V široké nabídce drátů a drátěných produktů najdete vše, co potřebujete - ocelové pozinkované, poměděné nebo tažené dráty, svařovaná pletiva, pozinkovaná pletiva, branky a brány. Nakupte drátěný program do Vaši koupelny či kanceláře.

Výroba: - šroubů, šrouby - hřebíků, hřebíky - řetězů, řetězy - pružiny.

Maloobchod, prodej: -svařované sítě -hřebíky -dráty -pletivo -sítě.

OBCHODNÍ ZASTOUPENÍ VÝCHODNÍ MORAVA JN INTERIER: -stolař, truhlář, nábytkář Zakázková výroba, prodej: -vestavěných skříní, vestavené skříně s posuvnými nebo otevíracími dveřmi, interiér skříní -police, šatní skříní, zásuvky, drátěný program, držáky na pásky, kravaty. -výplně dveří-zrcadla s bezpečnostní folií, široká škála ...

Pneuservis MAROŇOVÁ. Prodej: -pneumatiky. Výroba, prodej: -pletiva, pletivo: -pozinkované -potažené PVC -v různém barevném provedení a výškách -sloupky plotové -brány a branky plotové.

Drátěný program pro tiskoviny. Nástěnné a podlahové drátěné stojany pro prezentaci katalogů, letáků. Zásobníky na inzerci, prodejní síťové a košové stojany.

Výroba: -pružiny, péra: -tlačné, tažné, tvarové, speciální, zkrutné -pro dojící automaty, krmítka -pro zemědělské stroje -z patentovaného ocelového drátu -automatová výroba -zakázková výroba.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -drátěný program.

Výroba, kovovýroba: - výrobky z plechu a ploché oceli pro manipulační a zvedací techniku - UV lampy pro hubení hmyzu - drátěný program pro vybavení obchodu: - regály, stojany, věšáky, závěsy - ocelové dlažby Zámečnické práce. - výroba obouvací kovové lžíce - lampy pro hubení hmyzu.

www.ceska-dvirka.cz Prodej: - kuchyňský drátěný program Wireli a Kesseböhmer - nábytková kuchyňská dvířka - fóliovaná, lakovaná ve vysokém lesku i matu, Alu dvířka - hliníkové profily, nábytkové kování. Služby: - hodinový manžel, veškeré řemeslné práce.