Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Velkoobchod s obaly v Žatci. Prodáváme tašky, sáčky na potraviny i odpad. Jednorázové nádobí a ozdoby na párty. Papírové, plastové a hliníkové nádobí. Hygienické a ochranné potřeby. Alobal, fólie, stuhy, dekorace. Pytle, plachty, sítě na lešení a lepicí pásky pro stavebnictví.

Prodej a výroba: - filtry do vysavačů, fritéz a digestoří.

Instalace: - ochranné autofólie - protisluneční fólie - wrappingové fólie - fólie na zeď. Výroba: - reklama - reklamní předměty - reklamní textil.

E-shop: -samolepící obálky -bublinkové obálky -plastové a bezpečnostní obálky -kartonové obálky -lepící pásky -zip sáčky -bublinková a pěnová folie -stretch folie -sáčky se samolepící klopou -vlnitá lepenka a kartonové proložky -kartony-krabice -papír do tiskáren -fixace -tašky -dopisní obálky.

Společnost HERUS, s.r.o. Zlín působí na trhu od roku 1995. Poskytujeme profesionální a kvalitní servis v paletovém hospodářství. Specializace na použité palety - nákup, prodej, opravy EUR, EPAL palet. Vlastníme všechny potřebné oprávnění a licence, každý zákazník má jistotu, že mu nehrozí problémy s vlastníky licencí nebo státními orgány ...

Nabízíme nové plastové palety a recyklaci starých. Odebereme rozbité dřevěné palety a za ně dodáme plastové.

Výkup - použité palety Euro, neznačené, atypické.

Dřevovýroba, zakázková výroba: - vybavení pro školky (stoly, židle, regálové systémy, dřevěné hračky) - dřevěné dárkové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamní předměty - nábytkové díly.

Výroba, výrobce, vyfukování plastových obalů: -obaly z plastů, plastový, PE a PET -láhev, láhve, uzávěry -pro bytová chemie, kosmetika, kosmetiku -potravinářská výroba -čiré i barevné provedení -obaly na potraviny: -pro nealkoholické nápoje -pro pivo, víno, ocet, kečup, sirup -citrónová šťáva -PET soudek 1, 5 a 2 a 3 a 5 ...

E-shop: - prodej krabic, košů, koupelnových doplňků, úložných boxů,

Lisovna nových hmot, s.r.o. se zaměřuje na výrobu plastových obalů.

Naše firma V-PAPÍR Dušan Vlčko sídlící v Děčíně se zabývá velkoobchodním, maloobchodním a internetovým prodejem papíru, kancelářského a školního zboží. Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - papírenské zboží - kancelářské a školní potřeby - psací potřeby - výtvarné potřeby, pastelky, tempery - zvýrazňovače - kalkulačky - ...

Velkoobchod – obalový materiál: - sáčky, tašky, fólie, přířezy, pytle - alobal, grilovací tácy - hygienické potřeby, papírové ručníky, toaletní papír - jednorázové plastové nádobí - lepící pásky - dezinfekční roušky

Kovovýroba: - přepravní kontejnery - container pro odpady a jiné materiály - lisovací kontejnery - konjtejnery přípojné - kontejnery mulden - kontejnery Avia - kontejnery Abroll - kontejnery skladové - kontejnery pro využití v zemědělství, pro převoz obilí, chlévské mrvy ap. Výroba, kovovýroba, služby: - přepravní ...

Petr Machala má k prodeji: - obalový materiál pro obchod a průmysl - sáčky, fólie, tašky, pytle - kelímky, tácky, boxy - lepící a pokladní pásky - etikety na zboží - papírové krabice - papírové ručníky - papírové tašky - balící papír, obaly. Sídlo firmy: - Družební 78/191, Ostrava - Krásné Pole. Také zajišťuje dekorativní strojní ...

Jaroslava Tichá zajišťuje prodej: - obalové materiály - obálky - krabice - lepící pásky - kotouče do pokladen - fólie - jednorázové nádobí. Na e-shopu horime.cz nabízí k prodeji zahradní ohniště, grily a doplňky.

Výroba, prodej: - papírové obaly, tašky, sáčky (100% ekologické). Potisk: - papírové tašky a sáčky - reklamní papírové tašky.

Výroba, e-shop: - hračky - společenské hry - soubory her - puzzle - domino - šachy - hrací kostky - razítka - magnetky - létající talíře - figurky - stavebnice. Výroba: - papírové obaly - kartonové obaly, kartony.

Výroba - obaly pro farmacii - plastové obaly - PET láhve - tabletkové dózy - dávkovače a odměrky.

Výroba: -obaly pro (balení): -potraviny: -cukr -sladidla na bázi aspartamu -sušená smetana -sůl*, pepř -párátka. Výroba: - Částkov 132, 687 14 tel.: 606731118.

Výroba: -obaly pro (balení): -potraviny: -cukr -sladidla na bázi aspartamu -sušená smetana -sůl*, pepř -párátka. Výroba: - Částkov 132, 687 14 tel.: 606731118.

Kartonáž. Výroba, výrobce krabic, kartonů a obalů z vlnité lepenky: - klopové krabice - víkové krabice - krabice na stěhování - krabice na víno - úložné krabice - archivační krabice - dárkové krabice - krabice na pizzu - lepenkové krabice - papírové krabice - kartonové krabice - papírové obaly - tvarový výsek - proložky - fixační ...

Služby: -nakládání s odpady kategorie O - ostatní, kategorie N - nebezpečný Svoz a výkup: -papír, plast, sklo, kovy Další služby: -odvoz komunálních odpadů, bio odpadů -odvoz tříděných odpadů, -dotřiďování odpadů -kontejnerová doprava do hmotnosti 25 tun. -pronájem kontejnerů -likvidace černých skládek Silniční motorová doprava ...

Firma Enprag s.r.o. na českém trhu působí již od roku 1995. Prodej kovového nábytku do dílny, kanceláře, ordinace a školy. Nábytek nabízíme od evropských výrobců - britská firma BISLEY, česká firma KOVONA, KOVOS, POLÁK.