ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Pozáruční opravy a servis automatických a pákových kávovarů různých značek, prodej nových a repasovaných kávovarů, značkových káv a rumů provádí společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů provozující i e-shop a prodejny v Olomouci a v Brně.

CoffeeHelp - Servis kávovarů je pobočkou společnosti Espresso Emergency s.r.o. v Brně, která se zaměřuje na záruční a pozáruční opravy pákových a automatických kávovarů různých značek, prodej repasovaných kávovarů a na provozování e-shopu s kvalitními kávami, rumy a příslušenstvím. Servis a opravy provádí pobočka CoffeeHelp - Servis kávovarů ...

Společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů, která se zaměřuje na opravy a servis pákových a automatických kávovarů, prodej a zapůjčování repasovaných kávovarů na svých pobočkách v Brně a Olomouci provozuje také e-shop s kávou, speciálními rumy, náhradními díly a doplňky ke kávovarům. Náhradní díly a doplňky jsou vhodné pro kávovary Jura, Bosch, ...

Prodej sudového piva z regionálních pivovarů. Zapůjčení chlazení, lavic, stanu a kotlíků.

Společnost Beskyd Orgo s.r.o. zajišťuje výrob u distribuci žampiónů, artyčokové čtvrtky v oleji, sušená rajčata ve slunečnicovém oleji a další potraviny.

Řeznictví a uzenářství

Prodejna dárkového zboží: - bonboniéry, čokolády - diabetické, bezlepkové výrobky - káva - čaje - cukrovinky.

Biskawit a.s. provozuje síť pekáren a nabízí čerstvé pečivo a zákusky v mnoha moravských městech.

Áčkofit provozuje fitness studio, včetně eshopu na potravinové doplňky.

Výrobou a prodejem kvalitních a především chutných pekařských a cukrářských produktů se zabývá společnost EXPRES, spol. s r.o. V našem širokém sortimentu výrobků, které jsou výhradně z kvalitních a čerstvých surovin naleznete chleba, rohlíky, housky, pletýnky, buchty, koláče, koblihy, obložené bagety, chlebíčky, zákusky, záviny či vánočky. ...

Vinařství. Na prodej kolekce vína - lahve 0, 75l a 1l. Naše sudová vína: - bílé - Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Chardonnay, Pinot Gris - červené - Modrý Portugal, Cabernet Sauvignon . Prodej plastových lahví na víno o objemu 2l - čirá a zelená.

Výhradní distributor: - přirozeně bezlepkové potraviny a strava SHÄR. Dovoz: - přirozeně bezlepkové potraviny a strava.

Maloobchod, prodej: -potraviny: -ovoce a zelenina, maso a uzeniny -drogerie, textil -noviny a časopisy -papírnictví, školní potřeby.

Jsme součástí sítě prodejen potravin Můj obchod. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Agropol Mikulov, spol.s r.o. se zaměřuje na pěstování, výrobu a prodej červených, růžových a bílých jakostních a přívlastkových vín.

Chocomania. Obchod s čokoládou: - originální Belgická Čokoláda - luxusní balení originálních belgických pralinek.

Velkoobchod, export, import: - sójový šrot - rybí moučka - zemědělské plodiny - řepka, ječmen, hrách, kukuřice, hořčice - mražené a chlazené maso - drůbeží, rybí, vepřové - mléko - těžká chemie (asfalt, topný olej) - volně ložený cement.

Vinotéka, prodej: - lahvová vína, - archivní vína, - odrůdová vína.

Klára Hermanová provozuje prodejnu smíšeného zboží s potravinami a drogérií.

E-shop a kamenná prodejna BACIANA v Olomouci, která se zaměřuje na prodej tradičních rumunských a řeckých potravin.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny (masné a uzenářské výrobky) - potraviny - smíšené zboží.

E-shop a kamenné prodej s CBD produkty. Sortiment zahrnuje VBD, CBG produkty, elektronické cigarety.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - konzumních a tabákových výrobků, cukrovinek. - alkoholických nápojů, destilátů, sirupů a limonád.