Pro logistické i přepravní potřeby slouží papírové obaly a krabice. Jednodílné a klopové stěhovací krabice, kartónové a lepenkové paletové boxy, tubusy, minikrabice, vysekávané krabice či poštovní obálky jsou určeny jak pro lehčí, tak pro těžší předměty.

Výrobní družstvo Krabičky se specializuje na výrobu krabiček a zajišťuje jejich malosériovou výrobu. Dále se zajišťujeme doplňkovou výrobu obalů i s potiskem a celkovou kompletací. U nás si můžete objednat krabičky všech tvarů a rozměrů.

Prodej: papíru, kancelářských potřeb, školních potřeb, drogerie, hygieny, obalového materiálu, hygienického materiálů, občerstvení, kalendáře, diáře, PF karty, reklamní předměty, dárkové předměty, tisk

Společnost JD Obaly s.r.o. se zaměřuje na konstrukci, vývoj a výrobu obalů, kartonáž, dutinky, hrany, mřížky a vysoušedla.

Prodej, dodávka: - papírový obalový materiál - tašky, pytle, sáčky, karton - speciální obaly - papírové archy - pečící papír - kancelářský papír.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál - sáčky, tašky, přířezy, fólie - nádobí na jedno použití (kelímky atd.) - balící papír - paletizační fólie - dárkový, party a svatební sortiment - hygiena - a mnoho dalšího

Velkoobchod s papírem: -kancelářský papír -balicí papír -kartony -hedvábný balicí papír -krabice -hladké a vlnité lepenky -grafické tiskové papíry -speciální papíry.

Velkoobchod - obaly plastové - jednorázové nádobí - hygienické systémy pro prodej potravin - zásobníky, dávkovače - tekutá mýdla, šampony Maloobchod - drogerie - kosmetika - papírenské zboží - kancelářské potřeby - hračky

Obaly na míru od společnosti PROFISERVIS Vaníček s.r.o. Obalový materiál je spotřební a rychloobrátkové zboží a proto se snažíme, aby kvalita byla co nejlepší za co nejnižší cenu. Zakládáme si na osobním přístupu k zákazníkovi. Snažíme se o individuální přístup a proto vždy navrhneme pro zákazníka to nejefektivnější řešení. V našem ...

Výroba: -obalové materiály, obaly: -fólie-bublinkové, fixační průtažné, stretch, polyetylénové, smrštitelné, termoreflexní stavební folie -pásky-balící, vázací, technické -pěnový polyetylén -pěnové výplně Instapak -výplňové a fixační systémy -teflonové materiály -proplast -kartonáž. Dodávka-balící ...

Kartonáž, zpracování lepenky. Obaly: - přepravní - prodejní. Výroba: - obaly - zboží z papíru.

Dodavatel, velkoobchod, maloobchod: - obalová technika - fólie LLDPE, LDPE, PVC, POF, lepící pásky, vázací pásky, kartonové výrobky.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál, obaly -papírové sáčky 0, 5 až 5 kg - tašky, pytle z PE - sáčky HDPE - potravinářské přířezy, fólie - zakrývací fólie - lepící pásky - etikety - nápojové kelímky - nádobí na jedno použití.

Výroba: - obalové materiály, obaly: - hliníkové fólie - vlnitá lepenka, kartony - lepicí papíry, obalové papíry.

Výroba, potisk: - tašky papírové, textilní, laminátové, igelitové.

Výroba, prodej, velkoobchod: - průmyslový a dárkový materiál.

Výroba, velkoobchod, prodej, distribuce: - papírové obalové materiály - hygienické potřeby - toaletní papír, papírové ubrousky, papírové utěrky, papírové kapesníčky, Maxi program - lnářské výrobky - zemědělská technika na sběr a zpracování lnu.

Zajistíme Vám velkoobchodní a maloobchodní prodej a dodávku: - ruční páskovací a balicí strojky na plastovou a ocelovou pásku, na plastovou pásku, na ocelovou pásku - stroje na balení folií - horizontální a vertikální - uzavírání kartonů - poloautomaty na PP pásku - vysokovýkonné automatické páskovací a balící linky - dávkovače a ...

Krabice za nízké ceny prodává firma Jacek Zdunek z Ostravy. V e-shopu krabice-nejlevnejsi.cz zakoupíte klopové 3VVL a 5VVL, poštovní a kartonové krabice v různých rozměrech.

Prodej, velkoobchod: - alu misky, tácy - kelímky - potravinářské obaly - folie - pytle, sáčky, tašky - technické obaly - balící technika.

Výroba: - prospekty - plakáty - kalendáře - etikety - skládačky - knihtisk - sítotisk - vizitky - svatební oznámení - pozvánky. Výroba: - krabičky.

Výroba, potisk, prodej: - polyetylénové tašky-LDPE - HDPE sáčky - průmyslové fólie, obaly - role HDPE tašky - trhací HDPE sáčky - fixační fólie, ruční - balící papír - papírové sáčky - celofán, stuhy - toaletní papír - papírové kapesníčky - ubrousky - vata, dětské pleny, dámské vložky. Velkoobchod: - obalový materiál.

Distributor papíru pro polygrafii, kancelářských papírů a obalových materiálů

Glabasnia Marek Velkoobchod, prodej, distribuce: - obaly - obalový materiál - tašky - sáčky.

Výroba: - alobaly - fólie - silikonové papíry - Papírové trubice - Papírové cívky. Sport : - Bowling - Squash - Spining - restaurace + bar -rychlé občerstvení - PIZZA + MAXI PIZZA 50 cm TEL. 602 575 466 nebo 554 230331