Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Kamenný obchod se zdravou výživou, to je firma Zdravá výživa Sedmikráska - Ludmila Otradovcová Staré Město. Prodej zdravé výživy a bio i nebio potravin: - bio výrobky - bezlepkové potraviny, pečivo - čaje Sonnentor, Grešík - sypané, porcované, bylinné - bylinky, tinktury z bylin - Topvet - koření Grešík, sonnentor - denně čerstvé ...

Výroba a prodej: - škvařené vepřové sádlo vyrobené škvařením - balení blok 15kg a 20kg, kbelík 3kg, 5kg a 9kg, vanička 250g a 500g, kostka 450g - výrobky ze sádla: - sádlo se škvarky - vepřové škvarky - vepřová škvarková pasta - pomazánka za sádla - škvarková, s česnekem a bylinkami, s příchutí pečeného masa - keramický ...

Provozujeme cukrárnu s nabídkou kávy, alkoholických i nealkoholických nápojů či zmrzliny. K dispozici je venkovní posezení. Zabýváme se výrobou a prodejem zmrzliny.

Ing. Viktor Fukala provozuje shop minipivovaru, kde poskytuje k prodeji příslušenství pro minipivovary - slad, chmel, pivní koncentráty, domácí kvasnice a další.

Sladký Méďa, s.r.o. v Olomouci je cukrárna s dětským hřištěm a dětským koutkem. Vyrábíme jedinečné zákusky. V naší curkárně která se zaměřujeme na pořádání rodinných a dětských oslav v příjemném a útulném prostředí. Na zakázku vyrábíme svatební, dětské, ovocné a čokoládové dorty.

Firma se zabývá prodejem medu. Výroba pomazánek z čokolády a ořechů. Med a krémy pro potravinářský průmysl.

Čokoládovna v centru Ostravy. Ruční výroba čokolády.

Catering na soukromé oslavy, vánoce. Výroba - jídla studené kuchyně, rauty, obložené mísy, chlebíčky. Denní menu - obědy.

Prodej: - biopotraviny - zdravá výživa - čaje, koření - přírodní kosmetika - ekologická drogerie

Prodej, pekařství: -chléb -pečivo jemné, vícezrnné, tmavé, trvanlivé -dalamánky -potraviny -káva a čaj -nápoje alkoholické i nealko.

Společnost Zenforlife s.r.o. provozuje eshop s kratomem a dalšími potravinovými doplňky.

Sportovní výživa prémiové kvality MAXXWIN a doplňky pro zdraví, krásu a vitalitu REVIX

Společnost EXTRIFIT, s.r.o. je českým výrobcem špičkové sportovní výživy pro kulturistiku i fitness. Mezi našimi výrobky najdete proteinové produkty, spalovače tuku, vitamíny a další přípravky pro budování svalstva. Vývoj, výroba, distribuce: - sportovní výživa EXTRIFIT® - proteiny, kreatin, sacharidy, aminokyseliny, peptidy - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pivo -výhradním dovozcem piva STEIGER v ČR -autodoprava: -nákladní -mezinárodní -tuzemská -ve stavebnictví.

Zemědělská prvovýroba: - obiloviny - olejniny - řepa - produkce mléka, hovězího masa. Služby pro zemědělce: - příprava půdy - setí - aplikace přípravků na ochranu rostlin. Provoz automatů na čerstvé mléko. Prodej: - zahrádkářské potřeby a produkty pro zemědělce - stavební materiály a potřeby. Provoz bioplynové ...

Maloobchod, prodej: -racionální a bezlepkové výživy -stravovací doplňky pro sportovce -zdravá výživa.

Petr Tauš provozuje e-shop s fitness doplňky, výživou, vybavením, oblečením a batohy.

Michal Hanák provozuje e-shop s různými druhy jogurtů a jogurtovačů.

Výroba, prodej: -instantní polévky a těstoviny

BaKaB, s.r.o. se zaměřuje na pěstitelské pálení.

Již více než 30 let pro Vás vyrábíme kvalitní a chutné chlebíčky a další produkty studené kuchyně. V našem sortimentu naleznete dále bagety, salátové mísy, zeleninové saláty, jednohubky, miniřízečky a další dobroty. Ochutnat u nás můžete chlebíček caprese, hermelínový, jarní, kaviárový, krůtí, kladenský, lososový, lázeňský, s obloženým ...

Činnost: - soukromý kuchař - catering - kompletní příprava hostin. Výroba: - lahůdky - studená kuchyně - grilování, rožnění - rauty.

Pekařství a cukrářství. Výroba: - dorty, cukroví, zákusky, medové perníky ke všem příležitostem, orientální cukrovinky, svačinový perník a další na telefonu.