Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Hotel Pod Sluncem*** nabízí stylové ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích a šestilůžkovém apartmánu s pecí. Součástí našeho hotelu je také restaurace s nabídkou tradiční české kuchyně. Najdete nás v obci Třebíz, okres Kladno. Hotel, ubytování, služby: - 2 jednolůžkové pokoje - 13 dvoulůžkových pokojů - 4 třílůžkové pokoje ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop - medovina - 8 druhů medoviny. Výrobna - adresa: Doubravička 17, Mladá Boleslav.

E-shop - šampaňské (Champagne, Moët Hennessy a další značky).

Činnost: - pěstitelská pálenice

Internetový obchod, e-shop: - champagne, šampaňské víno.

Pěstitelská pálenice, palírna: - ovocné destiláty.

Podniková prodejna - pálenky, likéry, medoviny, cider, mošty a med, - sortiment Agnes produktů - tel. 604 700 703, 730 193 362 Palírna, pálenice, moštárna - ovocný lihovar - pěstitelské pálení - příjem ovoce pro pěstitelské pálení - služby moštování - výkup ovoce - tel. 604 211 088. Včelařství - chov včel - výroba ...

Služby: - dovoz a distribuce vín a lihovin - výhradní dovozce Spišské borovičky. Kanceláře - adresa: Náměstí T.G.M. 1130/18, 290 01 Poděbrady. Sklad - Dymofracht - adresa: Boleslavská 1765, Nymburk.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Velkoobchod a maloobchod Činnost účetních poradců, ...

Obrovský výběr vín z Čech, vína z Moravy a z celého světa. Dodání po ČR do dvou pracovních dnů od potvrzení objednávky. V nabídce najdete více než 2000 druhů vín od 300 vinařů. Množstevní slevy. Možnost vybrat si dárkové balení či obaly na víno a darovat jako dárek. Soustředíme se na menší a střední vinaře. V nabídce máme také vína vhodná pro ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Dovoz, distribuce: - vína z Bulharska.

Velkoobchod, Cash and Carry: - pivo - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje. Půjčovna, zapůjčení: - výčepní zařízení.

Vybíráme za Vás! Pravidelně Vám přinášíme výběr z kvalitních moravských a českých vín. Vyzkoušejte si náš balíček vín od menších vinařů, která v supermarketech nenaleznete!

Provozování: - vinotéka - pivotéka, pivní pohotovost. Prodej: - sudového a lahvového piva - tuzemského i zahraničního vína.

Rodinný pivovar - výroba tradičních i netradičních piv. Restaurace Olivův pivovar - denní menu, stálá nabídka. Pivní lázně a masáže. Ubytování v pivovaru.

Pivovar, výroba, prodej: - pivo, piva Pivovarská restaurace „Šalanda“ tel.: 327 324 692

Vinotéka U Pavla - stáčená vína - prodej vín. Oskořínská hospoda - Ronovská 30, 289 32 Oskořínek. Hostinec U Pytláka a Sport bar U Pavla - výčep a sport bar - čepované pivo, nealkoholické i alkoholické nápoje, pochutiny, cukrovinky, pizza - Hrubý Jeseník 21, 289 32 Hrubý Jeseník.

Pivovar, výroba, prodej: - pivo, piva