Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Liquormania. Na prodej kvalitní sudová i přívlastková vína z moravských vinic, prémiové rumy z oblasti Karibiku, francouzské šampaňské, portská vína a pravé kubánské doutníky.

Ing. Viktor Fukala provozuje shop minipivovaru, kde poskytuje k prodeji příslušenství pro minipivovary - slad, chmel, pivní koncentráty, domácí kvasnice a další.

Prodej, pekařství: -chléb -pečivo jemné, vícezrnné, tmavé, trvanlivé -dalamánky -potraviny -káva a čaj -nápoje alkoholické i nealko.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pivo -výhradním dovozcem piva STEIGER v ČR -autodoprava: -nákladní -mezinárodní -tuzemská -ve stavebnictví.

BaKaB, s.r.o. se zaměřuje na pěstitelské pálení.

Bylinky u Karin zajišťují prodej: - kosmetika SALUS - keramika - zdravá výživa - sojové a vegetariánské lahůdky - potravinové doplňky - sypané a bylinné čaje - bylinné směsi - sušené ovoce - medovina - plantážní káva - tabák do vodních dýmek - vonné tyčinky - mandaly - esoterika

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

E-shop s ovocnými víny. Doplňkový prodej alko a nealko drinků, pochutin k alkoholu. Provoz vináren v Praze a Frýdku-Místku.

Řeznictví a uzenářství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin Hostinská činnost

Brigita Zajíčková provozuje vinotéku.

Vinařství Prokop je tradiční rodinné vinařství, které se nachází v malebné jihomoravské obci Krumvíř. Vinařství Prokop má více než 25 letou tradici a zkušenosti, které si předává po generacích. Pěstují a výrábí 16 odrůd vín, z nichž každá má svůj jedinečný charakter a osobitost. Vinařství Prokop nabízí široký sortiment bílých i červených vín, ...

Doprava, autodoprava, služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční přeprava kusových a celovozových zásilek - ADR - logistika, skladování Služby: - autoservis - pneuservis Včelařství E-shop, prodej: - včelařské potřeby - medovina - včelí produkty

Výroba - čistírny odpadních vod Výroba - minipivovary - minipastery základní vybavení stáčecích linek je myčka lahví, kegů, stáčecí stroj a zařízení na tepelnou úpravu piva - pastéry buď průtokové nebo tunelové Výroba - pěstitelské pálenice Výroba - zábradlí Výroba - potrubí Zpracování ...

Velkoobchod - nápoje Prodej - tabák

Pavel Šoustek provozuje vinařství a zaměřuje se na výrobu a prodej přívlastkových a jakostních vín - červených, bílých a růžových.

Pokud hledáte místo, kde si můžete vychutnat skvělé jídlo, pití a atmosféru, pak je Becherplatz v Karlových Varech tou pravou volbou pro vás. Becherplatz je restaurace, pivovar a kavárna v jednom, která se nachází v historické budově bývalé továrny Becherovky. Zde se téměř 200 let vyráběl a zrál známý bylinný likér, který je symbolem karlovarské ...

Vinařství ŠPACÍR s.r.o. provozuje vinařství a specializuje se na výrobu a prodej různých druhů jakostních a přívlastkových vín.

Vinný sklep. Vinotéka. Odborné degustace. Degustace bílého a červeného vína.

Rodinné vinařství Krejčiřík: -vinařství -výroba vín -prodej vín -degustace -ubytování 20 lůžek. -vinárna cca pro 20 osob- možnost školení, oslavy, firemní a společenské akce.

Vinařství Mezi Horami, s.r.o. se zabývá pěstováním a výrobou kvalitních moravských vín, především červených odrůd, které vynikají svou plností a kořenitostí.

Ing. Jiří Kurka provozuje Vinařství Kurka - malé rodinné vinařství, které se zaměřuje především na bílá vína vyrobená z kvalitních moravských hroznů.

Lednické vinařství s.r.o. vyrábí a prodává různé druhy jakostních a přívlastkových vín a provozuje vinný sklep.