Pryž je materiál, ze kterého se vyrábějí hadice, pásy a těsnění. Pořiďte si odolné pryžové hadice na tlakový vzduch, chemikálie, abraziva, technické plyny, horkou páru nebo vodu. Pásy se naopak hodí na přepravu sypkého, abrazivního a zrnitého materiálu.

Profilové těsnění, které Vás nezklame
Používejte profilové těsnění od Pavla Špendlíka a vše bude v suchu. Vyberte si kvalitu a spolehlivost. Specializujeme se na výrobu profilového těsnění pro trapézové plechy, těsnění pro vlnovky střešních krytin, utěsňovací špalíky, těsnící pásy ad. Jsme schopni vyrobit na zakázku i těsnění s velmi specifickými požadavky. Jsme tu pro vás.
Profilové těsnění, které Vás nezklame
Prodej a výroba a zakázková výroba: - hadice - savice - zahradní hadice - vzduchové hadice - plošné materiály Výroba na zakázku: - vzduchové hadice - pružinové hadice - spirálové hadice - kabelové chráničky - chráničky hadic - chráničky kabelů Výroba, dodávka, prodej: - průmyslové hadice pro čističky - průmyslové hadice ...

Systém je certifikován ISO 9002. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -termoregulační, izolační, akustická, netkaná textilie pro automotive -těsnění pro hydrauliku a pneumatiku -gufera -manžety -O-kroužky -lepidla -těsnění pro vodoinstalace a topenářské: -ploché těsnění, izolace. Obchodní a zprostředkovatelská ...

Zakázková a sériová výroba plošného těsnění z pryže, silikonu, vitonu, PU, PTFE a klingeritu. Eshop: prodej lepidel a tmelů Universum, Loctite, Henkel, Loxeal a Soudal, pásků Tesa. Fakturační adresa: - Dřevnická 549, 76001 Zlín.

Vývoj, výroba: -pryžové a pryžotextilní membrány pro měřicí, regulační, dávkovací a čerpací techniku.

Výroba: -obuvnické komponenty pro opravu obuvi: - patníky, podrážky. Prodej: -opravárenské materiály pro opravu obuvi - lepidla. Velkoobchod: -pryž v plotnách, pryžové desky. Lisování pryžových výrobků: - doplňky pro obytné kontejnery - náhradní díly pro dojící techniku - pryžové škubací prst.y Vysekávání: -pryžové ...

Výroba: -obuvnické komponenty pro opravu obuvi. Lisování: -pryžové výrobky. Prodej: -opravárenské materiály pro opravu obuvi. Velkoobchod: -pryže v plotnách(pláty), pryžové desky. Vysekávání: -pryžové dílce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -plastické hmoty -sklo -hadice -obalové materiály. Prodej, řezání, zpracování: -plastické hmoty na přesný rozměr: -desky, tyče, trubky aj. tvary.

Výroba, kovovýroba: - průmyslová kola, kladky, obruče - produkty z Vulkollanu®, Polyuretanu/Topthane® a z pryže - elastik.

Obráběčství -Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Gumárenská firma Zpracování gumárenských směsí Výroba, obchod a služby

Výroba vytlačovaných pryžových profilů - pryžové profily kruhové, hranaté, speciální.

Zakázková výroba: - těsnění spodových motorů - těsnění upravených motorů - těsnění dle výkresu, otisku, oklepu - těsnění sacího a výfukového potrubí - ploché průmyslové těsnění - těsnění pro veterány.

Dovoz, velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -pneumatické prvky pro průmyslovou automatizaci od výrobních společností SMC CORPORATION: -vzduchové válce -ventily rozvodu vzduchu -hadice a šroubení (fitinky) -zařízení pro měření a regulaci MaR.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - kompletní sortiment hadic - zahradní hadice z PVC - průmyslové hadice z PVC a pryže - pračkové hadice - sací hadice z PVC - sanitární hadice pro připojování vodovodních baterií, bojlerů - vytlačovaná pryžová těsnění - hadicové rychlospojky - odpadní a přívodní hadice k pračkám - sací hadice.

Firma Klimacar, s.r.o. Zlín se specializuje na montáž, instalaci, plnění i servis autoklimatizace do osobních, nákladních automobilů a klimatizace do autobusů či jiných speciálních strojů. Opravujeme a montujeme také transportní chlazení, nezávislé topení. Montáž, instalace, oprava, servis, plnění, diagnostika: - autoklimatizace, ...

Výroba: -pryžové výrobky -produkty z lisované pryže: -kola, nárazníky, gumové rohože. Služby: -pogumování válců -pogumování kovů.

Výroba - antivibrační a komponenty pro automobilový průmysl Zpracování gumárenské směsy - pryžové výrobky

Certifikace: -certifikát jakosti ISO 9001 Výroba a montáže: - projekce a výroba agregátů, válců a jednoúčel.strojů - výroba těsnicích prvků - montáže hydr. a pneu. rozvodů - opravy hydraulických a pneumatických prvků, - diagnostika a filtrace olejových náplní - diagnostika a servis hydr.a pneu. systémů Velkoobchod, maloobchod, ...

Velkoobchod, maloobchod: -pryž, guma -pryžová, gumová těsnění -hadice: -průmyslové od tuzemských a zahraničních výrobců: -potravinářské, zahradní -benzinové, svařovací -plastové, parní, odsávací -pro vzduchotechniku -tlakové, horkovodní -na vodu a vzduch, sypké látky, granuláty, betonové směsi, ...

Těsnění a těsnicí materiály: -těsnění pro hydrauliku a pneumatiku -těsnění pro rotační pohyb-gufera, v-kroužky -ucpávkové šnůry -manžety -O - kroužky NBR, FPM, EPDM, Silikon, HNBR, FFKM(KALREZ) -ložiska SKF, NSK, INA, FAG, ZVL-ZKL -PTFE desky, tyče, trubky -pryžové šňůry, desky.

Výroba: - lisované pryžové těsnění - kroužky - průchodky pro automobilový průmysl.

Výroba, prodej: - těsnění do oken, dveří, hliníkových profilů, kovových zárubní.

Výroba, zpracování: - formy pro sklářský průmysl - pryžové ventily pro abrasivní materiály - laboratorní přístroje - detekce plynu a par. Kovoobrábění. Nástrojárna.

Výroba: -výrobky z recyklovaných materiálů -gumové desky

Prodej, maloobchod, velkoobchod, servis: - čerpadla - armatury - kulové kohouty - manometry, hadice - ložiska a příslušenství - komponenty pro lineární pohyby - ložisková maziva a mazací systémy - diagnostika ložisek a zařízení - průmyslové těsnící prvky - převodové řemeny a příslušenství - pryžové pružiny - silenbloky - ...