Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Nákup a prodej sudového a lahvového vína. Prodáváme moravská i zahraniční vína z Rakouska, Moldávie, Chile a další země, Zapůjčujeme výčepní zařízení včetně kompletní montáže a servisu. Váno rozvážíme po celé ČR. Možnost zakoupení vína v některé z našich vinoték.

Provozování pěstitelské pálenice. Práce: -truhlářské -obráběčské.

Maloobchod, e-shop: -vinotéka -vína, víno -sýry -dárkové koše -dárkové sklo -proutěné zboží.

-Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

-Výroba a zpracování skla Broušení a leptání skla Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Opravy silničních vozidel Silniční motorová doprava

Prodej, velkobchod: -alkohol, nealko, tabák -likéry, víno, pivo -destiláty -whisky -ochucená vodka, vodka -rum, tuzemák -vermuty -kořalky, sekty -bylinné likéry -dárkový alkohol -sirupy -Pepsi, limo -veškerý sortiment pro hospody a restaurace. Provozovna - malobcchod: Benešova 1682/46, Jihlava tel: 567213969.

VYSOČINA, spol. s r.o. se zaměřuje na prodej produktů Staropramen.

Brovader, s.r.o. provozuje obchod se smíšeným zbožím a vinotéku.

Prodej - medovina Prodej - med Včelařská farmaprodej - med - propolis - včelí vosk - medovina

Služby, pálenice. -pěstitelské pálení -moštování ovoce.

Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s. je tradiční český pivovar, který vaří pivo pod značkou Rebel již od roku 1834. Pivovar se nachází v Havlíčkově Brodě, rodišti Karla Havlíčka Borovského, jednoho z nejvýznamnějších českých spisovatelů a novinářů 19. století. Pivovar Rebel nabízí širokou paletu piv, které uspokojí i ty nejnáročnější ...

V našem květinářství naleznete dárkové i netradiční kytice a vše, co potřebujete, jdete-li někomu přát: víno, delikatesy v podobě oříšků, čokolády, kávy - vše perfektně zabalené a připravené potěšit obdarovaného. Specializujeme se především na svatební floristiku, prodej okrasných dřevin či dušičkovou vazbu. Najdete zde také vše potřebné pro ...

Velkoobchod, prodej: -pivo -nealkoholické nápoje, limonády, minerální vody.

Pálenice u Jiřího -pěstitelské pálení Prodej: -stavební materiál, stavebniny, izolace, písek, plyn, hutní materiál -prodejna HOBBY - železářství, elektro, zahrádkářské potřeby, dárkové lahve na pálenku.

Velkoobchod, prodej, centrální sklad: -alkoholické - lihoviny, víno, pivo -nealko -potraviny -cigarety. Rozvoz zboží zdarma.

Vinotéka. Vinárna, vinný bar.