Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

ERGO, společnost s ručením omezeným se zabývá širokým spektrem činností. Zajišťujeme opravárenské služby, opravujeme osobní a nákladní vozidla i zemědělskou nebo speciální techniku. Prodáváme náhradní díly na motorová vozidla. V našem prodejním skladě nakoupíte také veškerý sortiment nářadí, spojovacího a hutního materiálu. Další činností, které ...

Prodej: - dodávka vína do restaurací a hotelů - vína - posezení u vína.

Vladimíra Galgonková provozuje obchod s potravinami, smíšeným zbožím, drogerií, alkoholickými a nealkoholickými nápoji.

Milena Nikrmaierová se zaměřuje na prodej smíšeného zboží, potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů.

Naše firma Tanzberg Mikulov se zabývá výrobou a prodejem vína a nabídkou degustace nabízených vín ze svého vinařství. Nabízíme vína bílá, růžová a sekty. Můžete využít služeb našeho Vinařského domu Tanzberg, který můžete navštívit na Lormově náměstí v Mikulově. Naše vína si můžete také objednat na našem e-shopu. Nabízíme: - výroba vín a ...

Velkoobchod: -nápoje -tabák -víno -cukrovinky. Zastoupení více než 30 pivovaru. Největší velkoobchod alko+nealko nápojů na Vysočině.

Vinařství: -6, 5 hektarů vinic -Ryzlink vlašský -Ryzlink rýnský -Chardonnay -Muškát moravský -Tramín červený -Sylvánské zelené -Müller Thurgau -Rulandské bílé -Rulandské modré -Zweigeltrebe -Svatovavřinecké -Modrý Portugal -Pálava a Rulandské šedé. Ubytování: -30 osob s barem a sociálním zařízením, kuchyňka pro přípravu ...

Simona Pyrochtová provozuje restauraci se zahrádkou.

Pozáruční opravy a servis automatických a pákových kávovarů různých značek, prodej nových a repasovaných kávovarů, značkových káv a rumů provádí společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů provozující i e-shop a prodejny v Olomouci a v Brně.

CoffeeHelp - Servis kávovarů je pobočkou společnosti Espresso Emergency s.r.o. v Brně, která se zaměřuje na záruční a pozáruční opravy pákových a automatických kávovarů různých značek, prodej repasovaných kávovarů a na provozování e-shopu s kvalitními kávami, rumy a příslušenstvím. Servis a opravy provádí pobočka CoffeeHelp - Servis kávovarů ...

Společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů, která se zaměřuje na opravy a servis pákových a automatických kávovarů, prodej a zapůjčování repasovaných kávovarů na svých pobočkách v Brně a Olomouci provozuje také e-shop s kávou, speciálními rumy, náhradními díly a doplňky ke kávovarům. Náhradní díly a doplňky jsou vhodné pro kávovary Jura, Bosch, ...

Prodej sudového piva z regionálních pivovarů. Zapůjčení chlazení, lavic, stanu a kotlíků.

Řeznictví a uzenářství

Vinařství. Na prodej kolekce vína - lahve 0, 75l a 1l. Naše sudová vína: - bílé - Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Chardonnay, Pinot Gris - červené - Modrý Portugal, Cabernet Sauvignon . Prodej plastových lahví na víno o objemu 2l - čirá a zelená.

Agropol Mikulov, spol.s r.o. se zaměřuje na pěstování, výrobu a prodej červených, růžových a bílých jakostních a přívlastkových vín.

Vinotéka, prodej: - lahvová vína, - archivní vína, - odrůdová vína.

E-shop a kamenná prodejna BACIANA v Olomouci, která se zaměřuje na prodej tradičních rumunských a řeckých potravin.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - konzumních a tabákových výrobků, cukrovinek. - alkoholických nápojů, destilátů, sirupů a limonád.

Maloobchod, prodej: - potraviny - uzeniny - mléčné výrobky - rybí výrobky - alkoholické nápoje (značkový alkohol) - nealkoholické nápoje - tabákové výrobky (cigarety, doutníky) - tisk.

Vinařství Langr: - wellness rodinný hotel U Langrů, - degustace v historickém sklípku, - autokemp U vody. E-shop - vína (Moravská, jakostní, speciály, slámové víno)

Prodej - drogistické zboží - uzeniny - potraviny - nápoje - domácí potřeby - květiny