Využijte montáž svislého dopravního značení mezi které patří výstražné značky, značky upravující přednost, zákazové značky, příkazové značky a informativní značky, vodorovného dopravního značení a dálničního značení.

Orientační a informační systémy Akustický orientační majáček Umělé vodící linie a pásy Hmatové orientační mapy a plánky Informační kiosky Tlačítka pro chodce Bezbariérové úpravy dle vyhlášky č.398/2009 Sb.

Prodej svítivých a fotoluminiscenčních bezpečnostních značek a tabulek.

Výroba, prodej: -reklamní smaltové cedule -vývěsní štítky, štíty -plechové cedule s prolisem -plechové tabule na popis křídou -plechové podnosy, magnetky. -hliníkové cedule.

KABELOVÁ TELEKOMUNIKAČNÍ AUTOMATIZAČNÍ TECHNIKA, ELEKTROTECHNIKA, STAVBY, URČENÁ TECHNICKÁ ZAŘÍZENÍ, PARTNER SŽDC, ČD, ČEZ, TELEFONICA O2, Správců telekomunikačních a datových sítí, soukromých provozovatelů sítí, drah, vleček, dopravních podniků. Projekty a stavby v dopravě včetně stavebních povolení a veškerých inženýrských činností, ...

Výroba, instalace, půjčovna - dopravní značky

Firma se zabývá výrobou: -závorových a parkovacích systémů -pohonů pro křídlové a posuvné brány dvěřních otevíračů a různých dalších lineárních pohonů. Dále nabízíme zboží německých firem: -DESIGNA - parkovací systémy velkokapacitních parkovišť -KABA GALLENSCHÜTZ - přístupové turnikety.

Služby: - restaurování drahých a obecných kovů - výroba a restaurování liturgických předmětů - výroba kopií historických přístrojů - výroba filmových a divadelních rekvizit - zakázková pasířská výroba z mědi a mosazi - výroba orientačních systémů - gravírování do kovů, plastů, dřeva a skla - výroba drobných upomínkových předmětů

Prodej, montáž, dodávka: - plastová okna z profilů VEKA s bezpečnostním kováním Roto NT a thermosklem U 1, 0 KWm2 - kompletní služby spojené s montáží a prodejem - zaměření - vypočítání nákladů na kompletní zakázku - dovoz a následně odborné vyměnění za staré (původní) - akční slevy - kompletní sortiment doplňků včetně montáží ...

Prodáváme a montujeme silniční svodidla. Typ NH4, NH3, Fracasso, Kremsbarrier, Voestalpine, Citybloc, Deltabloc, New Jersey. Ocelová svodidla a betonová svodidla, mostní i zábradelní. Dodáváme betonový a dělicí ostrůvek Boch na přechod pro chodce.

obráběcí stroje a zařízení, dopravní technika.

Kovovýroba. Výrobky: -díly spojek -hřídelové a nábojové upínky -okrajovací nástroje pro tlakově lité odlitky ze slitiny hliníku.

Služby: -provádění vodorovného, svislého značení -realizace dopravních opatření. Prodej, půjčovna: -dopravní značky -dopravní značky i s podstavci a nosiči -výstražná světelná zabezpečovací zařízení.

Realizace, prodej: -veškeré dopravní značení -svislé značení -vodorovné značení -značky -cyklotrasy -informační systémy. -půjčovna dopravního značení -dopravně-inženýrská optření -světelná dopravní signalizace.

Prodej, výroba: -ukazatelé rychlosti vozidel -dopravní sčítače vozidel -mobilní radar detektor vozidel -osvětlení přechodů pro chodce -zpomalovací semafor -kamerový systém pro měření úsekové rychlosti -dopravní zrcadla -bezdrátový rozhlas

Výroba, návrh: -pamětní desky -označení památek -orientační systémy -odlitky z bronzu a hliníku -historické listiny a pečeti -státní a městské znaky.

Dopravní značení komunikací. Autoelektroservis, pneuservis. Svodidla a zábradlí, zpomalovací prahy.

Vývoj, výroba, dodávka: - řady celohliníkových prvků pro městský a venkovní mobiliář - senior fit parky - lavičky - zastávka - kuřácký přístřešek - odpadkový koš - informační tabule - informační vitrína - informační systém - cyklostojan - cyklostánek - zábrana vjezdu - ochranná mříž ke stromům - kontejner na ...

Dodávky a provoz: -městské informační a orientační systémy.

Prodej, pronájem: - dopravní značky - dopravní značení - parkovací zábrany - dopravní kužely - zrcadla.

Dopravní značení: - vodorovné dopravní značení na pozemních komunikacích: buď obnova stávajícího nebo zřízení nového dle požadavků objednatelů - svislé dopravní značení - přechodné dopravní značení - bezpečnostní prvky. - bezpečnostní značení v halách - značení cest, manipulačních prostor

Vyrábíme a prodáváme výstražná bezpečnostní zařízení pro použití na pozemních komunikacích..

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -dopravní a informační systémy -městský mobiliář -směrovky -reklamní tabule -autobusové čekárny, zástávky -poháry -medaile.