Pro školní, úřední či jiné administrativní potřeby najdete na trhu sortimentu papírenských produktů. V nabídce najdete sešity, bloky, kancelářské potřeby, papíry, dopisní obálky, záznamní knihy, archivační potřeby či obalové a potravinářské potřeby.

TEMPEL MK s.r.o.
TEMPEL MK s.r.o. Otrokovice vyrábí a dodává industriální lepenku pro různé průmyslové obory- nábytkářský, obuvnický, textilní, polygrafický průmysl. Industriální lepenka se používá jako podkladový, prokladový nebo obalový materiál, vyznačuje se vysokou pevností, odolností. Na výběr jsou 3 druhy lepenky, které se liší podle složení, tloušťky, ...
TEMPEL MK s.r.o.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Zajímáme se o životní prostředí a přišli jsme s novou řadou EKOPÁSEK. Jedná se o samolepící papírové pásky. Tyto pásky slouží k přelepování balíků, krabic nebo poštovních obálek. Pásky jsou relevantní náhradou klasických lepicích pásek s přidanou hodnotou snadné recyklovatelnosti spolu s papírovou krabicí.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Velkoobchod: - papír - kancelářské potřeby.

Velkoobchod: - drogistické - kosmetické zboží - parfémy - papírenský sortiment - potřeby pro domácnost.

Fotoateliér, fotografické služby: - zhotovení fotografie - laminování, vizitky - razítka - nafocení reportáží, akcí. Barevné kopírování. Prodej: - kancelářské potřeby - papírnictví - fotoaparáty - prodejna T.G.M. 8, Lipník nad Bečvou.

Obchodní činnost, dovoz, import: -suroviny pro papírenský průmysl -dovoz vysoce kvalitního sběrového papíru, který je řazen do skupin 3 a 4 vysoce kvalitní druhy a to ve formě balíků nebo přímo v rolích. Maloobchod, prode: -kancelářské papíry: -bílé kopírovací a duplikační papíry -barevné kopírovací -barevné kancelářské papíry a ...

Velkobchod, maloobchod, prodej: - papír - kancelářské potřeby - kancelářské doplňky - pořadače - rychlovažače - spisové desky - obaly PVC - spotřební materiál.

Papírnictví VAPAP Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby - xerografický papír - plotrový papír - obalový materiál.

Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby. Reklama: - tisk z vlastních foto, reklama s nohama, velkoplošný tisk, grafické práce.

Prodej, pronájem, splátkový prodej, servis: - kancelářská technika Canon - tiskárny - spotřební materiál. Provozovny: - 28.října 546/228, Ostrava, 709 30.

Maloobchod, prodej: - papír - papírenské zboží - kancelářské a školní potřeby.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní pořeby -kancelářské zboží

BossCan Olomouc s.r.o. Maloobchod, servis: -kopírovací stroje -tiskárny -faxy -spotřební materiál a náhradní díly -xerografický papír. Prodej a repase: -cartridge do tiskáren, kopírek. Služby: -kopírování A5-A3 černobílé, barevné -tisk.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -papírenské zboží -xerografický papír -tabelační papír -samopropisovací papír -faxový papír -kancelářské potřeby -výrobky firmy EAGLE, ESSELTE, KRPA, 3M.

Prodej: -papírenské zboží -kancelářské potřeby -školní potřeby.

Maloobchod: -papír -školní potřeby -kancelářské potřeby.

Prodej: - školní potřeby - kancelářské potřeby - papírenské zboží - psací potřeby - tiskopisy - umělecké a výtvarné potřeby - jednorázové nádobí.

Velkoobchodní prodej papírnického a lepenkového zboží.

Nákup, prodej: -filatelistické zboží.

Prodej: - papír pro výpočetní a laboratorní techniku - nekonečné tiskopisy pro počítačové tiskárny - termopapíry - faxové, kopírovací papíry - školní a kancelářské potřeby - obalový materiál.

Prodej, e-shop: - reklamní parfémy - reklamní vlhčené ubrousky - gumové rukavice - mýdla - reklamní náplasti - sady první pomoci - reklamní vína - papírové kapesníčky.

Velkoobchod: - školní a kancelářské potřeby - papírenské výrobky.

Velkoobchod: - obaly, tašky, sáčky, přířezy, sáčky do košů - kelímky, pohárky, tácky - etikety, etiketovací kleště, kotoučky do pokladen, pásky. Služby: - reklamní potisk tašek.

Velkoobchod, prodej: - papírnictví - papírenské a kancelářské zboží - skartovače - kroužkové vazby - laminátory - kancelářská technika - obalový materiál - psací potřeby - školní potřeby. Prodejna: - náměstí T.G.Masaryka.

Maloobchod, prodej: - grafický papír - ofsetové, křídové, novinové - lepenka.