Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Aranžování a floristika svatebních tabulí. Svatební dekorace - Výzdoba na klí.č Půjčovna, prodej - svatební dekorace a doplňky bublifuky, figurky na dort, knihy hostů, krabičky na výslužky, organzy, stuhy, svícny, ubrousky aranžování a floristika svatebních tabulí E-shop - svatební dekorace a doplňky (bublifuky, figurky na dort, knihy ...

E-shop: - obaly - bublinkové, plastové, poštovní, kartonové a nalepovací obálky, poštovní tašky, lepicí pásky, sáčky, pytle, fólie, papír a etikety - kancelářské potřeby - hygienické potřeby.

Firma se zabývá prodejem papírových pytlů. Dále prodává balící papír v rolích, papírové tašky, přebalové pytle, papírový motouz, výrobky z vlnité lepenky - kartonáž.

Výroba, prodej: - obalové materiály z HDPE, LDPE a polypropylenu.

Výkup - použité palety Euro, neznačené, atypické.

Amcor Flexibles Prostějov s.r.o. vyrábí flexibilní obaly na potraviny, nápoje a krmivo pro psy.

Tomáš Vidras se zaměřuje na prodej respirátorů a plastových obalů.

Výroba a distribuce: - plastové výrobky (plastové obaly).

Velkoobchod, distribuce, prodej: - papír (grafický, kancelářský, speciální, pauzovací, plotrový) - kopírovací role - syntetické materiály, sáčky, kotouče do pokladen, balící papíry - průmyslové obaly - vázací pásky - stretch folie.

Dodávka: - plastové obaly - PET obaly - HDPE obaly - PP obaly.

Společnost Stefanutto s.r.o. se zaměřuje na výrobu sáčků, boxů a bagů na tekuté a polotekuté potraviny a nápoje.

Společnost REINOLD s.r.o. se zabývá dřevovýrobou, výrobou speciálních palet na přepravu plastových profilů a mezinárodní kamionovou dopravou. Založili jsme oboru Rokliny, kde chováme jeleny, muflony a daňky. Zabýváme se také chovem mastného skotu. Dřevovýroba: Vlastníme pilu na pořez kulatiny a výrobní linku pro zpracování pořezané kulatiny. ...

Společnost DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova vyrábí a dodává obalové materiály v mnoha provedeních podle potřeb zákazníků. Hlavním produktem společnosti jsou HDPE a LDPE paletizační či rolované pytle a sáčky. Naše výrobky jsme schopni dodat nejen zákazníkům z Prostějova a Olomouce, ale také po celé České republice.

Telekomunikační materiál, Lokátory 3M, ball marker 3M Elektro materiál, pásky Scotch, konektory, atd. Systémy pro opravy automobilů Brusivo Ochranné pomůcky Průmysl, Lepidla, atd.

Společnost BEXIM PALETTEN s.r.o. se zabývá vývojem, výrobou a prodejem logistických prostředků. Naše produkce logistických prostředků je zaměřena na určité oblasti trhu se specifickými požadavky našich zákazníků - prádelenská, zemedělská logistika, přepravní rolkontejnery, palety, boxy na víno. Náš podnik disponuje vlastním vývojovým pracovištěm ...

Výkup, prodej, servis, recyklace: -europalety (euro palety).

Zpracování: -plasty. Výroba: -blistrové obaly, obaloviny BLISTR PACK -vinné nálevky. Práce: -balení výrobků do obalů -řezání fólií.

Výroba: - dávkovače léků - dentální dózy na zubní protézy a rovnátka

Výroba: - obaly z plastů - sáčky - tašky.

Firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově se již od roku 1993 zabývá výrobou obalového materiálu všech druhů a to v různých provedeních a rozměrech. Na našem e-shopu si vyberete zipové sáčky nebo sáčky s lepící páskou a také tašky s reklamním potiskem či bez potisku. Jsme schopni realizovat menší i velké zakázky vynikající kvality.

Společnost KARDO GROUP a.s. se zbývá výrobou obalů z vlnitých lepenek, vnitrostátní a mezinárodní kamionovou autodopravou. Vyrobíme pro vás jakýkoliv obal, převlek či proklad z vlnitých, hladkých nebo bednových lepenek. Nabízíme velkosériovou i malosériovou výrobu. Disponujeme vlastním vozovým parkem i technikou prověřených dopravců, jsme schopni ...

Výroba na zakázku - obaly: - blistrové obaly, krabičky - potravinové obaly. Vakuové lisování plastů: - zakázková výroba - kryty pohyblivých částí strojů - papírová a plastová kartonáž. Kartonáž z KARTONPLASTU. Sítotisk.

ABA Šumperk, společnost s ručením omezeným je firmou, která se zaměřuje na tenkostěnné a tlustostěnné zpracování plechů různými technologiemi s důrazem na svařování. Také se specializujeme na nerezovou výrobu pro gastronomii a zdravotnictví. Díky dlouholeté orientaci v oboru vlastníme speciální technologické vybavení pro povrchové úpravy nebo pro ...

Firma GRANITOL akciová společnost, která sídlí v Moravském Berouně, je největší výrobce vyfukovaných polyetylenových fólií a vázacích PP pásek v České republice. Vyrábíme fólie pro skupinové balení, paletizaci, výrobu varných sáčků, osobní hygienu, zemědělství i technické plachty. Mezi naše výrobky patří také sáčky, přířezy z HDPE i LDPE, odnosné ...

Výroba, dodávka: - obalový materiál - atypické obaly. Likvidace nepotřebných zásob. Čištění granulátu Provozovna: - Ondrášov 43, Moravský Beroun.