Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Výroba: - odlučovače tuku - lapáky písku, nádrže - rudly, policové a dílenské vozíky - kovové palety, konstrukce.

Výroba, distribuce: -obalové materiály -výrobky určené k ochraně zboží -materiály pro výrobu kartonů Sortiment: -dvouvrstvá vlnitá lepenka -kartony -obalové materiály z plastů -bublinková folie -stretchová folie -lepící pásky.

Papírnictví VAPAP Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby - xerografický papír - plotrový papír - obalový materiál.

Výroba, prodej: - dřevěné palety - obaly.

Výroba: -ocelové konstrukce. -kovové nádoby, tlakové nádoby, cisterny. -kontejnery. -kovové balkóny. -kovovýroba.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Balící služby: - balení tiskovin. Výroba: - nárazuvzdorné obálky, - bublinkové sáčky různých velikostí.

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - ruční elektrické nářadí - nástroje na obrábění - svařovací potřeby - obalové materiály.

Výroba, prodej, výkup: - dřevěné palety EUR - dřevěné pelety - brikety.

Výroba, prodej: - obalových materiálů - sáčky potravinové HDPE - přířezy potravinové HDPE - sáčky do odpadkových košů.

Velkoobchod: - obaly, tašky, sáčky, přířezy, sáčky do košů - kelímky, pohárky, tácky - etikety, etiketovací kleště, kotoučky do pokladen, pásky. Služby: - reklamní potisk tašek.

Dřevovýroba: - palety - nábytkové hranolky. Prodej, sušení: - řezivo. Prořezávání korun stromů.

Provádí: - stolařské práce - truhlářské práce - dřevěné obaly (krabice, bedny).

MIPAP. Prodej: -papírové obaly -výrobky z papíru. Sortiment: -papírové pytle -přebalové pytle -odnosné papírové tašky -papír natíraný polyethylenem -veterinární utěrky -vlnitá lepenka-krabice.

Výroba: - kašírované obaly z vlnité lepenky s ofsetovým tiskem.

Páskovačky pro ocelovou i umělohmotnou pásku. Plastové a kovové vázací pásky různých povrchových a materiálových provedení, tloušťky, šířek a návinů Vázací dráty různých povrchových a materiálových provedení, průměrů a návinů Kovové spony tibu B i jiné - různé způsoby uchycení Balící folie - stretchové strojní i ruční, různých návinů i ...

Prodej: - nádoby na odpady - kovové i plastové popelnice a kontejnery - nádoby na tříděný odpad - odpadkové koše - stojany na pytle - velkoobjemové kontejnery.

Výroba: - dřevěné obaly - palety - rakve. Zámečnické a kovářských prací. Oprava: - zemědělská technika - nákladní automobily.

Výroba: - palety - úprava řeziva - dřevařská výroba - podlahové dřevěné dílce pro lešení. Velkoobchod, prodej: - materiály - svářečky - svařovací technika.

Výroba: - dřevěné podlážky a palety. Lesnické práce.

Velkoobchod, maloobchod: - ocelová obalová cyklopáska - ocelové pásky - vázací drát - ochranné plastové rožky - sponky, páskovače, odvíječe - talířové hmoždinky - perlinka - lepící tmel, štěrkovací tmely - fasádní polystyrén - bublinková folie - paletizační pytle LPDE folie, hadice, polohadice, přikrývací ...

Výroba - fólie a obaly pro stavebnictví

Výroba: - dřevěné obaly. Maloobchod: - smíšené zboží.

Prodej - nehtová kosmetika - gelové a akrylové nehty - brusky na nehty - parafinové vany - depilace - kosmetická lehátka - uv gely - gel laky Velkoobchod - nehtová kosmetika - gelové a akrylové nehty - brusky na nehty - parafinové vany - depilace - kosmetická lehátka - uv ...