Knihkupectví Hana Vávrová, Rychnov nad Kněžnou

Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Prodej, distribuce: - jazyková literatura z dovozu i z tuzemska. Nabídka: - jazykové učebnice pro všechny věkové kategorie - pro začátečníky i pokročilé - jazykové kurzy - učebnice - slovníky - strukturovaná četba - beletrie - reálie - audiokazety - videokazety.

Provozujeme nakladatelskou činnost. Nabízíme: - literaturu faktu - životopisné knihy - memoáry - portréty slavných osobností.

Antikvariát v Praze, který se během posledních dvaceti let skoro nezměnil. Tradičně zaměřený na turisty, takže hlavně německé knihy, staré tisky a grafika.

Nakladatelství, vydavatelství: -knihy pro děti i dospělé pohádky, leporela, výpravné ilustrované publikace, populárně naučná literatura encyklopedie turističtí průvodci odborná literatura učebnice pro všechny typy škol učebnice jazyků slovníky, učební pomůcky pro školy. FRAGMENT DTP*, s.r.o.: ...

V naší výhodné nabídce si můžete on-line objednat knihy z oborů: - alternativní medicína - mezilidské vztahy - zdravý životní styl - esoterická literatura - duchovní literatura - psychotronika - sport - humor - kuchařky - průvodce - literaturu faktu - literaturu umění. AKCE!!! 4 knihy za cenu 2 a aktuální nabídka prémiových ...

Provoz nakladatelství se zaměřením na publikace z oblasti: - právo - ekonomie.

Nakladatelství zaměřené na vydávání populárně naučné literatury.

Nakladatelství Pierot působí na českém knižním trhu již od roku 1993. Zaměřujeme se především na původní, ale i převzaté tituly zejména z oblasti: - cvičebnic a doplňkových učebnic pro základní školy - populárně-naučné literatury a beletrie.

Vydávání české a překladové beletrie.

Grafické návrhy, ofsetový, malonákladový digitální tisk. Laminování. Vazba knih.

Vázání knih, paspartů, brožur, zlatotisku a diplomových prací.

Nakladatelství. Vydávání knih z oboru pedagogiky, psychologie, psychoterapie, sociální práce, sociologie, politologie. Populárně naučná literaturá, dětské knihy, rádce pro rodiče a zdraví, knihy her, audioknihy, knihy online, časopisy. Pořádání: - semináře pro pedagogy, kurzy pro rodiče.

Nakladatelství vydávající především rozsáhlé obrazové encyklopedie a ilustrované umělecké a naučné knihy. V nabídce najdete široký výběr knih pro děti i dospělé. Všechny knihy můžete zakoupit i přímo prostřednictvím e-shopu. Knihy v češtině: - Literatura faktu - Beletrie - Umění - Fotografie - Obrazové knihy - Cestování - Dárkové ...

Vydavatelství. Polygrafická výroba. Knihařské a kopírovací práce.

Zabýváme se téměř výhradně dokončujícím zpracováním v polygrafickém průmyslu, ale není výjimkou, že k nám přicházejí zákazníci s žádostí o kompletní zpracování zakázky. .

Knihařství: -diplomové práce -vazby a opravy knih -kožené vazby -výroba luxusních desek na jídelní lístky a číšnické peněženky.

Provádíme ruční vazby, převazby a opravy knih. Vazby sbírek zákonů, diplomových prací i časopisů. Dále zhotovujeme pasparty, fotoalba, krabice, desky na výkresy, desky na jídelní lístky a velké množství dalších knihařských výrobků.

Vydavatelství, nakladatelství: - obrazové publikace - kroniky - dětské knihy - obrázkové slovníky

Vydávání zvukových a multimediálních nosičů. Film: - akční - animovaný - dětský - dobrodružný - dokument - drama.

Specializovaná prodejna turistické literatury. Mapy, atlasy, průvodce, cestopisy, obrazové publikace, časopisy, videokazety.