísly popisnými pro obecní a městské úřady nebo venkovní informační tabule.

Tisk a knihařské zpracování časopisů, brožur, knih, prospektů, katalogů, desek s chlopní, výroční zprávy, letáky, hospod.tiskoviny a výsek, perforace, číslování, vazba V1,V2,V3,V4,V8. Vlastní grafické studio-DTP,CTP. Sítotisk plast, textil-trika.

Prodej: - učebnice, - mapy, - papírenské zboží, - drogérie.