Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Pokud hledáte místo, kde si můžete vychutnat skvělé jídlo, pití a atmosféru, pak je Becherplatz v Karlových Varech tou pravou volbou pro vás. Becherplatz je restaurace, pivovar a kavárna v jednom, která se nachází v historické budově bývalé továrny Becherovky. Zde se téměř 200 let vyráběl a zrál známý bylinný likér, který je symbolem karlovarské ...

Vinařství ŠPACÍR s.r.o. provozuje vinařství a specializuje se na výrobu a prodej různých druhů jakostních a přívlastkových vín.

Vinný sklep. Vinotéka. Odborné degustace. Degustace bílého a červeného vína.

Rodinné vinařství Krejčiřík: -vinařství -výroba vín -prodej vín -degustace -ubytování 20 lůžek. -vinárna cca pro 20 osob- možnost školení, oslavy, firemní a společenské akce.

Vinařství Mezi Horami, s.r.o. se zabývá pěstováním a výrobou kvalitních moravských vín, především červených odrůd, které vynikají svou plností a kořenitostí.

Ing. Jiří Kurka provozuje Vinařství Kurka - malé rodinné vinařství, které se zaměřuje především na bílá vína vyrobená z kvalitních moravských hroznů.

Lednické vinařství s.r.o. vyrábí a prodává různé druhy jakostních a přívlastkových vín a provozuje vinný sklep.

Zlínský švec Výroba, prodej: - pivo, 10, 11 světlé a polotmavé, 12 světlé, 13 světlý speciál - v sudech - PET láhve 1 l a 1, 5 l - skleněná láhev 0, 75 l - plechovka 0, 5 l. Hospůdka u pivovaru - kapacita pivnice 50 míst: - po-čt 15-22 - pá 12-23 - so-ne 13-22. Letní zahrádka pro 30 osob. V nabídce pivo a studená kuchyně.

V Klášterní officíně si každý milovník tradic, přírodního léčení a zdravého životního stylu přijde na své. Naleznete zde různé fruktózou slazené bylinné sirupy, likéry, džemy, omáčky, hořčice a jiné produkty dle zapomenutých a znovuobjevených receptur. Zajišťujeme také výrobu na zakázku. V našem sortimentu naleznete: - bylinné sirupy, ...

Vinotéka na Charbulce Specializujeme se na prodej sudových i lahvových vín a arménského brandy. Dárkové zboží Brno Specializujeme se na internetový prodej a výrobu dárkových košů. Nabízíme skleněné vázy, otvíráky na víno, doutníky a podobně.

Pivovar: -pivo v PEt lahvích -pivo v sudech -minipivovar -nepasterizované, nefiltrované pivo -přírodní kvasnicové pivo -13ti stupňové speciál polotmavé. Pivotéka.

Vinařství, vinohradnictví. Výroba, prodej vína, víno, vín. Lahvové víno. Odrůdové víno, přívlastkové, predikátní víno, burčák. Možnost ochutnávka, degustace vína. Vinný sklep, sklípek, ubytování: -kapacita 35 osob -degustace vín s odborným výkladem -občerstvení forma teplá i studená kuchyně -možnost odkoupení lahvového vína, ...

Nákup a prodej sudového a lahvového vína. Prodáváme moravská i zahraniční vína z Rakouska, Moldávie, Chile a další země, Zapůjčujeme výčepní zařízení včetně kompletní montáže a servisu. Váno rozvážíme po celé ČR. Možnost zakoupení vína v některé z našich vinoték.

Společnost GARSPOL, s.r.o. se sídlem v Hlohovci se zaměřuje na služby v zemědělské oblasti, a to především zemědělskou výrobu a pěstování ovoce. Pěstujeme: - obiloviny (obilí) - pšenici - kukuřici - slunečnici - ovoce (švestky) - zeleninu - vinnou révu Na českém trhu se pohybujeme již od roku 1994 a máme bohaté pěstitelské ...

Vinařství Konitz, které se nachází ve vinařské znojemské oblasti, poskytuje posezení s řízenou degustací a gastronomickým zážitkem v pískovcovém sklepě. vybrat si můžete některé z našich degustačních menu, které zahrnují ochutnávku/degustaci vína a teplý nebo studený pokrm dle výběru. Možnost ubytování v našem penzionu.

Pěstitelská pálenice, palírna: - výroba ovocných destilátů, lihovin(lihoviny), pálení z vlastních, přinesených ovocných kvasů. Moštárna: - moštování ovoce, výroba moštu.

MB42 s.r.o. se zaměřuje na prodej gruzínských bílých, červených, růžových a šumivých vín a degustačních setů.

Provozování pěstitelské pálenice. Práce: -truhlářské -obráběčské.

Pokud máte rádi víno, pak byste měli navštívit Vinařství U Kundratů v Miloticích. Jedná se o malé rodinné vinařství, které se zaměřuje na výrobu naturálních vín tradičními postupy. Vinařství U Kundratů nabízí širokou škálu odrůd. Mezi hlavní pěstované odrůdy patří Pálava, Müller Thurgau, Tramín červený, Ryzlink rýnský a Cabernet Sauvignon. ...

Vinařství se nachází v obci Popice u Znojma ve Znojemské vinařské podoblasti. Vína vyrábíme především z našich hroznů, která pocházejí z vinic na kterých je uplatňován citlivý přístup k ekologii a při jejich výrobě respektujeme přirozené procesy. Vína poté zrají v dubových a akátových sudech ve starém historickém sklepě. Nabízíme vína bílá, růžová ...

Restaurace a penzion Topolská hospoda. Nabízíme ubytování v lokalitě Baťův kanál, Zlínský kraj. Catering, rauty, oslavy rodinné i firemní. Penzion s wellness - ubytování se snídaní. Rezervace ubytování - 739558307. Rozvoz jídla-739558303. Náš penzion disponuje 30 lůžky, terasou. Navštivte náš wellness, kde je Vám k dispozici sauna, ...