Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
LUKOP Agro s.r.o. pěstuje brambory, okurky, zelí a prodává různé zavařeniny se zeleninou, například květák, červenou řepu, papriky, beraní rohy a mnoho dalšího.

Vlastní směsi-koření a čajů. Kávy, oleje, obiloviny, oříšky. Přírodní kosmetiky.

Vinařství LAHOFER je jedním z největších pěstitelů révy v České republice, stará se o 430 ha vinic. V letech 2020 a 2021 se stalo vítězem kategorie velká vinařství v soutěži Vinařství roku. Ročně vyprodukuje 800 tisíc lahví vín. V roce 2020 vinařství otevřelo novou, architektonicky oceňovanou budovu s amfiteátrem, kde pořádá koncerty, ...

Organic Hempire s.r.o. prodává CBD a organické produkty, pěstované bez pesticidů a chemických hnojiv, což zajišťuje čistotu a kvalitu.

Nautilus snack s.r.o. prodává sušené mořské plody, jako jsou kalamáry, které jsou bohaté na vitamíny a omega-3 mastné kyseliny.

Lázeňský pivovar Luhačovice. Výroba piva: - větlé spodně kvašená piva plzeňského typu Otto, Alojz, Vincent - silnější spodně kvašená piva (IPL) - piva svrchně kvašená.

Čerstvě pražená káva výběrové kvality. Automatické kávovary i nabídka profesionálních kávovarů Prohlídky, kurzy a degustace pražírny Kompletní příslušenství pro přípravu kávy

Mgr. Kamila Skalecká propaguje nakupování bez obalů, podporuje ekologický životní styl a prodává kvalitní potraviny a produkty bez zbytečného balení.

Velkolosinské pralinky ručně vyrobený originál z dílny Jany Kašparové

Prodejna mražených a chlazených potravin. Prodej: - maso, ryby - bramborové výrobky, polotovary - zmrzliny - uzeniny, paštiky a mnoho dalších výrobků. Další provozovna: - Bojkovice, OD TIS.

Specializujeme se na lipozomální doplňky, které jsou vyráběny na Slovensku pomocí nejmodernější technologie. Nejširší výběr na CZ trhu. Naším cílem je přinést na trh produkty udržitelné, ekologické, čisté a také cenově dostupné.

Rozvoz balené pramenité vody Laguna a Florian - barel 18, 9 l. Přístroje AQUAMAT pro ohřev a ochlazování vody - výdejníky vody. Přístroje na vodovodní řád POU - sodobary.

Autocamp, camping, kemping, cyklocamp, cyklokemp, motocamp, motokemp, levné ubytování, ubytování Národní park Podyjí - penzion, ubytování Nový Šaldorf -penzion, ubytování Havraníky -stanování -kempinkování -campingování -tábořiště -ochutnávka, degustace vína N. Šaldorf -vinný sklep N. Šaldorf -výroba a prodej vína -autodoprava kont.do 3 ...

Pěstování, prodej a rozvoz zeleniny a ovoce - farmářské bedýnky. Zelenina je pěstována bez chemie.

Prodej: - pivo - limonády Prodej, půjčovna, pronájem: - výčepní zařízení

Výroba, prodej, rozvoz: -výrobky studené kuchyně -lahůdky, chlebíčky, chuťovky, rybí očka jednohubky -saláty zeleninové, majonézové -aspikové výrobky -pomazánky -občerstvení-bagety, bulky, sendviče.

Zemědělská výroba, pěstování, chov, prodej: -obiloviny, cukrovka, olejniny, lustěniny -vinná réva, hrozny, víno -výkrm prasat -sušení kukuřice. Sklad, výkup: -obiloviny Autodoprava: -nákladní doprava

Očista, detoxikace organismu, jater, těla, krmné doplňky, výroba, prodej, potravinových doplňků, humánní kosmetika olej z ostropestřce mariánského. Naše společnost byla založená v r. 1994 jako ryze česká, soukromá společnost. Od svého založení je společnost IREL® významným výrobním partnerem mezinárodních farmaceutických společností. Výroba ...

Vinařství u Rytířů. Prodej vín. Výroba vín.

Alkotéka Ostrava je velkoobchod, maloobchod se sortimentem čepovaného vína, pochutin, dárkových balíčků, tabákových výrobků.

Konzervárna. Výroba, prodej, velkoobchod sterilované zeleniny, ovocné kompoty, marmelády a kečup. Podnik se orientuje na výrobu: -sterilovaná zelenina: okurky, paprika, zelí, červená řepa, mrkev, celer -zeleninové směsi a saláty -rajčatové protlaky, kečupy, zeleninové lečo -ovocné kompoty, povidla, marmelády. Výrobky ve skle: OKURKY ...

Navštivte vinařství GASTVÍN spol. s r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou - v historických prostorách zámeckého sklípku zajistíme firemní akce i ochutnávky vín. Naše vinařství se nachází v nejjižnější části jižní Moravy nedaleko města Znojma.

Zemědělská výroba-rostlinná -pěstování réva vinná, vinice. Vinařství-výroba a prodej: -víno, vína, vín

Velkoobchod CBA Nuget. Prodej: -potraviny, cukrovinky, chlazené výrobky -alkoholické a nealkoholické nápoje -drogerie -catering. Síť MO prodejen.