Knihkupectví Hana Vávrová, Rychnov nad Kněžnou

Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Vydavatelství: - pracovní sešity do matematiky pro 2. stupeň základních škol a víceletá gymnázia.

Tvorba výukových programů - výukový software - soubory pracovních listů pro školy. E-shop - CD a DVD výukových programů.

Prodej, distribuce - diplomy - učebnice - pracovní sešity - pomůcky do školy.

Tiskárna: - tištěné materiály - velkoformátový tisk - tamponový tisk - ofsetový tisk DTP studio. Rozšířené knihařské služby: - vazby knih a brožur - vazby časopisů, diplomových prací.

Velkoobchod knih Prodej bylinných termoforů, koupelí, koupelových solí, masážních emulzí Prodej Humátu-Daru přírody Prodej cukrovinek Candy Plus - Pedro, Juice Gummee, Fundy Doprava zboží do 800 kg nebo max. 8 osob mikrobusem Nakladatelsví knih

Výroba, prodej a distribuce map. Kartografické vydavatelství, velkoobchod, maloobchod, e-shop 8000 produktů, velkoformátová laminace, rámování, zakázková výroba. nástěnné mapy, globusy, turistické mapy, průvodce, atlasy, venkovní turistické stojany, mapové tabule, rámované mapy apod. Kamenná prodejna v Olomouci po-pá 8-18h, so 8-12 ...

Grafické návrhy propagačních materiálů, plakátů, prospektů a obalů. Sazba novin, časopisů, katalogů, knih, kalendářů a diářů.

Vydavatelství - učební pomůcky - nástěnné tabule.

Služby - grafické studio - tisk - knihařské práce.

Knihkupectví, prodej: - knihy - mapy - kalendáře - hudební nosiče.

Knikupectví Prodej: -knihy -atlasy a průvodce -učebnice -jazykové učebnice, slovníky -mapy -medicínská a odborná literatura.

Prodej cestovních map, průvodců, literatury o cestování a nástěnných map.

On-line knihkupectví, prodej: - knihy, tarotové karty, drahé kameny, minerály, šperky, vonné tyčinky, vůně, svíčky, přírodní kosmetika, mýdla, tělové oleje, čaje, byliny, výživové doplňky, mandaly, dekorace, dárky, relaxační hudba .

Knihkupectví: - odborná literatura - beletrie - dětská literatura - učebnice - mapy Distribuce: - knihy nakladatelství MANAGEMENT PRESS. Nakladatelství: - odborná literatura - beletrie - dětská literatura - učebnice. Prodej: - MC, CD, DVD.

Maloobchod, prodej: - potřeb pro školáky i do kanceláře - pohlednice a přání do obálky - dárkového zboží, vlasové bižuterie - dětských knih a leporel - balícího papíru, dárkových tašek a stuh

Výroba, maloobchod, prodej: - tématické mapy České republiky (hrady a zámky, lázně, jeskyně a propasti, památky unesco, zoo a botanické zahrady, ryby, rozhledny a skály) - plány měst a obcí střední Moravy.

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Maloobchod, prodej: - knihy - učebnice - odborná literatura - cizojazyčné publikace. Knihkupectví.

Sháníte nakladatelství? Potřebujete pomoc s pořádáním odborného semináře? Obraťte se na nás. Jsme nakladatelská a vzdělávací společnost ANAG a působíme na českém trhu již od roku 1990. Zabýváme se vydáváním odborných publikací a časopisů. Působíme po celé České republice. Naše činnost je zaměřená především na vydávání ekonomické a právní ...

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků

Prodej - Prodej odborné literatury - Webové prezentace - Počítačová grafika - Sazba a zlom knih, časopisů, letáků...