Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Výroba, prodej: - papírové obaly, tašky, sáčky (100% ekologické). Potisk: - papírové tašky a sáčky - reklamní papírové tašky.

Výroba, e-shop: - hračky - společenské hry - soubory her - puzzle - domino - šachy - hrací kostky - razítka - magnetky - létající talíře - figurky - stavebnice. Výroba: - papírové obaly - kartonové obaly, kartony.

Výroba - obaly pro farmacii - plastové obaly - PET láhve - tabletkové dózy - dávkovače a odměrky.

Výroba: -obaly pro (balení): -potraviny: -cukr -sladidla na bázi aspartamu -sušená smetana -sůl*, pepř -párátka. Výroba: - Částkov 132, 687 14 tel.: 606731118.

Výroba: -obaly pro (balení): -potraviny: -cukr -sladidla na bázi aspartamu -sušená smetana -sůl*, pepř -párátka. Výroba: - Částkov 132, 687 14 tel.: 606731118.

Kartonáž. Výroba, výrobce krabic, kartonů a obalů z vlnité lepenky: - klopové krabice - víkové krabice - krabice na stěhování - krabice na víno - úložné krabice - archivační krabice - dárkové krabice - krabice na pizzu - lepenkové krabice - papírové krabice - kartonové krabice - papírové obaly - tvarový výsek - proložky - fixační ...

Služby: -nakládání s odpady kategorie O - ostatní, kategorie N - nebezpečný Svoz a výkup: -papír, plast, sklo, kovy Další služby: -odvoz komunálních odpadů, bio odpadů -odvoz tříděných odpadů, -dotřiďování odpadů -kontejnerová doprava do hmotnosti 25 tun. -pronájem kontejnerů -likvidace černých skládek Silniční motorová doprava ...

Firma Enprag s.r.o. na českém trhu působí již od roku 1995. Prodej kovového nábytku do dílny, kanceláře, ordinace a školy. Nábytek nabízíme od evropských výrobců - britská firma BISLEY, česká firma KOVONA, KOVOS, POLÁK.

Velkoobchod: -xerografický papír -tabelační, faxový, balící papír -pauzovací papír -papír do plotrů -fotopapír -obálky, bloky, sešity, tiskopisy -mikroten, obaly z PVC -samolepící bločky, etikety -rychlovazače, pořadače, šanony -konferenční složky -spotřební materiál -tonery, cartridge, inkousty, pásky -datová média -diskety, CD, ...

PROMBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu papírových a lepenkových obalů a reklamních předmětů, puzzle, pexesa a hracích karet.

Výroba, prodej: -výrobky z plastických hmot -polyethylenové hadice -balících materiálů z polyethylenu: -pytle -sáčky -obaly plastové PVC, obalů -polyethylenových výrobků: -plachty, plachet -fólie, folie pro stavebnictví -trojrozměrné plastové kryty, plastových krytů -3D obaly -vložky do beden.

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.

Dodávka, prodej: - obalový materiál - potravinářský průmysl - víčka - papírové kelímky - hliníkové dózy k balení paštik, pomazánek, krémů - hliníkové fólie pro farmaceutický a potravinářský průmysl - TOPPER - Y - převlečené transparentní plastové víčko uzavřené AL víčkem tepelným přivařením - stroje a zařízení pro potravinářský ...

Prodej, distribuce, výroba: - luxusní nákupní tašky - spotřební obalový materiál - svačinové tašky - sáčky na odpad a pytle - obalové materiály. Sklad: - Polanecká 803/72, 721 00 Ostrava - Svinov - tel.:596964417, 596967897.

Výroba: -plechové skříně -speciální přepravní palety -lehké ocelové konstrukce -výrobky z ohýbaných trubek. Práškové lakování.

Wéčko, s.r.o. se zabývá výrobou lékovek, obalů na léky a potraviny, automatickým lepením krabiček i laminováním do formátu B1 a výseky do B2 formátu se zabývá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna. Zajišťujeme výrobu kartonových a papírových obalů pro potravinářský, farmaceutický a kosmetický průmysl. Specializujeme se na ...

Jsme lídrem v poskytování řešení pro balení a distribuci zboží. Našim zákazníkům nabízíme nejlepší řešení v oblasti balení a prezentace zboží. Prostřednictvím obalů na míru, individuálních konceptů POP/POS prezentací z vlnité lepenky a s využitím nejmodernějších technologií digitálního tisku vyvíjíme ta nejlepší řešení pro Vaše výrobky. ...

Prodej, e-shop: - skleněné soudky a lahve - dubové a akátové soudky - dřevěné police a dekorace - lahve - potřeby pro paliče - pípy.

Výroba: -obaly z plastů -fólie. Výrobce, dodavatel: -vakovací technologie - zpracování, uskladnění krmiva, cenově efektivního systému pro silážování, uskladnění vlhkého zrna a průmyslových vedeljších produktů.

HD AGRI - LIGNUM s.r.o. se specializuje na dřevovýrobu, zejména na palety, dřevěné obaly, víka, rošty a další výrobky ze dřeva.

Miroslav Šlor se zaměřuje na výrobu řeziva, palet, obalového latění a na prodej palivového dřeva.

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 Návrh, výroba, dodávka: -Al odlitky vysoké kvality -přesné hliníkové odlitky metodou vytavitelného modelu -pro průmysl letecký, elektrotechnický -obory medicínské, strojírenské -výroba voskových modelů podle vaší dokumentace i vaší konstrukce.

Výroba, prodej: -obalové folie. -polyetylenové fólie (hadice, polohadice, ploché fólie), -LDPE a HDPE sáčky a pytle v nejrůznějších rozměrech a barevných provedeních, -bublinkové fólie a sáčky z bublinkové folie, -lepicí balicí pásky s potiskem, -vázací pásky -pěnový polyetylen, -moldované materiály, -výseky z pěnového polyetylenu. ...

Prodej Pachové ohradníky Pacholek profesionální odpuzovač zvěře Plastové přepravky na ovoce a zeleninu Plastové přepravky na maso a pro masný průmysl Plastové přepravky pro pekaře a cukráře Euro přepravky, palety a boxy Hospodářské potřeby Eshop online Výroba Palivové dříví Zemědělská výroba Výroba a prodej rychle rostoucích ...