Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Prodej: - sudové pivo - stáčené sudové víno. K objednanému sudu zapůjčení pípy zdarma, chladící zařízení dle dohody. Veškeré sudové pivo je vychlazené na 8°C. Možnost naplnění 5, 15, 20 litrových soudků nebo jejich zapůjčení.

Vinotéka Seneca: - vína lahvová i sudová - charakteristická moravská vína od středních a menších vinařů.

Velkoobchod, distribuce piva: - pivo Plzeňského Prazdroje a K Brewery.

Vinotéka, prodej vína s možností posezení

Vinotéka. Maloobchod, prodej, eshop: - víno, vína. Vinárna.

Pěstitelská pálenice, palírna: -pálení od 50l do 500l ovocného kvasu.

Pěstitelská pálenice: - výroba ovocných destilátů

Pěstitelská pálenice, palírna. Výroba, prodej: - alkohol. Zpracování, pálení ovocných kvasů.

Velkoobchod, maloobchod: - vína. Zásobujeme gastronomická zařízení a vinotéky.

Pálenice, palírna, pálení ovocného kvasu. Pekárna: - široký sortiment pečiva a pekařských výrobků.

Prodej, e-shop: - reklamní parfémy - reklamní vlhčené ubrousky - gumové rukavice - mýdla - reklamní náplasti - sady první pomoci - reklamní vína - papírové kapesníčky.

Internetový obchod, e-shop: - produkty Bairnsfather - Absinth, Bitter, Reality, Domašovská Hořká, Jesenická Bylinná a Bairnsfather Vanilka - absinthové příslušenství (skleničky, lžičky, fontány a dýmky).

Předmět podnikání: - pivovarnictví a sladovnictví - hostinská činnost - skladování zboží a manipulace s nákladem - velkoobchod - výroba nápojů - pořádání výstav, veletrhů, přehlídek a obdobných akcí.

Velkoobchod, maloobchod: - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky - káva - slané pečivo - cukrovinky - konzervy.

Palírna Libina: - pěstitelské pálení, moštování, výkup ovoce, společné pálení, poradenské a konzultační služby.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Velkoobchod: - alkoholické nápoje.