Biopotraviny jsou podle legislativy vypěstovány bez použití chemických látek. Nejčastěji je seženete jako regionální potraviny pěstované na farmách, k prodeji na farmářských trzích nejčastěji ve formě bio ovoce, bio zeleniny, bio obilovin a bio luštěnin.

Distribuce - kojenecká mléka - bio výživa pro děti.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veganské potraviny

Nabízíme internetový prodej: - doplňky stravy, vitamíny, minerály, čaje, biopotraviny, přípravky na hubnutí, kosmetiku, zdravotní potřeby a to i v dárkových baleních. Dodávky poštou i kurýrem.

Prodej biopotraviny. Poradenství v oblasti zdravé výživy.

Dovoz, import, prodej maloobchod, velkoobchod. e-shop. Společnost působí na českém trhu od roku 2008. Nabídka zdravé výživy z Jižní Koreje. Dovoz mořských řas, ženšenových výrobků a produktů na suši. Mořské řasy jsou nejsnáze využitelným zdrojem lehce stravitelných bílkovin a uhlovodanů, mají i léčebné účinky. Odvádějí z lidského těla ...

E-shop - čaje - bylinné produkty - biopotraviny - přírodní kosmetika

Maloobchod, e-shop: -bezlepkové potraviny. -dia potraviny. -racionální výživa. -biopotraviny.

Maloobchod, velkoobchod: -ovoce. -zelenina. -houby. -BIO ovoce, zelenina.

Produkty: - nealkoholické nápoje v biokvalitě - biosušenky - exotické nápoje ze zeleného kokosu nebo ibiškový nápoj - bio čaj - horký ibišek se skořicí - výborná italská káva - izotonický nápoj z přírody.

Zabýváme se prodejem farmářských potravin, biopotravin a kvalitní uzeniny od malých a středních chovatelů a výrobců. Nabízíme čerstvé mléčné výrobky, sýry a pečivo.

Internetový obchod www.naturelut.cz, specializovaný na drahé kameny, šperky, přírodní kosmetiku, zdravou výživu, byliny, pomůcky k meditaci, Feng Shui a další zboží, pro Vaši krásu, zdraví a potěšení.

Prodejny a eshop zdravého životního stylu. Nabízený sortiment biopotraviny, biokosmetika, špaldové pohankové a bylinné polštáře, ekologické čistící a prací prostředky, vitamíny, potravinové doplňky, keramika, solné lampy, drahé kameny, Ústní bylinná voda dr.Landy, bezlepkové potraviny.

Zdravé potraviny, výroba: - sušená bramborová kaše - bramborové a moučkové směsi.

Farmářské trhy na Kulaťáku patří k prvním farmářským trhů v České republice. Na Vítězném náměstí (Kulaťáku) fungují farmářské trhy již od roku 2009. Naší snahou je dát příležitost v první řadě prvovýrobcům a prvopěstitelům. Snažíme se vytvořit pro návštěvníky příjemné prostředí se širokým sortimentem reflektujícím sezónní produkty. Na trzích na ...

Výroba a distribuce komplexních doplňků zdravé výživy z přírodních bio surovin. Pořádání kurzů a školení.

Výroba a prodej bioorganické dětské výživy a kosmetiky.

E-shop InterNETmania.cz je tím pravým místem, kde můžete pořídit cenově dostupné nano oblečení a produkty zdravé výživy pro malé i velké. Nabízíme i tonery Teko a tonery InterNETmania pro levný tisk.

Společnost Bioprodejny s.r.o. vznikla v roce 2009. Provozujeme dvě prodejny biopotravin v Praze, Bio Smíchov a Bio Dejvice. Obě tyto prodejny patřily v minulosti do sítě prodejen Albio. Na tuto tradici se snažíme navázat velmi širokým sortimentem biopotravin včetně čerstvého ovoce, zeleniny, pečiva, mléčných výrobků a masa.

Pěstování a distribuce čerstvých bylinek v květináčku do sítí hypermarketů a supermarketů. V současné době jsou bylinky pěstovány ve třech skleníkových výrobnách a dodávány do většiny řetězců v ČR a částečně také dalším odběratelům jako jsou např. velkoobchody OZ a restaurace. Dodávka produktů: - bylinky v květináčku určené k přímé ...

Nová prodejna KU ZDRAVÍ ZDRAVÁ VÝŽIVA - ZDRAVÉ POTRAVINY Maloobchod, velkoobchod, E-Shop Prodejna zdravé výživy, biopotravin, specialit, které jinde nenajdete ! Zdravíčko máte jen jedno! Rádi Vám poradíme jak řešit Váš zdravotní problém. V lékárně na Vás nemají tolik času ! Nabízíme přípravky Dědka kořenáře B.Nového - bylinné čajové ...