Pro školní, úřední či jiné administrativní potřeby najdete na trhu sortimentu papírenských produktů. V nabídce najdete sešity, bloky, kancelářské potřeby, papíry, dopisní obálky, záznamní knihy, archivační potřeby či obalové a potravinářské potřeby.

TEMPEL MK s.r.o.
TEMPEL MK s.r.o. Otrokovice vyrábí a dodává industriální lepenku pro různé průmyslové obory- nábytkářský, obuvnický, textilní, polygrafický průmysl. Industriální lepenka se používá jako podkladový, prokladový nebo obalový materiál, vyznačuje se vysokou pevností, odolností. Na výběr jsou 3 druhy lepenky, které se liší podle složení, tloušťky, ...
TEMPEL MK s.r.o.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Zajímáme se o životní prostředí a přišli jsme s novou řadou EKOPÁSEK. Jedná se o samolepící papírové pásky. Tyto pásky slouží k přelepování balíků, krabic nebo poštovních obálek. Pásky jsou relevantní náhradou klasických lepicích pásek s přidanou hodnotou snadné recyklovatelnosti spolu s papírovou krabicí.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Maloobchod, prodej: -papírnictví -školní potřeby -modely -kalendáře -pohledy. Velkoobchod: 17. listopadu 2146 397 01 Písek po-pá 7.30-15.30

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářské a školní potřeby - obalový materiál - potřeby pro výtvarnictví - barvy, laky, lazury - míchání barev na počkání.

Výroba, velkoobchod: - náplně do tiskárny - cartridge - tonery - termotransferové pásky - faxové papíry - uhlové papíry a fólie, kopíráky - čisticí prostředky pro kancelářskou a výpočetní techniku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební materiál pro tiskárny, kopírky, faxy -tonery, cartridge, válce -datová média -kancelářský papír -kopírovací role -plotterové role -samolepící etikety -fotopapíry -tiskárny -laserové -inkoustové -multifunkční zařízení HEWLETT PACKARD -tiskárna, kopírka, skener, fax v ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškeré papírenské výrobky -kancelářské předměty a potřeby -tabelační papír -obaly -veškeré potřeby pro školáky -ostatní zboží pro papírenské obchody.

Velkoobchod: - spotřební zboží. Sortiment: - kuřácké potřeby - hygienické potřeby - baterie - hrací karty a svíčky. Provádíme: - reklama na zápalky. - malířské a natěračské práce.

Služby: -kopírování -potisk -kroužková rychlovazba. Prodej: -papírnické zboží.

Prodej, servis, poradenství: -počítače, výpočetní technika -tiskárny -kalkulačky a diáře CASIO -psací stroje -licenční a uživatelský SW -INTERNET provider. Prodej: -kancelářský nábytek -balicí papíry, fólie, celofány -vázací materiál, blahopřání, pohlednice.

Výroba: -vícebarevné samolepicí archové etikety do rozměru 1000x700 mm -vícebarevné samolepicí rolové etikety -eloxované a tištěné štítky AL, plech -polykarbonátové a plastové štítky a číselníky -lisovací a blokové nástroje, raznice -leptané a nerezové štítky -gravírované štítky.

Prodej, e-shop: -samolepky na zeď -dětské samolepky na zeď.

Výroba, velkoobchod: -obálky -obchodní tašky -dodejky -doručenky -hlavičkové papíry.

Prodej, servis, leasing, půjčování: -kopírovací stroje i renovované -kancelářská technika -telekomunikační technika. Velkoobchod: -spotřební materiály a náhradní díly ke všem typům kopírovacích strojů. Služby: -kopírování -renovace kazet pro laserové tiskárny -likvidace vyřazených strojů.

Kompletní vybavení kanceláří. Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -papír, doplňky -kancelářský nábytek -kancelářské židle -kancelářská technika. Služby: -kopírování a vazby dokumentů -výroba razítek -rozvoz zboží -návrhy a kalkulace nábytkových sestav na PC -montáž nábytku.

Velkoobchod, prodej: -papír -obalový materiál -tiskoviny -kancelářské potřeby, školní potřeby -hygienické potřeby pro veřejná zařízení, hotely, restaurace, kanceláře -rozvoz zboží.

E-shop nabízí levné- Náplně, Cartridge, Tonery. Barvy do tiskáren (hp, epson, canon, brother, samsung, xerox).Rádi pomužeme s výběrem. Možný osobní odběr v místě firmy.Dodání druhý den-vše je skladem.

Velkoobchod, maloobchod: -xerografický, tabelační, ploterový, pauzovací a faxový papír -psací potřeby -opravné rollery, laky, lepidla, samolepicí pásky -tonery, cartridge -pořadače, rychlovazače, zakládací desky -bloky, sešity, pravítka, trojúhelníky -skartovače, laminátory a spotřební materiál -tiskopisy, kalendáře, diáře, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby a doplňky -papíry xerografické, faxové, -papíry bankovní, balící, toaletní -samolepící etikety, -kotoučky do pokladen -pořadače, rychlovazače -odkládací mapy -obálky, poštovní tašky a sáčky.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika-počítače COMFOR, HP -notebooky a netbooky, tablety -tiskárny HP, CANON, EPSON, Samsung -kopírky MINOLTA, CANON -faxy BROTHER, CANON -digitální fotoaparáty -výukové programy, hry, encyklopedie na CD -tabelační a xerografický papír, fotografický papír -barvicí pásky. Oprava, servis: ...

Velkoobchod, maloobchod: -papír -balicí papír -obyčejný, ozdobný -papírové ubrousky -tašky igelitové, mikrotenové -pohárky-kelímky na nápoje -plastové nádobí a příbory -hygienické potřeby -toaletní papír -papírové kapesníčky -kuchyňské utěrky

Prodej, servis: -kopírovací stroje, faxy, tiskárny. Maloobchod, prodejj: -spotřební materiál pro kopírky, faxy a tiskárny -xerografický a tabelační papír -kancelářský papír -náhradní díly. Služby: -kopírování. Prodej, odborné poradenství a servis: -hudební nástroje -kytary, bicí, klávesy, keyboard, mixážní pulty, mikrofony, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské a papírenské zboží -kancelářské potřeby -školní potřeby -hygienické potřeby

Papírnictví, hračky. Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hračky -papír.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -školní potřeby -kancelářské potřeby.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -školní a kancelářské potřeby.

Maloobchod, prodej: -papírnictví(veškerý sortiment papíru, omalovánky, pastelky) -hračky -sportovní potřeby -rybářské potřeby.