Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Obchodní činnost,,dovoz (import),vývoz (export) asi 30% sortimentu. Výroba,prodej: -plastové obaly: -zboží z plastu (použití v kosmetickém a farmaceutickem průmyslu): -tuby a lahve /láhve,lahví,láhví/ z PE** (polyethylen). Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní. Maloobchod,prodej: -drogistické zboží.

Výroba, dodávka: -obaly z lineárního polyetylénu.

Práce: -truhlářství, truhlářské. Zakázková výroba: -dřevěné hračky -bedny, kufříky -vybavení, pomůcky pro Základní školy a Mateřské školky (mimo nábytku).

Kamenný obchod, maloobchod, prodej: -alkoholové testery -dárkové zboží -sudové víno. Internetový obchod, eshop, e-shop www.Alkohol-tester.cz: -provozovatelem IO je firma TAOX, Zdeněk Sviták.

Obalový materiál: - bublinkové obálky - stretch folie - bublinkové fólie - lepící pásky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevěné palety, europalety - dřevěné palety neznačené všech druhů a rozměrů - dřevěné obaly.

Výroba, prodej: -plastových a papírových výrobků: -tašky plastové a papírové -skládané plastové tašky s textilními držadly -tašky a obaly na láhve. Služby: -realizace potisků obalů a tašek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - lepící pásky (polypropylenová balící, maskovací, hliníková, pokovená, lepící bandáž, oboustranná, spojovací, univerzální) - obalový materiál - rychlozavírací sáčky - stretch folie (smršťovací a obalovací fólie).

Práce: -truhlářské, truhlářství: -dřevěné palety, obaly na zakázku. Dřevovýroba: -drobné stavby.

Truhlářské a stolařské práce: -výroba dřevěných palet -plotovky, trámy.

Kovovýroba, výroba, prodej: -nádoby distribučních transformátorů -transformátorová víka -komponenty pro montáž jádra uvnitř transformátorové nádoby. Práce: -CNC plazmové řezání pálení plechů -tryskání -lakování vodou ředitelnými barvami.

Import (dovoz): -obalové materiály, foliové materiály (obaly, fólie).

Výroba, prodej, mechanické rozprašovače: - jednočinné - nosní aplikátory - ústní aplikátory

Realizace: -izolace, hydroizolace, odizolování: -rovné střechy -zahradní jezírka -proti vodě, zemní vlhkosti, radonu. Podlahářské práce: -lepení, pokládka: -podlahoviny PVC.

Výroba: - překližkové bedny - podložky - atypické palety pro lodní, leteckou a kamiónovou dopravu.

Výroba, prodej: - řezivo - palety - letní posezení - dřevěné ploty.

Výroba, prodej: - plastové zátky a uzávěry na láhve - kryty na elektrovýrobky - krabičky na šperky - plastové výrobky na zakázku.

Výroba, prodej: -samolepící štítky elektrických rozvaděčů: -vyrobené tiskem a sítotiskem či perokresbou -PVC* štítky pro označení kabelů a přístrojů -návlačky s popisem na vodiče -označovací lišty do svorkovnic.

Kartonáž. Výroba: - karton, kartonové mřížky, proložky. - vlnitá lepenka, kartony.

Maloobchod, prodej: - papírenské potřeby - kancelářské potřeby - archivační boxy - datová média a doplňky pro PC - mikroténové tašky, pohárky, tácky, špejle, ubrousky, toaletní papír, utěrky - psací potřeby - sezonní zboží. Velkoobchod: - Valašské Meziříčí, Kouty 034 - tel.: 571612224; obchod@trcalek.cz.

Výroba, prodej: - dárkové obaly a krabičky - krabičky jsou vyráběny z kvalitních plastů a papíru (plastové a papírové krabičky) - pro zlaté, stříbrné šperky, mince, medaile, hodinky, kravatové spony, reklamní, dárkové předměty - předkládací plata, aranžérské prvky. Na zboží nabízíme potisk Vašeho firemního loga. Internetový obchod ...

Zakázková výroba: -veškeré výrobky z plastů -plastové obaly (plasty).

Výroba, prodej - dřevěné přepravní obaly, palety, bedny

Výroba: - výrobou dřevěné hračky - pomůcky do školek a škol - dřevěné krabičky na zakázku.