Knihkupectví Hana Vávrová, Rychnov nad Kněžnou

Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Práce: -knihařské (knihařství).

Ráj-not.cz, e-shop, eshop, shop, eobchod, e-obchod. Nabízíme: -noty, zpěvníky, učebnice a jiné hudebniny se zaměřením na klasickou i populární hudbu a hudební žánry jako je jazz, swing, rock, pop, folk, country a další.

Maloobchod, prodej: - knihy (knihkupectví): - beletrie, - sci-fi, - dětská literatura, - vojenská literatura, - jazykové učebnice, kazety. - odborná literatura: - počítačová, - ekonomická, - poezie.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy - beletrie, naučná literatura.

Prodej: -křesťanská literatura -devocionální zboží. Půjčovna: -videofilmy s křesťanskou tématikou.

Maloobchod, prodej: -knihy, hnihkupectví -zlatnictví, zlato, stříbro -hodinky, hodiny, hodinářství -obrazy -sklo, porcelán -suvenýry, dárkové zboží. Výroba: -razítka PRODAG. Opravy. -zlaté a stříbrné šperky. Celoroční ubytování v soukromí. Provozovna: -Slavičín, Mezi Šenky 232 tel.:577342176, 604230770.

Internetové knihkupectví, eshop, e-shop. Maloobchodní prodej: -nekomerční literatura: -zameření především na humanitní obory (filozofii, sociologii, politologii, pedagogiku, ale i alternativní kulturu nebo medicínu) -knihy, učebnice.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy - učebnice.

Knihařství. Provádění: -knižní vazby. Půjčovna,půjčování: -stroje na vazby. Maloobchod,prodej: -potřeby pro tisk a DTP*.

Maloobchod,prodej: -hudební nosiče,audionosiče: -gramodesky -CD**,DVD*, -kazety - audio,video -hudební literatura.

Dovoz,import,objednávání,distribuce: -zahraniční literatura -bazarové knihy - z druhé ruky. Služby: -předplacení zahraničních časopisů, případně obstarání jejich starších čísel.

Knihkupectvíprodej - učebnice - tituly HUEBER

Výroba - kartonážní stroje Výroba - kartonáž Velkoplošný výsek

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Velkoobchod a maloobchod

Výroba,realizace: -reklama: -na a ve vozidlech MHD* -na zastávkách MHD* -na sloupech veřejného osvětlení a trakčního vedení -billboardy,CITY LIGHTY,HORIZONT -plakátovací služba . Výroba reklamních prostředků: -signmaking,řezaná reklama -velkoplošný digitální tisk -tisk pro interiéry,exteriéry.

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a zpracování skla -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Překladatelská a tlumočnická činnost

-Výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově- obrazových záznamů

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, analýzy a kontroly -Reklamní činnost, marketing, ...

-Velkoobchod a maloobchod -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Služby v oblasti administrativní správy a služby ...