V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poradenská a konzultační činnost, zpracování ...

Výroba, prodej: - koláče, dorty - slané koláče, quiche.

Výroba a distribuce italských dortů a zmrzliny - dorty, řezy, rolády - zmrzliny - Fresh bar.

Velkoobchod: - káva, čaj - cukrovinky, čokoláda, bonbony, žvýkačky - těstoviny, koření.

Pekárna: - vlčnovské vdolečky - ořechovníky - makovníky. Výroba: - cukrářské výrobky: - dorty - zákusky.

Výroba cukrovinek a zdravé výživy: -müsli tyčinky FLY -čokoládové tyčinek -nugátové a dezertní tyčinky -sezónní čokoládové figurky.

Cukrárna - výroba dortů pro různé příležitosti - v nabídce máme také zákusky, zmrzliny, poháry, koktejly a teplé a studené nápoje.

Cukrárna a kavárna U Hrušků - široká cukrářských vyrobů nabídka z vlastní výroby - zákusky, dorty či minizákusky. Provozní doba : - pondělí 9:00 - 20:00 - úterý - čtvrtel 8:00 - 20:00 - pátek 8:00 - 20:00 - sobota 9:00 - 17:00.

Cukrářská výroba, cukrářství: - dorty - francouzské zákusky.

Výroba, prodej: - běžné, trvanlivé a speciální pečivo - perníky - cukrářské výrobky.

Obchůdek plný poctivých potravin - zdravých i "nezdravých". Prodej: - potravinové speciality - domácí paštiky, uzeniny, sýry, máslo, vajíčka - ručně dělané pralinky, perníčky, sušenky - čerstvé pečivo - sezónní ovoce a zeleninu - sirupy, čaje, kávu - pesta, marmelády - bezlepkové potraviny - veganské potraviny - něco ze zdravé ...

Vyrábíme a dovážíme cukrovinky Ferrero - pro děti sladkosti Kinder, pralinky Raffaello, Ferrero Rocher, Mon Cheri. Dále nabízíme pak pastilky Tic Tac, tyčinky Bueno, Duplo, oříško-čokoládový krém Nutella a další pochoutky pro každou příležitost.

Pekařství, cukrářství. Cukrářská výroba: - zákusky, rolády, řezy, vdolečky a další .

Maloobchod, prodej: - orientální pochoutky - arabské cukroví - čaj, káva - nakládaná zelenina.

Velkoobchod, e-shop - cukrovinky - čokolády, sladkosti.

Cukrárna, výroba: - zákusky - mini zákusky - dorty - cukroví

Cukrářství, pekařství, výroba: - zákusky, dorty - svatební koláčky.

Výroba, maloobchod: -pekařské výrobky -chléb, rohlíky -cukrářské výrobky -dorty, zákusky. Prodejna Novosady Novosady 20 594 01 Velké Meziříčí tel. +420 773 993 706

Dodávka - balíčky s čokoládou belgická, švýcarská prodej - luxusní čokolády Degustace

Výroba, prodej: - pekařské výrobky, pečivo - cukrářské výrobky.