Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Prodej: -klenoty -minerály -šperky, bižuterie. Výroba: -plastové krabičky a stojánky pro zlatníky, šperkaře, obchodníky s minerály a sběratele.

Příprava - balící materiály pro balení skla Městská zeleň

Výroba - luxusní potahová kartonáž - krabice běžné, potravinové - skládačky - přepravní obaly Výroba - kancelářské protřeby - etikety Výroba - reklamní předměty z papíru

Pilařská výroba Výroba - lamelky

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

-Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Prodej dveří, skříní a trezorů Nabízíme: - dveře interiérové i bezpečnostní. - zámky a závory - bezpečnostní kliky - řetězy - pokladny - trezory a skříně na zbraně - interiérové dveřní obložky - policový systém ELEMENT.

Výroba - luxusní papírové tašky a krabičky