V široké nabídce drátů a drátěných produktů najdete vše, co potřebujete - ocelové pozinkované, poměděné nebo tažené dráty, svařovaná pletiva, pozinkovaná pletiva, branky a brány. Nakupte drátěný program do Vaši koupelny či kanceláře.

Výroba: - drátěné dopravní pásy pro všechny účely použití, strojírenství, sklárny, pekárny, kovárny, kalírny... - žeberkové a lisované pletivo - pletivo v rámech.

Ferospoj s.r.o. se sídlem ve městě České Budějovice realizuje prodej spojovacího materiálu, hutních druhovýrobků, plotových systémů, kotevní techniky, zemních vrutů, nářadí a další. Provozujeme on-line železářství, ale i kamennou prodejnu. Doplňkový prodej spotřebního zboží.

Výroba drátěného programu - drátěné díly pro chladící, mrazící, klimatizační i zdravotnickou techniku. Ohýbání drátu. Svařování drátu.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Truhlářské práce z lamina. Výroba a montáž: - kuchyňské linky - nábytek do předsíně - nábytek do dětského pokoje - obývací nábytek - zakázkový nábytek - vestavěné a šatní skříně. Prodej a montáž: - kuchyňské spotřebiče - nábytkové kování - drátěné výsuvy do kuchyně nebo skříně. Řezání a olepování ...

Výroba, spracovanie a predaj výrobkov z drôtu a kovu akéhokoľvek druhu, predovšetkým výroba a predaj pružín všetkého druhu v rozsahu voľnej živnosti

Výroba, dodávka, prodej: -pletivo, okrasné pletivo, šestihranné -drát: -napínací, vázací, pozinkovaný, potažený PVC -sloupky -brány, branky: -pozinkované, komaxitové -mobilní dílce. Prodejna: -Boršice 439, tel.:572501211.

Výrobní závod: - ploty, - betonářská ocel, gabiony, rámy, plotové dílce, brány, branky, panely.

Výroba - kovové díly pro automobilový průmysl - kontejnerové vozíky - vrata i pro stáje - brány - reklamní stojany - prádelní vozíky - prodejní stojany - drátěnné výrobky - vozíky na dřevo ke krbu i kamnům - nosiče a košíky na jízdní kola - vybavení pro golfová hřiště - okna pro stáje Obchodování se zemědělskými ...

Prodáváme plastové výrobky pro sklad, dílnu a domácnost: - plastové skříně - regály - kufry na nářadí - krabice - různé zásobníky pro skladování. Dodáváme též plasty pro domácnost a drátěné regálové systémy.

Velkoobchod pletiva. Prodej, montáž - poplastované pletivo - pozinkované pletivo - okrasná pletiva - sloupky, vzpěry - plotové výplety a rámy - chovatelská pletiva a sítě.

Výroba: -pružiny -kanalizační spirály na čištění odpadů - závlačky, autopoutače a jiné díly z drátu kruhového průřezu

Výroba: -drátěné kabelové žlaby.

Prodej hutního materiálu - kovářské potřeby - kari sítě - trubky - dráty.

Firma se zabývá celkovým řešením interiérů a z části i exteriérů. Z naší nabídky Vám můžeme nabídnout: - vestavěné skříně - skříně na míru - kuchyňské linky typizované - kuchyňské linky na míru - kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči i bez - vybavení ložnice (posuvná skříň, postele, komody) - přestavbu bytového jádra - obklady a ...

Betonářské práce. Zpracování betonářské oceli. Ohýbárna betonářské oceli. Čerpání, prodej betonu a rozvoz domíchavačem: - betonová směs - transportního betonu. Pronájem čerpadla na čerpání betonu. Práce: - kari sítě - vázací dráty - kompletace betonářské oceli dle stavební dokumentace -stavební materiály -výztuž -armatury ...

Dovoz, prodej, distribuce: - ploty, oplocení - německé 4-hranné oplastované pletivo - brány, branky, sloupky, vzpěry a příslušenství - stínící plotové clony Dovoz po celé ČR zdarma. Prodej dřeva: - štípaného palivového - stavebního řeziva - konstrukčního - krovy, trámy, fošny, latě - dřevního odpadu a piliny.

Prodej: - dřevomateriál - potřeby pro truhláře a kutily - palivové dřevo - brusné papíry, houbičký, pásy, plátna - drátěný program.