Pryž je materiál, ze kterého se vyrábějí hadice, pásy a těsnění. Pořiďte si odolné pryžové hadice na tlakový vzduch, chemikálie, abraziva, technické plyny, horkou páru nebo vodu. Pásy se naopak hodí na přepravu sypkého, abrazivního a zrnitého materiálu.

Profilové těsnění, které Vás nezklame
Používejte profilové těsnění od Pavla Špendlíka a vše bude v suchu. Vyberte si kvalitu a spolehlivost. Specializujeme se na výrobu profilového těsnění pro trapézové plechy, těsnění pro vlnovky střešních krytin, utěsňovací špalíky, těsnící pásy ad. Jsme schopni vyrobit na zakázku i těsnění s velmi specifickými požadavky. Jsme tu pro vás.
Profilové těsnění, které Vás nezklame
Výroba, velkoobchod, prodej: - těsnících profilů a profilů EURO - inhibitorů a změkčovadel vody. Zakázková výroba z termoplastického elastomeru.

Firma Probelt dodává převody ozubenými řemeny a další strojní komponenty.

Prodej, e-shop: - papírenské a kancelářské potřeby. - drogistické zboží Výroba: - těsnění - fixační prvky - kompletační práce Náhradní plnění.

Výroba, lisování, armování, prodej: - hadice Prodej: - pryž - podlahoviny

Výroba: -drobné pryžové výrobky pro různá průmyslová odvětví: -kolečka na vozíky (nákupní, nemocniční, atd.) -manžety -pryžové výlisky.

Výroba: -formy na technickou pryž -výrobky z pryže, pneumatiky

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej, velkoobchod, maloobchod: -hadice firmy Valmon -produkty pro dílnu a zahradu: -drobné nářadí a nástroje -stavební kolečka, hladítka, lžíce, nádoby ... -zahradnické potřeby: -rozstřikovače, rychlospojky, hrábě, lopaty ... -domácí potřeby.

TEMAX tech s.r.o.: - je největším dodavatelem výrobků, upevňovací techniky -hadicové spony, nekonečné pásy, úchytky, objímky značek KALE, GEMI, KOVOPOL, FRANC, SERRATUB a dalších v ČR - dále se specializujeme na průmyslová těsnění, technické spreje a tmely TECTANE určené pro údržbu a opravárenství, ohebné nerezové hadice pro ...

Výroba: -plastových výrobků a pryžových výrobků.

Zabýváme se výrobou a prodejem průmyslové hydrauliky, armovaných hydraulických hadic, servo hadic a WAP hadic na zakázku a prodej šroubení, koncovek a hadicoviny. Využíváme pro naši výrobu kvalitní zařízení od společnosti UNIFLEX. Hadice Vám vyrobíme na počkání.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - hadice včetně příslušenství: - hydraulické - průmyslové - odsávací pro průmysl a vzduchotechniku - pryžové desky, kompaktní plochá pryž - podlahoviny - polyamidové tyče - těsnění. Služby. - opravy a repase hydraulických hadic - armováni hydraulických hadic.

Prodej, oprava, servis: - manipulační technika - mechanická, hydraulická, přídavná zařízení a náhradní díly na vysokozdvižné vozíky. Výroba: - hydraulické hadice.

Zabýváme se nejen prodejem komponent pro hydraulické systémy ale i servisem a poradenstvím.

Výroba, export, import: -průmyslové hadice a savice: -z PVC, - výroba plastové zámkové dlažby Výroba: -Zdounky, Zborovská 72 e-mail: vyroba@plastech.cz tel.: 573365013 fax: 573365070.

Firma se zabývá výrobou výrobků z technické pryže. Hlavně zakázkovou výrobou - různé manžety, těsnění, dorazy atd. Děláme výrobky pro domácí potřeby - rohože, stěrky na těsto, zvony na odpad, těsnění do tlakových hrnců atd.. Dále se zabýváme výrobou hokejových puků. Vyrábíme puky nejvyšší kvality, kterou jsou už roky dodávány na na nejvyšší ...

Velkoobchod, prodej: - gumárenské výrobky - gumárenské směsi - autokoberce na všechny typy osobních a užitkové automobily - vytlačované profily - plastové výrobky - TPE produkce - ochranné masky pro civilní a vojenské užití - technická pryž

Maloobchod, prodej: - VODO-TOPO potřeby - vodovodní baterie, armatury - sanitární keramika - izolace potrubí - kanalizační potrubí - plastové potrubí pro vnitřní rozvody vody - odpadní PVC potrubí a svěrné spoje pro domovní přípojky - plynové hadice - kulové ventily - WC sedátka (záchodová) - hadice a zahradní program pro ...

Dodavatel komletního sortimentu izolačních a těsnících prvků - těsnící materiály.

Výroba: -pryžové výrobky ze speciálních směsí pro zvláštní použití. - míčky pro squash, ricochet a minigolf.

Zpracování gumárenských směsí lisováním ve formách: -pogumování -výrobky z pryže.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hydraulické a klimatizační hadice -vzduchové, průmyslové a potravinářské hadice -hydraulické šroubení. Výroba: -hydraulické válce -těsnění, těsnící prvky -drobná mechanizace.

Výroba: -výrobky z technické pryže.