Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Internetový prodej alkoholu a nápoji prémiové kvality..

Internetový obchod, e-shop: - italská vína.

Prodej, e-shop - italské speciality - vína, sýry, olivový olej.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej francouzských, moravských či světových vín.

Naše rodinná společnost MERLON, a.s. založená v roce 2000, produkuje na cca 1ha grapes vinic z bílých odrůd Chardonnay, Tramín červený, Sauvignon a Rulandské šedé z červených odrůd Alibernet. Zbylý sortiment dokupujeme převážně z vinic Velkopavlovické podoblasti a oblasti poblíž Nového Šaldorfu.

Vinotéka. Prodej: -K prodeji nabízíme sudová i lahvová vína vlastní produkce, zahraniční vína a sekty -doplňkový sortiment -someliérské potřeby -dárková balení vín. Možnost objednání vín z katalogu přes email Připraveno příjemné posezení.

Vinotéka. Prodej: -K prodeji nabízíme sudová i lahvová vína vlastní produkce, zahraniční vína a sekty -doplňkový sortiment -someliérské potřeby -dárková balení vín. Možnost objednání vín z katalogu přes email. Připraveno příjemné posezení.

Největší český distributor prémiových značek lihovin.

Prodej: - alkoholické nápoje - víno, vína - oleje - octy

Prodáváme 8000 bílých, červených a růžových vín světa, vinotéky, šampaňské, stojany, sklenice. Lze ochutnat moravská vína Ryzlink vlašský, rýnský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené i červené, Pálava, Frankovka, Cabernet sauvignon růžové, moravské Chardonnay šumivé, Rulandské šedé, bílé, modré ledové, Modrý Portugal, slámové, champagne suché. ...

Výroba destilátů - pravá čistá slivovice Ramska.

Prodej, eshop, e-shop: -šumivé vína -tichá vína. Odrůdy: -Frankovka, Muškát moravský, Rulandské modré, Ryzlink rýnský, Sauvignon, Veltlínské zelené, Zweigeltrebe. Naleznete u nás vína z vinařství a firem. -Bohemia Sekt, Château Bzenec, Sekt Jan Petrák, Templářské sklepy Čejkovice, Vinařství KOLBY, Vinařství Kubík, Vinařství PROQIN, ...

Stavební činnost: - zateplování - omítky - obklady, dlažby

Pivovar Hostivar - výroba piva. Restaurace. Hostivar H2 - Hornoměcholupská 750 / 115, 109 00 Praha 10 - Horní Měcholupy - tel. 702 203 143 - e-mail: h2@pivovar-hostivar.cz

Pivovar - výroba Lužinského piva. Restaurace, pivní bar.

Specializovaná maloobchodní prodejna na doutníky, tabák, humidory, dýmky, zapalovače a další kuřácké potřeby. Doplňkový prodej kvalitních alkoholických nápojů a dárkového zboží.

E-shop, prodej italské speciality - sýry - italské uzeniny - těstoviny - olej, ocet - čokoládové pochutiny - káva - koření - víno.

Jsme společnost zabývající se importem míchaných koktejlů a nápojového nerozbitného skla od zahraničních partnerů. Dodáváme maloodběratelům i velkým společnostem. Naší strategií je obohacovat český trh kvalitními a inovativními produkty, které jsou ověřeny spotřebiteli jinde ve světě.