ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Nakládání s odpady. Sběrné suroviny. Výkup, sběr: - železný šrot, barevné kovy - papír - textil - sklo - autobaterie - plastové folie Úřední skartace dokladů. Nakládka a odvoz odpadů vlastní technikou. Výkup ovoce.

Bezobalový obchod s kavárnou a vlastními RAW dezerty. Kvalitní a čerstvé potraviny přímo od menších lokálních farmářů, vše v biokvalitě. Výdejní místo Scuk Kroměříž.

Vinařství -víno, vína, vín. -bílá vína -Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský, Veltlínské zelené, Chardonnay, Tramín červený, Sauvignon, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Muškát Moravský -červená vína -Svatovavřinecké, Rulandské modré, Agni, Nitra, Dunaj, Frankovka, Merlot, Modrý Portugal, Zweigeltrebe, Cabernet ...

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogerie - tabák, cigarety.

Vinařská firma vznikla v roce 1992 a navázala na rodinnou vinohradnickou a vinařskou tradici. Zpracováváme 13 bílých a 9 modrých odrůd v mnoha kvalitativních skupinách. Zaměřujeme se na výrobu aromatických odrůd jako je Irsai Oliver, Muškát moravský, Tramín červený aj. Hospodaříme na 12 ha vlastních vinic, zbývající část hroznů nakupujeme od ...

Prodej: - zdravá výživa - biopotraviny - bezlepkové potraviny - kozí výrobky a vážené koření.

Radim Bartošek se zaměřuje na pronájem výčepních zařízení, stanů a hradů a na prodej sudového piva, limonády a dalších alkoholických a nealkoholických nápojů.

Velkoobchod s mlékárenskými výrobky Velkoobchod, prodej, distribuce: -mlékárenské výrobky: -mléko -jogurty -sýry -tvaroh -máslo -tuky -hotová jídla.

Náš Penzion U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi nabízí příjemné ubytování, ale také restauraci ve vinařském městě Velké Bílovice. Náš penzion - pension poskytuje vhodné podmínky pro ubytování při rodinné dovolené, služebních cestách i cestách za vínem a jihomoravskými tradicemi. Prostory s možností pořádání oslav, společenské a firemní akce, ...

Výroba lahůdkářských produktů: - chlebíčky, bagety, saláty a dezerty vlastní výroby. Zajištění rozvozu chlebíčků a dezertů a cateringu pro Vaše akce s účastí do 700 osob. Rozvoz v rámci Ostravy při objednávce nad 500Kč ZDARMA Kavárna MALEDA bar Provoz kavárny s nabídkou kávy, dezertů a chlebíčků vlastní výroby, ledových sklenic ...

Výroba ručně připravovaných zákusků, dortů, koláčů, tradičních chlebíčků na které si sami pečeme veky. Káva je našim srdcem a stejně tak i všechny způsoby připravovaných nápojů.

Vinařská společnost zaměřená na výrobu exkluzivních ovocných vín

Jatka: - porážka zvířat - bourání masa - výroba vlastních uzenin

Společnost Mujvit s.r.o. na svém e-shopu nabízí vitamíny na míru. Nejprve se sjedná konzultace a poté klientovi doporučíme vitamíny na míru na základě životního stylu a stravy.

Specializujeme se na dovoz sudových a láhvových vín ze zahraničí (v cisternách i kontejnerech). Díky kontaktům jsme schopni vypomoci či se přímo spolupodílet na dovozu jiných komodit, ne jenom v potravinářství a to z jakékoliv země.

Maloobchod: - potraviny - ovoce zelenina - nealkoholické nápoje - alkohol, pivo, víno - káva - denní tisk, časopisy - cukrovinky.

Výroba, dodávky: - bramborová mouka - mléko - vepřové a hovězí maso. Autodoprava s využitím jeřábu AD 14 a automixu Tatra.

Nechejte se okouzlit opojnou medovou vůní svíček z včelí vosku, které si vyberete na e-shopu firmy Včelařství Zdeněk Řezanina. Zákazníci u nás mohou zakoupit kromě ručně vyráběných svíček nejrůznějších tvarů i vánoční ozdoby a další produkty z vosku, jako je sada na domácí výrobu stáčených svíček nebo voskované ubrousky na svačinu.

Ruční výroba sušeného masa bez přidaných chemických látek. Prodej sušeného vepřového a hovězího masa, sušeného masa pro domácí mazlíčky. Možnost nákupu dárkových poukazů nebo dárkových balíčků. Online objednávka sušeného masa. Sušené maso ze zvěřiny.