Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Miroslav Brož se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výkup a prodej palet.

PAPÍROVÉ TAŠKY: Výroba: - papírové tašky s potiskem i bez potisku - ploché i kroucené papírové uši - možná výroba na zakázku KAROTÁŽ: Zpracování: -vlnitá a hladká lepenka 3 a 5-ti vrstvá vlnitá lepenka, mikrovlna a lepenka strojní Výroba: -klopových krabic a tvarových výseků -víkové krabice z výše uvedených materiálů -možnost ...

Firma Štěpanovský, a.s. se sídlem v Moravských Budějovicích je společnost, která se zabývá výrobou obalů pro dokonale zabalené zboží. Firma byla založena v roce 1992 a od té doby se stala jedním z předních dodavatelů kartonáže v České republice. Společnost je členem obalové asociace České republiky SYBA a má právo na užívání značek ISRO a ...

Velkoobchod, prodej: -kancelářské potřeby, papír -tabelační papír -xerografický papír MultiCopy ORIGINAL, EUROCOPY, MAESTRO GUT, formáty, role -barevný kopírovací papír FACETTE -etikety PRINT -školní potřeby -obalový materiál pro prodejny s potravinářským i průmyslovým zbožím -hygienické papíry -toaletní papír, ubrousky, ...

Naše společnost FOKUS-H s.r.o., je významným distributorem obalových materiálů, pytlů, vaků, Big-Bagů určených pro zemědělství v ČR. Jsme dodavavatelé veškerých obalových materiálů pro zemědělství a pro potravinářský průmysl. Prodáváme hlavně polypropylenové pytle PP, na mouku, plytle na oblilí a jiné sypké materiály. Dále pak pytle s ...

Velkoobchod, mapoobchod, prodej: -PE fólie (polyetylénové) -výrobky s PE fólií -silážní plachty -silážní vaky -PE sáčky -PE pytle. Práce: -svařování polyetylénu.

Výroba: - sáčky pro transport akvarijních ryb - polyethylenové folie.

Služby: - tónování skel a autoskel, autosklo: - autofolie Winfol, Nano, ASWF, SunTek - péče o automobily - suché čištění interiéru - ruční mytí vozů - 3D folie na karoserie - folie - interierové, exterierové: - protisluneční - bezpečnostní - tepelně izolační - anti UV - folie na plasty.

Výroba, prodej: - europalety - dřevěné obaly, dřevěných obalů - atypické CP palety, atypických palet.

Prodej: - řezivo (dřevo) - vazby, latě, prkna - zemědělské produkty. Výroba: - palubky. Práce: - pořez a výkup kulatiny. hoblování veškerého řeziva, výroba pergol a palet.

Firma Kavyl, spol. s r.o. byla založena roku 1994 a za dobu své existence si vybudovala renomé uznávané společnosti se specializací na následující oblasti: - vodohospodářské stavby - sadové úpravy a komplexní údržba zeleně - dřevovýroba - opravy a servis stavebních strojů a specializovaných strojů.

Výroba a oprava -nové palety všech rozměrů a typů -oprava palet všech druhů -výroba paletových ohrádek Prodej -použité palety všech druhů -přepravních beden a obalů -použité pal.ohrádky Výkup -použité palety -použité ohrádky -použité přepravní bedny

Jaroslav Brodil se zaměřuje na prodej dřevěných boxů, palet a stavebních podlážek.

Prodej - truhlářské řezivo Sušení řeziva Ošetřování dřevěného obalového materiálu

Výroba ze dřeva: -okna -dveře -schodiště, schody -nábytek -stavební truhlářství. Nabízí: -ceny dle dohody -krátké dodací lhůty.

Velkoobchod, prodej: -obalový materiál -igelitové tašky, mikrotenové sáčky, tácky, kelímky, folie, přířezy.

Výroba: -celodřevěné obaly (bedny, palety) -instalace dřevěných obkladů -hoblované zboží dle zakázky. Provozovna: Žďárská 501 Ždírec nad Doubravou 582 63 provozní doba: po-pá: 8:00 - 14:30.

Výroba: - papírové obaly, kartonáž.

Firma zabývající se konstrukcí a výrobou dřevěných přepravních obalů pro tuzemskou, mezinárodní a zámořskou přepravu, tak i samotným balením, fixací strojů a výrobků. Dřevovýroba. - konstrukce a výroba dřevěných beden - prodej velkoplošných materiálů (překližky, osb desky, sololitu, mdf, dřevotřísky) - prodej řeziva - pořez kulatiny.

Kartonážní výroba: -kontejnery -dárkové spotřební průmyslové kartony -kartony včetně tisku všech typu -krabice -obaly -sítotisk.

MAXXISAMPLE s.r.o. se zabývá výrobou prospektových a obalových materiálů pro prezentaci vzorků.

Výkup, prodej: -železného odpadu a barevných kovů. Ekologická likvidace autovraků a prodej náhradních dílů. Dřevovýroba: - palety, bedny. Práce autojeřábem.

Výkup, prodej: -železného odpadu a barevných kovů. Ekologická likvidace autovraků a prodej náhradních dílů. Dřevovýroba: - palety, bedny. Práce autojeřábem.