Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Výroba: - speciální přepravní palety - skladovací a zásobovací systémy

Pořez pilařské kulatiny. Výroba, prodej: -veškeré stavební řezivo -konstrukční řezivo na vazníky (vlastníme certifikát) -dřevěné obaly-palety, bedny, bednění včetně tepelného ošetření (vlastníme certifikát) - dřevěné brikety Zajišťujeme dopravu pilařské kulatiny

Celopolepy vozidel. Tónování autoskel. Čištění interiéru. Renovace laku. Rozleštění světlometů. Voskování vozidel.

Výroba, prodej: - stojany na víno: - pro domácí vinotéku - pultové - prezentační - patrové - pojízdné. Zakázková výroba stojanů.

Výrobní závod, výroba: - stroje, linky pro zpracování flexibilních obalů z tkaného polypropylenu - tkané polypropylenové pytle.

Prodejna. Dodávky: - plastové prosklívací materiály pro stavebnictví, průmysl a reklamu: - plný a komůrkový polykarbonát - plné a komůrkové akrylátové desky Plexiglas - trapézový polykarbonát a PVC - polyesterové desky VIVAK, AXPET - kompozitní panely Zenit BOND.

Reklamní agentura - velkoplošný tisk - světelná reklama - bannery - cedule, poutače - autoplachty, polepy vozidel - loga

Výroba a prodej - PET láhve o objemu 0, 3 - 2, 0l pro uzávěr závitový, narážecí a korunkový

Dodávka, prodej: - obalové materiály - průtažené fólie - bublinkové fólie - lepící pásky.

Prodej: - balící papír, tašky, sáčky, celofán, alobal, vaničky na saláty a pečení - dortové krabice, cukrářské košíčky, ... - papírová hygiena.

Zakázková výroba obalů z fólií dle přání zákazníka. Dodáváme po celé ČR, paletové i balíkové zásilky. Obaly z PP, PE, MIKROTEN, PET přířezy, TWIST. Pytle, sáčky rychlozavírací, s lepící klopou, eurovýsekem, výztuhou, možnost potisku. Celofánové kónusové návleky na květiny, kornouty, tlačenková střeva.

Stroje na výrobu kartonových obalů Stroje na výrobu a svařování blistrů Stroje na nýtování a spojování plastů In-line balící stroje - potraviny, medical, průmysl - balení v ochranné atmosféře Periferie pro vstřikolisy - sušičky granulátu - míchací a dávkovací jednotky Dopravníky do výroby - lehký průmysl PET folie pro výrobu obalů ...

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Výroba, pořez: - stavební řezivo - palety.

Výroba - papírové potravinářské obaly - obaly pro pekárny - pečící papíry - dortové krajky - papírové košíčky - lepenkové tácky. Sklad Jánského 476 790 81 Česká Ves

Výkup: -druhotné obalové suroviny. Zakázková výroba: -prokladové prvky z lepenky a polyetylenu Velkoobchod: -průtažné fixační fólie -samolepící pásky -vázací pásky PES -stroje a zařízení pro balení -kartonové obaly. -materiály pro přepravní balení vč. zámořského

Výroba: - ochranné samolepicí fólie.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - sáčky, tašky, pytle - balící papír, dárkové tašky a stuhy - plastové nádobí a kelímky - drogerie, úklidové prostředky - svíčky - elektro, osvětlení - zahradní potřeby - autopříslušenství a další.

Výroba, prodej: - kartonové krabice, proložky - dřevěné palety - bublinkové fólie, stretch fólie.

Výroba: - obaly z lepenky - skládačkové obaly - obaly z lepenky - krabice.

Výroba: - dřevěné obalové produkty palety, obaly, fixační víka - přepravní bedny - klíny - prezentační obaly - speciální obaly.

Dřevovýroba. Výroba: - palety. Prodej: - truhlářské řezivo - dřevotřískové desky, překližkové desky, OSB desky - stavební materiály.

Drobné výrobky z plastů Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod: - obalové materiály. Sortiment: - sáčky - pytle - tašky - přířezy Prodej: - vložky do kontejnerů, kartonů, popelnic - alobal - pečící papír - potravinářské folie - pohárky - tácky - sáčky do odpadkových košů - pytle do popelnic.

Výroba: - krabice na zakázku - skládačky - krabice víkové - přířezy a mřížky - používaný materiál 3-vrstvá a 5-ti vrstvá lepenka.

Velkoobchod s obalovým materiálem: - tašky, sáčky, folie, stretch - mycí a čistící prostředky.