Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Dodavatel, velkoobchod, maloobchod: - obalová technika - fólie LLDPE, LDPE, PVC, POF, lepící pásky, vázací pásky, kartonové výrobky.

Výroba, dodávka: - kartonáž - krabice z lepenky - skládačky (možnost potisku), mřížky, vložky - obaly z vlnitých lepenek (tvarové výseky z mikrovlnných lepenek) - přepravní, transportní obaly - prodejní a spotřebitelské obaly - výroba z vlnité lepenky třívrstvé, pětivrstvé a sedmivrstvé - potisk výrobků a barevná úprava hotových ...

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál, obaly -papírové sáčky 0, 5 až 5 kg - tašky, pytle z PE - sáčky HDPE - potravinářské přířezy, fólie - zakrývací fólie - lepící pásky - etikety - nápojové kelímky - nádobí na jedno použití.

Naše firma byla založena v roce 2016 a je zaměřena na gastro obaly a hygienu. Našim klientům nabízíme obalový materiál, jednorázové nádobí a potřeby pro hygienu a úklid.

Firma TOP PRINT Packaging s.r.o. působí na trhu již od roku 1999. Naší specializací je výroba atraktivních lepenkových obalů, zušlechtěných nejrůznějšími technologiemi, jako je reliéfní ražba, UV lak, metalické fólie, efektový lak, metalické barvy, okénka různých tvarů a provedení aj. Mezi naše klienty patří přední domácí i zahraniční výrobci z ...

Výroba, prodej, instalace, servis: - certifikované trezory, sejfy - archivační skříně - skříně na zbraně - trezorové dveře a - bezpečnostní a úschovné schránky.

Těžba dřeva. Odstraňování odpadů. Prodej: - dřevěné obaly - pilařské výrobky. Lesnictví.

Výroba: - obalové materiály, obaly: - hliníkové fólie - vlnitá lepenka, kartony - lepicí papíry, obalové papíry.

Závod v Hostinném zajišťuje výrobu skládačkových obalů z hladké lepenky. Obaly potiskujeme až devítibarevným UV nebo konvenčním ofsetovým tiskem a zušlechťujeme řadou různých povrchových úprav.

Firma FERSTAR AGRO s.r.o. se zabývá dřevovýrobou, zpracováním železa a dodává nové europalety. Jak jsme již zmínili naše činnost se zaměřuje zejména na zpracování dřeva, železa a dodávky nových europalet. Sídlíme ve městě Chrudim na adrese Pobřežní 28. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit.

Výroba plachet na zakázku - plachty, fólie - plachty krycí, do jezírek, geotextílie pod bazén - plachty PVC, plachty reklamní, plachty pro zemědělství.

On-line prodej obálek, kartonových krabic, lepicích pásek, stretch a bublinkových folií.

Výroba zámků a kování. Výroba kovových součástek

Výroba: - kovové palety - ocelové konstrukce.

Výroba: - kovové palety - ocelové konstrukce.

Výroba, obchod: -proložky na vejce -krabičky na vejce -misky na ovoce a zeleninu -držáky na nápoje.

Společnost DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova vyrábí a dodává obalové materiály v mnoha provedeních podle potřeb zákazníků. Hlavním produktem společnosti jsou HDPE a LDPE paletizační či rolované pytle a sáčky. Naše výrobky jsme schopni dodat nejen zákazníkům z Prostějova a Olomouce, ale také po celé České republice.

Nákup, prodej, výkup: - palety Služby: - zasilatelství - mezinárodní a vnitrostátní doprava

Společnost NEXT-ON Group a.s. je specialistou v oblasti průmyslového mytí a doplňkového čištění vratných obalů, a to jak v automobilovém průmyslu, tak i mimo něj. Můžeme Vám nabídnout služby při mytí boxů, obalů, přepravek, paletových vík či blistrů. Jsme jediné zařízení v České Republice a na Slovensku, které je schopno průmyslového mytí MAXI ...

Firma FM KONTEJNERY - František Michalec se sídlem v okrese Zlín se již od roku 1994 zabývá výrobou kontejnerů a kovových palet, doplňků ke kontejnerům a náhradních dílů. V rámci naší činnosti nabízíme kontejnery různých typů a systémů natahování na všechny dostupné kontejnerové nosiče. Samozřejmostí je také, v případě zájmu, přeprava ...

Výroba, prodej, distribuce, dodávka: - nafukovací lodě, lodí, čluny, člunů, matrací(matrace), rafty, kanoe - kajaky pro rekraci - čluny pro turistiku - lodě na divokou vodu - čluny s motorem. Divize automotive- PRO AUTA: Výroba dílů pro interiér i exteriér, naky, sluneční clony, craash absorbery, rukojeti řadících pák, př. ...

Naše společnost se zabývá výrobou a prodejem papírenské hygieny: - toaletní papír - průmyslové papírové ručníky - papírové role Dodáváme: - ZZ ručníky, - papírová prostěradla pro nemocnice, - papírové kapesníky - papírové ubrousky. Vyrábíme papírové sáčky a balící papír. Výdej zboží: Komenského 1472, 547 01 ...

Zákazníkům po celém světě poskytujeme komplexní servis při výrobě plastových komponentů. Hlavní činnosti jsou: - vývoj výrobků, - konstrukce, výroba a servis vstřikovacích forem, - sériová výroba plastových dílů a komplexních plastových modulů.