Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Strojírenská výroba a kovovýroba je hlavní činností firmy TRIOMETAL Nový Hrozenkov, která působí převážně v regionu Vsetín, Zlín, Zlínský kraj. Do výrobního programu společnosti patří kovové, ocelové svařence, ocelové konstrukce pro stroje, rámy strojů a strojírenské díly - komponenty. Vyrábíme také ocelové přepravní a skladovací palety i ...

Truhlářství, truhlářské práce Dřevovýroba, zakázková výroba: -dřevěné obaly - tel. 605270444 -dřevěný nábytek - tel.: 605270555: -bytový interiérový -kuchyňský, kuchyně -kancelářský -pro hotely, penziony, restaurace -dveře vnitřní (interiérové), vchodové (venkovní), dřevěná vrata -dřevěné schodiště, plovoucí podlahy ...

Zastoupení firem BALL AEROCAN a ALUCAN.

Velkoobchod, prodej: - skla - archivačních doplňků - obaly z lepenky - kartonáž.

Výroba. - ocelových obuvnických klenků - atypických zámečnických výrobků - ocelových palet na přepravu profilů a pro automobilový průmysl.

MORAVIA CANS je předním evropským výrobcem aerosolových nádobek.

Reklamní polepy na auta. Tónování autoskel a tónování skel budov a komerčních objektů. Wraping - změna barvy vozu vinylovou samolepící fólií. Carshield - ochrana karoserie vozidla transparentní ochrannou fólií. Vodní tisk na alu disky, kryty zrcátek, interiérové prvky vozidel. Také děláme úpravy interiérů i exteriérů formou fólie.

Velkoobchod: - průhledné a barevné PVC folie, bez ftalátů - technické folie

Výroba: - polystyren EPS - obaly a fixace z pěnového polystyrenu - dekorativní polystyrenové výlisky - tvárnice ztraceného bednění - bazénové tvarovky - termoboxy.

Návrhy, projekce, projektování, výroba: -plastikářské formy pro vstřikování, vyfukování. Výroba: -plastové obaly pro průmysl: -kosmetický, farmaceutický, chemický -plastové láhve, dózy.

Výroba a prodej obalů z nasávané kartonáže. Zakázková výroba nasávané kartonáže pro oblasti spotřební elektroniky, průmyslu a automotive. Prodej standardizovaných výrobků z nasávané kartonáže, jakou jsou palety, proložky na válcové předměty, proložky na víno, UN certifikované ochranné obaly na chemii, proložky na ovoce, atd.

Výroba: -plastové výrobky: -obaly z lité polypropylenové fólie -BOPP folie -makroperforace, mikroperforace.

Velkoobchod: -kancelářské výrobky vyráběné na zakázku -reklamní výrobky z plastů -obaly z plastů -složky -pořadače -desky a fólie z pylypropylenu. Výroba z plastů: -zásuvky -tašky -tašky na kolečkách (export do zahraničí). -obaly -složky -pořadače -zakázková výroba reklamních kancelářských potřeb -řezání na plotteru -svařování ...

Výroba: -plastové výrobky -krabičky -tuby -obaly -tašky, atd. -polypropylenové desky -šanony -zakázková výroba -kreativní balení -PP -PVC.

Výroba strojírenská: -lisovací nástroje -jednoduché, postupové, sloučené -lisovací formy Kovoobrábění, obrábění kovů, kovu: -kovových materiálů Kovovýroba, výroba: -stroje, části strojů

Výroba, prodej: -bytová chemie: -namáčecí, prací, bělicí prostředky -čistící, konzervační prostředky -kartonáž včetně dvoubarevného potisku -kartonáž potahovaná -krabice z lepenky vlnité a hladké s potiskem flexoprint pro průmysl, potravinářství, cukráře, aj. -krabice skládací a víkové, mřížky, vložky, výseky -kožená ...

Výroba, prodej, e-shop: - polyetylenové obalové fólie - parotěsná fólie - bublinková fólie - stretch fólie - lepící pásky - pytle, sáčky - překrývací plachty.

Výroba: - kartonové obaly - krabice (klopové, s víkem) - proložky - zasouvací obaly - přířezy - vlnitá lepenka v rolích

Balicí stroje a kompletní balicí linky včetně etiketování a obalový materiál nabízí TECHNOLOGY s.r.o. od roku 1992. Prodej, dodávky, servis: - balicí stroje a linky - kartonovací stroje pro balení lahví a plechovek do papírových krabic, kartonů - stroje pro aplikaci odnosných uch na skupinu výrobků zabalených do PE folie - horizontální ...

Výroba: - plastové obaly - plastové kanystry, dózy, lahve.

Výroba: -výrobky z PE fólií -igelitové tašky s potiskem na přání zákazníka -fólie, sáčky, tašky s osmibarevným tiskem. Potisk: -tisk na materiály POLYETYLEN, MIKROTEN. SLOBAG Motor - 4kolky Zlín. Prodej a servis: -motocyklů, 4kolek Polaris a skútrů Peugeot, Capirelli, Kymeo Regionální zastoupení - POLARIS, ARCTIC CAT, KAWASAKI, ...

Bednářství. Výroba: - koupací kádě, sudy.

Výroba, dřevovýroba, prodej: -dřevěné přepravní palety, dřevěných palet -dřevěné obaly -přepravní obalové bedny, klece, palety, kazety, proklady, zarážky, rohože, přepravky -lešenářské podlážky -výrobky na zakázku dle požadavků.

Výroba, velkoprodej: -mechanické bezfreonové rozprašovače jednočinné: -běžná kosmetika: -laky na vlasy, dezodoranty, osvěžovače vzduchu -drogistické zboží: -postřiky, pesticidy, prostředky pro čištění skel, antistatické prostředky -autokosmetika: -prostředky proti rosení skel, leštící prostředky, rozmrazovače.

Výroba a prodej demižonů. Demižony v plastovém obalu, holé, opletené přírodním materiálem.