Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost LUCORP s.r.o. provozuje chráněnou dílnu zabývající se výrobou ze dřeva, kompletacemi na zakázku.

Pavel Pergler zajišťuje výrobu palet, jejich prodej palet, dále prodej beden a dřevěných obalů. Nabízí dále palivové dřevo štípané, doprava a složení na místo zdarma.

Výroba: -papírenské obaly -skladovací krabice Tisk: -hlubotisk -litografický -rotační -archový papír -flexografie -reliéfní -elektronovými paprsky Prinkote-bělená lepenka.

Prodej, e-shop: - luxusní dárkové krabičky na spodní prádlo - krabičky na víno - kartonové domečky pro děti - dárkové truhličky.

Velkoobchod, prodej: - kancelářské potřeby - papírnictví - tiskopisy - obalový materiál - balící technika - tiskové papíry - samolepící etikety.

Sběrné suroviny. Komplexní služby v oblasti nakládání s odpady. Výkup, zpracování, prodej: - sběrový papír, papírový odpad - železo - barevné kovy. Zpracování - tříděním, drcením, gilotinováním rolí a lisováním odpadu. Nákladní autodoprava: - zahraniční, mezinárodní doprava - tuzemská, vnitrostátní doprava - spediční činnost, ...

Sběrné suroviny. Komplexní služby v oblasti nakládání s odpady. Výkup, zpracování, prodej: - sběrový papír, papírový odpad - železo - barevné kovy. Zpracování - tříděním, drcením, gilotinováním rolí a lisováním odpadu. Nákladní autodoprava: - zahraniční, mezinárodní doprava - tuzemská, vnitrostátní doprava - spediční činnost, ...

Velkoobchod, prodej: -hadicové úplety -visačky k sítím -spony pro ruční zavírače -vázací dráty -rašlové pytle -popisové pásky -nitě -proložky na jablka -polystyrenové tácky a misky -polypropylenové misky a vaničky -polyetylenové pytle a sáčky -polypropylenové odnosné pásky -samolepící etikety -polypropylénové vázací ...

Výroba, prodej: - dřevěné bedny - atypické palety - palety dřevěné prosté - dřevěné palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, víka. - pergoly - nábytek z palet Sušení a ošetření řeziva Výkup a prodej: - palety EUR použité.

Zakázková výroba přepravních obalů (flight case) Zabýváme se zakázkovou výrobou přepravních obalů a kufrů (case, flightcase) dle přání zákazníka. Jsme schopni vyrobit pevné pouzdro pro jakýkoli přístroj. Mezi častá přání našich zákazníku patří: -obaly na hudební nástroje -pevná pouzdra (flight case) pro kytary a baskytary, kytarový ...

Komplexní sanitační programy - profesionální hygiena. Balící a obalový materiál. Strojní mytí nádobí v kuchyňských provozech. Vonný program.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba: obiloviny, řepka, len olejný, krmné plodiny, krmivo -živočišná výroba: skot, prasata. Opravárenský servis: zemědělská technika. Výroba: -zdvihadla (spouštědla) na přepravu zboží -rakve, rakev z pozinkovaného plechu.

Truhlářství. Výroba: - dřevěné obaly - palety.

Výroba a distribuce obalových materiálů z polyethylenu. Firma vyrábí HDPE a LDPE fólie, tašky a sáčky. Možnost výroby paletového množství PE obalů na zakázku.

Prodej, výkup: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky, VZV - kovové Haki bedny - pozinkované bedny - pozinkované a ocelové plechy

Bedo CZ, s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a vnitrostátní dopravu, spediční služby a výkup palet.

Jsme Vašim partnerem ve světe palet. Naše firma poskytujeme komplexní služby v oblasti paletového hospodářství. Zaměřujeme se na prodej, výrobu a výkup europalet. Dále provádíme opravy poškozených palet a odvoz a likvidaci nepoužitelných palet. Dále u nás můžete také zakoupit tvrdé i měkké palivové dřevo.

Prodej, e-shop: - materiálů pro stavbu, dům, auto a zahradu - nářadí - stavební chemie - cement - komíny - izolační materiál - brusivo - zahradnické potřeby - drogerie

Pavel Pachta se zaměřuje na těžbu, výkup a dopravu dřeva a na výrobu palet.

Pavla Dohnalová se zaměřuje na prodej plastových obalů na šperky a klenoty.

Inter Areal, s.r.o. se zaměřuje na prodej zemědělských komodit, obalovaného materiálu a balících strojů.

Prodej, servis, opravy, E-shop: - balicí vakuové komorové stroje - fólie do termoformovacích vakuových linek - vakuové sáčky - bezkomorové baličky - mřížkované sáčky a rukávy.

Výroba - průmyslové kufry překližka Výroba - průmyslové kufry plast

Výroba - papírové obaly - obaly z vlnité lepenky

Poskytování služeb zemědělskými stroji: - příprava půdy - ochrana rostlin a hnojení - sklizňové práce. Živočišná výroba: - produkce: - mléko - vepřové maso - hovězí maso. Rostlinná výroba: - produkce: - potravinářská pšenice - sladovnický ječmen - mák - řepka. Malosériová výroba: - krabice - tvarové ...