Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení pro gastronomii -PE pytle, sáčky, tašky -paletovací fólie -potravinářské fólie -pečící papír, alobal, dortové podložky, zdobítka do pohárů -papírové ubrousky -tácky -kelímky -menu boxy -krabice.

Dodavatel gastronomických technologií, projektová činnost. Kompletní vybavení restaurací, kuchyní, hotelů. Potravinářské a spotřební obaly. Plastové nádobí na jedno použití.

Výhradní zastoupení pro prodej silně redukovaných PE fólií VERPALIN. Prodej, internetový prodej: -sáčky -paletizační pytle a vázací pásky -obaly -foli -balicí stroje.

MATAPA, Jižní Čechy - polygrafická výroba. Výroba, potisk a prodej papírových tašek : - luxusní papírové tašky - strojní papírové tašky s vlepenými uchy - dárkové papírové tašky - dárkové krabičky - dárkové obaly - výroba vzorků na dárky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářské a školní potřeby - obalový materiál - potřeby pro výtvarnictví - barvy, laky, lazury - míchání barev na počkání.

Specialista na obaly z vlnité lepenky: - obaly z vlnité lepenky - krabice a kartonáž - polstery z vlnité lepenky - klopové krabice - velké exportní a ochranné obaly

Výroba: -potravinářské obaly pro masný průmysl -umělá a přírodní střeva -plastová, kolagenová a celofánová střeva

Prodej, servis, poradenství: -počítače, výpočetní technika -tiskárny -kalkulačky a diáře CASIO -psací stroje -licenční a uživatelský SW -INTERNET provider. Prodej: -kancelářský nábytek -balicí papíry, fólie, celofány -vázací materiál, blahopřání, pohlednice.

Hlavní aktivitou společnosti Tip Paper spol. s r.o. je výroba papírových pytlů v různých modifikacích a úpravách. Papírové pytle vyrábíme z kvalitních pytlových papírů od předních evropských výrobců. Na prvním místě je pro nás spokojený zákazník, proto, jako přímý výrobce, poskytujeme 100% servis. Vstřícné jednání, promptní dodávky, perfektní ...

Výroba, prodej: -balící materiály -stretch film -schrink film kartonové obaly -papírové hrany -LDPE bublinková folie.

Velkoobchod-obalový materiál: -mikrotenové sáčky -pytle a sáčky PE -řeznické přířezy -potravinářské a fixační fólie -papír, sáčky. Zakázková výroba. Výroba a prodej masových dortů. Grilovaná kuřata.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Výroba a kompletace reklamních předmětů: -výroba obalů z vlnité a hladké lepenky -služby pro polygrafii -kompletace kreativních obalů a potahování krabic -výroba vzorníků a katalogů -stojánky, displaye, stolní hry -kompletace, balení.

Výroba: -obaly z vlnité lepenky pro široké použití -obaly z přesných výsekových raznic -kartonové mřížky z vlnité lepenky -proklady.

Tiskárna a kartonáž KOH-I-NOOR HARDTMUTH a. s. nabízí komplexní služby v oblasti polygrafické výroby pomocí ofsetové technologie tisku až do formátu 720 * 1020 mm. Je tradičním výrobcem obalů z hladké a mikrovlnné lepenky.

Výroba, prodej: - obalové materiály - PE folie - BOPP folie + BOPET - PVC folie - polyolefin folie - stretch folie - stretch HOOD folie - PVC sleeve - bio fólie - bio produkty - obaly. Balicí stroje: - stroje na zatavování do pytlíků - stroje pro skupinové balení výrobků - ovinovací stroje na palety - odpadové ...

Pila. Výroba: -dřevařská -stavební řezivo -krovy -tesařská -palety. Doprava: -nákladní -přeprava dřeva.

Velkoobchod, prodej: -papír -obalový materiál -tiskoviny -kancelářské potřeby, školní potřeby -hygienické potřeby pro veřejná zařízení, hotely, restaurace, kanceláře -rozvoz zboží.

Výhradní dovozce do ČR parotěsné fólie a paropropusné fólie MARSOL, distributor reflexní parotěsné fólie PAROFOL, distributor stavebních fólií a polorukávů, střešní fólie, malířské fólie, stretch fólie, samolepící pásky, nářadí.

Výroba, prodej: -dřevěné obaly -dřevěné lísky na ovoce.

Velkoobchod, maloobchod: -mikroténové sáčky, tašky, pytle -sáčky do odpadních košů -lepící pásky -potravinářské fólie -fóliové přířezy.

Obaly z vlnité lepenky, obchodní zastoupení.

Výroba na zakázku, velkoobchod, maloobchod, prodej: -výroba obalů z vlnité lepenky -výroba obalů z přesných výsekových raznic -tvarové výseky z kartonáže -proklady.

Výroba: -kartonáž -krabice na zakázku -proklady, přířezy -obaly z vlnité lepenky.

Výroba, prodej: -brusivo, lepidla, lepicí pásky -ochranné pomůcky. Pobočka: -Jihlava, Za Prachárnou 47 tel: 567578050-55, fax: 567320373 piskacasyn@piskacasyn.cz